Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeLegenda Ford Focus oficiálně končí. Jak to bude v Česku a co místo něj vybrat?
77 komentářů
rohYpnol
Předzvěst konce Fordu v Evropě...
@rohYpnol
U nas ma ford skladovky uz jedine pumu kugu ... a ranger ... a potom uz len tie ev srajdy za 50 litrov ... nemas ani co kupit aj kebyze si chcel ... zijeme inak bohatu dobu ale s chudobnymi automobilovymi casmi... zvlastny to paradox... kedze clovek by prave dnes cakal siroky vyber aut ... ale u mnohych automobilkach showroomoch to vyzera ako po zemetraseni... prides do fiatu a vidis tam 2 rocne tipo a inak nic... zlate 90 roky
U nas ma ford skladovky uz jedine pumu kugu ... a ranger ... a potom uz len tie ev srajdy za 50 litrov ... nemas ani co kupit aj kebyze si chcel ... zijeme inak bohatu dobu ale s chudobnymi automobilovymi casmi... zvlastny to paradox... kedze clovek by prave dnes cakal siroky vyber aut ... ale u mnohych automobilkach showroomoch to vyzera ako po zemetraseni... prides do fiatu a vidis tam 2 rocne tipo a inak nic... zlate 90 roky
@3_diamanty No ja som nový Ford videl jedine Transit a Focusa asi pred 5 rokmi...sem tam Puma, Kuga a Ranger presne. No FIAT čaká dúfam záchrana v podobe G pandy. To bude jediné však čo bude predávať zatiaľ. 600 predaje v ***i, a už aj 500 je okukaná. Tu by som dal ako príklad KIU, v roku 1995 som prišiel do ich autosalónu a mali akurát tak Sephiu a Shumu, prezlečené Mazdy. Fiat mal Pandu, Punto, Brav👋a, Cromu, Barchettu, myslím vtedy ešte aj Coupe. Teraz je KIA plnoformátová značka, ktorá má zástupcu v každom segmente a nie jedného a vlastný vývoj. Takto dopadne podľa mňa celá EÚ.
@sorpersa
S tou kiou u nas si spominas? Prisla so sephiou a potom od nas aj na isty cas odisla a nedala sa kupit vobec ... tiez nezacala slavne s prvym sportagom prvym picantom sephiou shumou ci karnivalom ale zase sa po par rokoch vratila ... niekedy okolo r 2005 aby tu nakoniec dokonca aj postavila zavod ... lenze s kiou to bolo o inom .. ona totiz chcela do eu a mala aj zaujem vyrabat auta .. kym mnohe dnesne automobilky akoby prave uz nechceli byt v eu a ani nemali zaujem vyrabat auta ( aj vw si kludne moze uz otvorit fastfood ked ho auta uz nebavia ... polo uz slo do juznej afriky... u nas uz nemas ani skladovky) ... no a kym kia dnes vladne... niekdajsi vladcovia fiat ford a pod uz len zbieraju omrvinky z kolaca... ze toto nechali dopustit... hanba pre nich na dalsich 100 rokov...
Fiat mal este aj ulysse multiplu ci ideu.. ma najviac titulov auto roku.. v tom case vladol.. punto si z golfu robilo trhaci kalendar .. fiat mal kedysi najsirsie portfolio aut v eu... ale sam si to pokakal svojim postupnym nezaujmom vyrabat auta ktory nastal niekedy v r 2017 ukoncenim grande punta a trva dodnes .. odvtedy defakto fiat ako taky skoncil...
S tou kiou u nas si spominas? Prisla so sephiou a potom od nas aj na isty cas odisla a nedala sa kupit vobec ... tiez nezacala slavne s prvym sportagom prvym picantom sephiou shumou ci karnivalom ale zase sa po par rokoch vratila ... niekedy okolo r 2005 aby tu nakoniec dokonca aj postavila zavod ... lenze s kiou to bolo o inom .. ona totiz chcela do eu a mala aj zaujem vyrabat auta .. kym mnohe dnesne automobilky akoby prave uz nechceli byt v eu a ani nemali zaujem vyrabat auta ( aj vw si kludne moze uz otvorit fastfood ked ho auta uz nebavia ... polo uz slo do juznej afriky... u nas uz nemas ani skladovky) ... no a kym kia dnes vladne... niekdajsi vladcovia fiat ford a pod uz len zbieraju omrvinky z kolaca... ze toto nechali dopustit... hanba pre nich na dalsich 100 rokov...
