Novinky
Barry Lyndon
2
To je správný MAGA EV! Jak dělaný pro Walker, Texas Ranger 😁, Elone uč se...
Budou dve moznosti.
Koupit drahy, potencialne nespolehlivy a komplikovany EREV.
Nebo vsadit na rychlonabijeni (pripadne s vetsi baterkou) a drzet se jednoducheho BEV.
Pro lidi co se boji nabijet muze byt EREV zajimavy.
Koupit drahy, potencialne nespolehlivy a komplikovany EREV.
Nebo vsadit na rychlonabijeni (pripadne s vetsi baterkou) a drzet se jednoducheho BEV.
Pro lidi co se boji nabijet muze byt EREV zajimavy.
@DonVito no holt to je tak ze EU bude zaostavat a zbytek sveta si bude vyrabet co bude zakaznik pozadovat.
@ryccardo
Zaostavat budes ty.
😀
Zaostavat budes ty.
😀
@DonVito Nevím od kdy tržní hospodářství generuje zaostávání. To je spíš doména centrálně řízeného, ale když myslíš 😉
A neřeš mě. Já potřebuju jen pohodlně a cenově nenáročně jezdit. V žádném případě nepotřebuji být lídrem vědecko technického pokroku v oblasti transportu osob. Jestli ty máš jiné priority, tak si lítej třeba tryskáčem 😁
A neřeš mě. Já potřebuju jen pohodlně a cenově nenáročně jezdit. V žádném případě nepotřebuji být lídrem vědecko technického pokroku v oblasti transportu osob. Jestli ty máš jiné priority, tak si lítej třeba tryskáčem 😁
Prodlužovač dojezdu u BEV auta instalací spalováku je jak rovnák na ohýbák.
Těžký BEv zatížené ještě spalovákem. Takže se to musí dobíjet a ještě tamkovat a hmotnost nebude daleko od T34
Těžký BEv zatížené ještě spalovákem. Takže se to musí dobíjet a ještě tamkovat a hmotnost nebude daleko od T34
@kari.laz Za mě je to dobrý počin. Takový výrazně jednodušší PHEV. Když si to doba žádá, tak proč to nevyrábět? V tabulkách vykážeš skoro nulové emise a v reálu můžeš jezdit na benzín. Za mě je to naopak win win řešení. Pitomci volající po udržitelnosti budou spokojený a ty se jako majitel nemusíš strachovat, že s tím křápem po 300 km budeš stát minimálně půl hodiny na pumpě.