Fiat mal este aj ulysse multiplu ci ideu.. ma najviac titulov auto roku.. v tom case vladol.. punto si z golfu robilo trhaci kalendar .. fiat mal kedysi najsirsie portfolio aut v eu... ale sam si to pokakal svojim postupnym nezaujmom vyrabat auta ktory nastal niekedy v r 2017 ukoncenim grande punta a trva dodnes .. odvtedy defakto fiat ako taky skoncil...
ericn
Ani jedno ze zmíněných aut Focus nenahradí, nevím jak na to ten pán ze zastoupení přišel? Tohle je konec Evropského Fordu, ani Puma ani Kuga to nezachrání…
Nám říkali v lednu, že se čeká na nástupce Fokusu, ale obávají se EV 😁 @ericn
@ericn
Konec fordu v Evropě započal před cca 20 lety. To byl na vrcholu a od té doby jen padá.
Konec fordu v Evropě započal před cca 20 lety. To byl na vrcholu a od té doby jen padá.
@Mikesus Souhlas, bohužel po skvělých Focusech 1 a 2 přišla 3 generace 2011 (tuším) jako globální auto a byl to celkem prostorový průšvih, rok jsem kombi používal jako služební. Jak jsem mohl, okamžitě jsem se ho zbavil... Stejně tak a se pak čekalo dlouho na nové Mondeo a Fiesta se zbavila levných verzí a prodej v podstatě skončil... Jeden přešlap ta druhým...
3_diamanty
Vcera o tom pisem pri kuge a ono uz je to tu dnes oficialne ... focus konci... a ( pravdepodobne ) aj cely ford v eu s nim ... tento rok to este bude nenapadny ustup... focus sa stale este predava ( skladovky ) buduci rok bude znamenat ale uz tvrdy pad na dno... a okrem ineho aj kuga uz pada ... a zase tu plyginhybridnu za chvilu pozerie novy plugin outlander ( plugin kuga tazila prave z jeho docasnej nepritomnosti .. ale kral pluginov sa vracia spat do hry ) ... fakt neviem preco musela fiesta s focusom aj mondeom skoncit... ziadny racionalny dovod nevidim ... jedine zeby sa ford skutocne uz v dohladnej dobe chystal na odchod z eu..
@3_diamanty
Ty nevidis dovod, ale predaje ano, comu nechapes ? Od casu kedy dal ford 1.0 EB vsade a zazdil ine motorizacie to ide s Focusom dolu vodou a dizajnovo ani v interieri to tiez nebola hitparada.
Ty nevidis dovod, ale predaje ano, comu nechapes ? Od casu kedy dal ford 1.0 EB vsade a zazdil ine motorizacie to ide s Focusom dolu vodou a dizajnovo ani v interieri to tiez nebola hitparada.
@lamal
Mali prist nastupcovia.. ale neprisli... o tom sa bavime... comu ty zase nechapes... alebo schvalne nechapes?
Mali prist nastupcovia.. ale neprisli... o tom sa bavime... comu ty zase nechapes... alebo schvalne nechapes?
@3_diamanty
Nastupcovia coho ? Bola tu aktualna Fiesta aj Focus, predaje slabe, nerozumiem ti.
Nastupcovia coho ? Bola tu aktualna Fiesta aj Focus, predaje slabe, nerozumiem ti.
@twistedTSD
dve generacie na rovnakej platforme su bezne, nemyslim ze to odpoveda pojmu prekapotovana, Pólo je na MQB A0 uz 8my rok...
dve generacie na rovnakej platforme su bezne, nemyslim ze to odpoveda pojmu prekapotovana, Pólo je na MQB A0 uz 8my rok...
Že Fokus v roce 2025 skončí se ví 2 roky 😁 Že nepřišli nástupci je fail, podle mě by stačilo fokus i mondeo nahradit jedním normálním modelem. Osobně jsem strašně doufal, že sem dorazí Mondeo MK6, s HEV z kugy, prodává se v Číně a na středním východě.. škoda. @3_diamanty
@3_diamanty Nový Outlander je hnusný jak noc a Mitsu to obecně v Evropě vzdalo, takže bych se fakt nebál, že právě on položí Kugu.
kari.laz
Těch hřebíků v rakvi Fordu v Evropě začíná být tolik, že bude těžké se z téhle "smrti" probrat
Arese
Hmm, takže po Káčku, Mondeu a Fiestě Ford končí výrobu svého posledního normálního modelu (s nízkou karoserií, s normálním spalovacím pohonem). Vedení této americké značky tak v podstatě potvrzuje svoji evropskou kapitulaci - starý kontinent a jeho zákazníci již tuto značku prostě nezajímají. Opravdu smutné, na skvělou trojici Fiesta/Focus/Mondeo (v případě Mondea s výjimkou jeho poslední, amerikanizované generace) budu vždy vzpomínat se slzou v oku, nikdo jiný než evropský Ford nedovedl (mimo prémii) nabídnout tak skvělé jízdní vlastnosti, které geniálně spojovaly vrcholné řidičské uspokojení s nadprůměrným komfortem odpružení...
P.S. Kdepak je pan Miromen, který mi tady roky spílal, jak jsem na evopský Ford nespravedlivě "zlý" a jak jen mohu kritizovat jeho "skvělou evropskou strategii"? Dodnes vzpomínám na jeho "geniální" myšlenku o příčinách prudkého a setrvalého sešupu evropských forďáckých prodejů. Tehdy zde pronesl legendární větu, že Ford to v Evropě dělá moc dobře, jen jeho nerozumní zákazníci to nechápou!
P.S. Kdepak je pan Miromen, který mi tady roky spílal, jak jsem na evopský Ford nespravedlivě "zlý" a jak jen mohu kritizovat jeho "skvělou evropskou strategii"? Dodnes vzpomínám na jeho "geniální" myšlenku o příčinách prudkého a setrvalého sešupu evropských forďáckých prodejů. Tehdy zde pronesl legendární větu, že Ford to v Evropě dělá moc dobře, jen jeho nerozumní zákazníci to nechápou!
@Arese
Aj posledné Káčko postavené na Pande bola chyba.
Mali použiť platformu Fiesty, ako v prvej generácii.
To, že ju v takejto podobe prestali robiť, je nakoniec len dobre.
Aj posledné Káčko postavené na Pande bola chyba.
Mali použiť platformu Fiesty, ako v prvej generácii.
To, že ju v takejto podobe prestali robiť, je nakoniec len dobre.
@vor Souhlas, poslední Káčko na platformě Fiatu 500 byl taky úlet, stejně jako prostorově naprosto zoufalý Focus III. Opravdu snad žádná jiná značka, než evropský Ford nenasakala za posledních cca 15 let tolik naprosto likvidačních chyb. Kde dnes jsou fordovští manageři, kteří jsou za to zodpovědní?! Svými debilními rozhodnutími sebrali milionům Evropanů jízdně skvělé modely a tisícům svých evropských dělníků dobře placenou práci. Kdo z těchto skvěle placených panáků v obleku za to ponese zodpovědnost?!!
P.S. Ještě je třeba dodat, že prodejní úpadek poslední generace Focusu má na svědomí jeho nepříliš povedený vnější design (bráno evropskými měřítky) a rok od roku ojebávaná nabídka motorizací. Nabízet v něm zájemců o benzín jen litrový tříválec (absurdně našponovaný na 125 k) a pak už jen drahé, sportovní STčko, už to byl vlastně částečný rozsudek smrti.
P.S. Ještě je třeba dodat, že prodejní úpadek poslední generace Focusu má na svědomí jeho nepříliš povedený vnější design (bráno evropskými měřítky) a rok od roku ojebávaná nabídka motorizací. Nabízet v něm zájemců o benzín jen litrový tříválec (absurdně našponovaný na 125 k) a pak už jen drahé, sportovní STčko, už to byl vlastně částečný rozsudek smrti.
argejev
pred 11timi rokmi sme kupili focus, plna spokojnost. vsetko funguje ako ma. len som si neni isty, ze ten autorizovany servis kam chodievam tu bilude aj za 3-4 roky a prave to je dovod, preco by som inak vyborne auto kuga HEV pravdepodobne nekupil. ostatne fordy maju podla mna na trhu lepsie alternativy.
Pavel003
Je to škoda nejspíš by se ještě nějákou dobu slušne prodával. A mohla to být zajimavá varianta pro elektro. Mám druhého Focuse a klidně bych si jako další koupil Focus kombi active X v elektrice. Lepší spotřeba než SUV a zároveň lehce vyšší posez.
@Pavel003 Focus elektro?!! Proboha proč? Aby to vážilo o 400 kg víc, bylo o 300 000 Kč dražší a nikam to nedojelo?!!
@Arese lebo by si aj napriek vśetkym nevyhodam jazdil za polovicu a nevadili by mu akekolvek krátke trasy?
@Arese Asi bych s tim neměl problém. Ročně najedu 30k a 99% jízd je do 300k za den.
3_diamanty
Co miesto focusa?
No tak to treba skusit ist inde... Ceed, i30, astra, golf, octavia, corolla, leon ... kedze ford za neho adekvatnu nahradu uz nema ...
Puma nie je ani z polovice taky trhak ako focus napriek tomu v portfoliu ostava.. vie niekto preco? Logiku tu opat nehladam
No tak to treba skusit ist inde... Ceed, i30, astra, golf, octavia, corolla, leon ... kedze ford za neho adekvatnu nahradu uz nema ...
Puma nie je ani z polovice taky trhak ako focus napriek tomu v portfoliu ostava.. vie niekto preco? Logiku tu opat nehladam
@3_diamanty Logika v tom není, ale článek naznačuje, že se za současné situace prodávala Puma lépe než Focus.
@praptak
Aj pume uz zobrali 1,5 eb... ostava uz len liter... navyse konkurencia v triede pumy je obrovska... opat vacsia ako pred 4 ci 5 rokmi ... ani pume uz ruze tento rok nepokvitnu a takisto len malokto si ju zvoli ako akusi nahradu miesto ukonceneho focusa kedze se tu jedna o uplne jineho zaka z jine tridy.... este bude zaujimave co bude aj s kugou ... tej uz tiez biju hodiny... este je tu tourneo courier... ale to je zase len okrajova zalezitost... auta typu vw caddy proste dnes nerobia predaje hoc su akokolvek prakticke a fajn... cele to nedava logiku co ford v eu robi... majitelov si tym padom len nahneva a pride o dobre meno aj zakaznikov
Aj pume uz zobrali 1,5 eb... ostava uz len liter... navyse konkurencia v triede pumy je obrovska... opat vacsia ako pred 4 ci 5 rokmi ... ani pume uz ruze tento rok nepokvitnu a takisto len malokto si ju zvoli ako akusi nahradu miesto ukonceneho focusa kedze se tu jedna o uplne jineho zaka z jine tridy.... este bude zaujimave co bude aj s kugou ... tej uz tiez biju hodiny... este je tu tourneo courier... ale to je zase len okrajova zalezitost... auta typu vw caddy proste dnes nerobia predaje hoc su akokolvek prakticke a fajn... cele to nedava logiku co ford v eu robi... majitelov si tym padom len nahneva a pride o dobre meno aj zakaznikov
@3_diamanty
V Pume 1.5 EB moc nechyba je to Fiesta a 3valec aj litrovy si s nou poradi, 1.5 bola parovana len s tvrdym podvozkom co je pre vacsinu ludi nezmysel v crossoveri.
V Pume 1.5 EB moc nechyba je to Fiesta a 3valec aj litrovy si s nou poradi, 1.5 bola parovana len s tvrdym podvozkom co je pre vacsinu ludi nezmysel v crossoveri.
@3_diamanty Je ťažké si vygoogliť ktoré modely Fordu sú aktuálne najpredávanejšie? Puma a potom Kuga. Za to že v Košiciach ju nestretávaš tak to neznamená, že sa jej v zahraničí nemôže dariť. Je to 17. najpredávanejšie auto v Európe, teda aktuálne pred Capturom.
@Avantime Bol som sa u Forda pozrieť na posledného Couriera. Ochotný predavač mi okrem neho ukázal aj Pumu, a hoci mi nikdy zvlášť sympatická nebola, reálne asi nie je celkom márna.
@traveldrive
Ja som s prekvapením zistil, že tá Puma je aj ako čisté elektro a za sumu 29900 mi to nepríde zlé, o dosť lacnejšie ako konkurencia. Lebo som pokukoval po Renaulte 5, ktorý ma oslovil svojím dizajnom a štýlom, ten začína na 27500. Puma je väčšie auto, s vyšším výkonom a väčšou kapacitou baterky, pritom len o málo drahšie. Na prímestské behanie ako druhé auto do rodiny vcelku fajn.
Ja som s prekvapením zistil, že tá Puma je aj ako čisté elektro a za sumu 29900 mi to nepríde zlé, o dosť lacnejšie ako konkurencia. Lebo som pokukoval po Renaulte 5, ktorý ma oslovil svojím dizajnom a štýlom, ten začína na 27500. Puma je väčšie auto, s vyšším výkonom a väčšou kapacitou baterky, pritom len o málo drahšie. Na prímestské behanie ako druhé auto do rodiny vcelku fajn.
@iudex
5 je life style retro zamerane na dizajn a pozitok z jazdy, myslim ze e-Puma je uplne ine auto, nehovorim ze v rezime okolo mesta si nemozu konkurovat v danej cene, ale ...
5 je life style retro zamerane na dizajn a pozitok z jazdy, myslim ze e-Puma je uplne ine auto, nehovorim ze v rezime okolo mesta si nemozu konkurovat v danej cene, ale ...
@lamal
Áno, jeden pohľad je ortodoxný autíčkarsky, ktorý aj ja často zastávam, že proste porovnávať treba jablká s jablkami, rovnakú triedu, veľkosť atp. V tomto kontexte malé auto segmentu B nie je konkurentom pre kompaktný crossover.
Potom je tu ale pragmatický pohľad spotrebiteľa, ktorý si stanoví len veľmi voľné požiadavky a potom pozerá, čo kde za svoj badžet dostane. Teda povedzme že chcem druhé auto do rodiny, elektro na dochádzanie do mesta v cene okolo 30t. V tomto kontexte je malé elektrické auto priamym konkurentom malého elektrického crossovera.
Takže áno, ak pozerám po elektrickom R5, ako alternatíva prichádza v pohode do úvahy aj elektrická Puma.
Áno, jeden pohľad je ortodoxný autíčkarsky, ktorý aj ja často zastávam, že proste porovnávať treba jablká s jablkami, rovnakú triedu, veľkosť atp. V tomto kontexte malé auto segmentu B nie je konkurentom pre kompaktný crossover.
Potom je tu ale pragmatický pohľad spotrebiteľa, ktorý si stanoví len veľmi voľné požiadavky a potom pozerá, čo kde za svoj badžet dostane. Teda povedzme že chcem druhé auto do rodiny, elektro na dochádzanie do mesta v cene okolo 30t. V tomto kontexte je malé elektrické auto priamym konkurentom malého elektrického crossovera.
Takže áno, ak pozerám po elektrickom R5, ako alternatíva prichádza v pohode do úvahy aj elektrická Puma.
@iudex Pozor, pri elektro Pume majú taký odrb, že tá cena 29990 € platí len keď to vezmeš na leasing, inak je o 4500 € vyššia.
traveldrive
Na ACZ majú nejakú zvláštnu definíciu legendy.
@traveldrive
Legenda je asi trošku silné slovo, každopádne meno si Focus za tie 4 generácie spravil a to celkom slušné. Asi si pamätáš, že som tiež mal Focusa (2.gen) a pár rokov dozadu som mal kombík 4. generácie vo výbere ako rodinné auto. Pravda vtedy ešte mal normálny motor 1,5EB, dnes iba s 1,0 by som ho už nebral, ten liter je proste málo. Paradoxne zmysel vidím pri verzii ST, aktuálne zlacnila a FST je asi najlacnejší hotheč, naviac s manuálom, čo je dnes výnimočné. Takže ak Focus, kúpil by som ST.
Legenda je asi trošku silné slovo, každopádne meno si Focus za tie 4 generácie spravil a to celkom slušné. Asi si pamätáš, že som tiež mal Focusa (2.gen) a pár rokov dozadu som mal kombík 4. generácie vo výbere ako rodinné auto. Pravda vtedy ešte mal normálny motor 1,5EB, dnes iba s 1,0 by som ho už nebral, ten liter je proste málo. Paradoxne zmysel vidím pri verzii ST, aktuálne zlacnila a FST je asi najlacnejší hotheč, naviac s manuálom, čo je dnes výnimočné. Takže ak Focus, kúpil by som ST.
@iudex
Bolo to myslene zrejme ako legenda v eu z pohladu fordu... prvy focus bol tusim niekedy uz v r 1998 (co je este skor ako povedzme prva fabia ) s cielom utocit na pozicie G4 a astry... odvtedy preslo takmer 27 rokov a za ten cas toho predal fakt dost a urobil si aj skvele meno ( naj focus bol asi ten druhy a po facelifte ... ) ... pojem legenda je tu da sa povedat vcelku zasluzeny... samozrejme taky mustang je predsa len iny pojem ale chapeme sa
Skor ma prekvapuje ked sa legendy robia z aut ktore tu su sotva 10-15 rokov a prd z nich
Bolo to myslene zrejme ako legenda v eu z pohladu fordu... prvy focus bol tusim niekedy uz v r 1998 (co je este skor ako povedzme prva fabia ) s cielom utocit na pozicie G4 a astry... odvtedy preslo takmer 27 rokov a za ten cas toho predal fakt dost a urobil si aj skvele meno ( naj focus bol asi ten druhy a po facelifte ... ) ... pojem legenda je tu da sa povedat vcelku zasluzeny... samozrejme taky mustang je predsa len iny pojem ale chapeme sa
Skor ma prekvapuje ked sa legendy robia z aut ktore tu su sotva 10-15 rokov a prd z nich
@iudex Auto s dobrou reputáciou, to je asi to správne označenie. Inak Ford som nikdy veľmi v hľadáčiku nemal, okrem Galaxy a S-Maxu ma zvlášť neoslovoval, a tieto autá boli pre moju peňaženku proste pridrahé. Dnes ho v hľadáčiku mám. Najmä keď väčšinu európskej ponuky tvorí Stellantis a Renault razantne zúžil ponuku a nasadil šialene vysoké ceny, je pre mňa Ford, voči minulosti, predsa len možnosťou naviac.
Karel Štolař
Jsem rád že Ford končí, spoustě lidem tím odpadnou starosti. Nakonec lístek na vlak si můžu koupit už na cestu tam...
@Karel Štolař
Fiat ci ford bude chybat asi malokomu dnes uz ( teda mimo taliansko a velku britaniu ) ... smutne ale kto za to moze... no predsa fiat a ford ... ziadne MG ani kia ani skoda
Fiat ci ford bude chybat asi malokomu dnes uz ( teda mimo taliansko a velku britaniu ) ... smutne ale kto za to moze... no predsa fiat a ford ... ziadne MG ani kia ani skoda
@Karel Štolař
Vtip je už hodne fúzatý a aj mimo reality. Napr. naposledy z okruhu mojich známych išla domov vlakom kamarátka, čo má zánovné Volvo XC90 (teda pre presnosť išla domov v odťahovke, ktoré nieslo jej Volvo do servisu). O žiadnych chronických problémoch posledných Fordov neviem.
Vtip je už hodne fúzatý a aj mimo reality. Napr. naposledy z okruhu mojich známych išla domov vlakom kamarátka, čo má zánovné Volvo XC90 (teda pre presnosť išla domov v odťahovke, ktoré nieslo jej Volvo do servisu). O žiadnych chronických problémoch posledných Fordov neviem.
@iudex já bohužel s Fordy posledních let zkušenosti mám a to jak s osobnímu tak užitkovými, ty auta jsou stále velice nespilehlivá, například jejich inovovaný motor 2.0 tdci škube už od nova nikdo není schopný to opravit prý je to vlastnost. Nekvalitní brzdy, oprava startéru, výměna alternátoru, zasekávajicí se zámky nafta tekoucí přímo na brzdový třmen, to vše je vizitka značky Ford za posledních pár let. Moje zkušenosti jsou s Transit, Transit Connect a Focus 1.0.
Pepa_007
podle automobilky mají zákazníci hned několik alternativ........ Nic u Fordu není jako alternativa k Focusu. Vše nabízené je SUV.
Rohlíky již nevyrábíme ale vemte si místo nich rýži..... 😂😂😂😂
Rohlíky již nevyrábíme ale vemte si místo nich rýži..... 😂😂😂😂
Maxmilian_Von_Mondeo
Třeba mě ukamenujte, nebo se mi vysmějte, ale já měl Fordy rád a celý život s nimi jezdím. Teď momentálně nevím, co bude mojí příští značkou, protože s ukončením Focusu už u Forda není nic, co bych si vybral. (Je, Mustang, pro mě nepraktický, nebo Ranger, pro mě ale zbytečný).
Bohužel, ten článek mi moc jako inspirace neposloužil.
Bohužel, ten článek mi moc jako inspirace neposloužil.
@Maxmilian_Von_Mondeo článek není k inspiraci. Článek jsou lehce okomentované PR řeči Fordu. Oni reálně nic nenabízí. Ethalon třídy ukončili. A tim uzavřeli jednu etapu. Všichni chtějí SUV a automaty. Ti progresivně-woke levicoví berou ještě BEV.
Btw. Kuga se povedla. Ale je to bohužel SUV.
Btw. Kuga se povedla. Ale je to bohužel SUV.
Pepa_007
Tak někde psali, že VW který má problémy s klesajícím zájmem bude misto aut vyrábět tanky. 😂😂😂😂
Co s nimi když válka není? Válku si uděláme. 😉 👍🏻
Co s nimi když válka není? Válku si uděláme. 😉 👍🏻
Při 140 značně narůstá odpor vzduchu.
Odpor vzduchu značně narůstá od cca 60km/h a od této rychlosti je to dominantní odporova síla.
www.researchgate.net/figure/The-resistance-that-a-car-e😜eriences-increases-dramatically-at-higher-speeds-due-to_fig1_282409629
A roste se ctvercem rychlosti, takze pri zdvojnasobeni rychlosti se zvysi ctyrnasobne.
jo, měl jsem na mysli to, kdy odpor vzduchu začíná převažovat. Jen jsem to napsal trochu nevhodně, použil jsem stejná spojení jako v příspěvku, na který jsem reagoval. Je to taky vidět v tom odkazu, co jsem posílal.
Tak pri 140 odpor vzduchu uz je brutalne citelny. ( pripadne aj protivietor ) ... ale ten jeho znacny narast prichadza ovela ovela skor... uz okolo 80tky by som povedal ze to dramaticky narasta
od cca 50-60 je hlavním jízdním odporem.