Novinky
lorenzlubos
0
Vyzeralo by to auto takto aj pred rokom 1998? V 1998 prislo aj Volvo S80 I., inspiracia ktorym sa tazko upiera. teda mozno bolo inspirovaciou "len" Volvom ECC z roku 1994, ale pochybujem, ze by designery, to Volvo ani nevideli. A ak videli, museli vidiet, ze robia "Volvo". To auto je evidentne nie europske. Exterier, interier, absencia airbagov.... To auto som videl na fotkach prvy-krat niekedy cca v roku 2003. Zaujimave je, ze sa fakt o nom moc nevie, napriek tomu, ze je to Lotus a nie nejaky "XYWZHHJGJ" z Ciny.
Bylo jich dvanact a tri ze rozpracovali ale nedokoncili, taky se delali i s jinym motorem chvilku, ale jak rika autor auto proste polozili zakony😊 byl to narez😊 i když vzhled se mi nikdy nelibil , ale byl to Lotus a to je to oc tu bezi😊
Škoda,že se to neujalo,protože to bylo hodně nadčasové. Souhlasím,že to opravdu vypadá,z mnoha úhlů jak předchůdce Volva. Ale je tam zpředu cítit i kousek Maserati Quatroporte. Nemůžu si pomoct,ale já to tam cítím. 😄 :yes:
Auto se nejmenovalo Lotus Emme, ale Emme Lotus 422T. Firma Megastar Veículos Ltda. stavěla i skútry, také pod značkou Emme.
Volvo ECC mělo premiéru už v roce 1993, pokud se nemýlím, ale třeba jo 😄
Volvo ECC mělo premiéru už v roce 1993, pokud se nemýlím, ale třeba jo 😄
Mozno sa nemylis.
A ten nazov Emme Lotus je tiez asi dost vysvetlujuci. Ale na druhej strane aj FIAT uvadzal a propagoval Multiplu FIAT a nie FIAT Multiplu. A takych sialenych poradi slov existovalo viac, takze tazko povedat, co je znacka a co model. Ale pri FIATe to bolo jasne a tuto by som tiez asi tipol na Tebou napisane poradie. Lotus sa podielal aj na Ford Cortine Lotus a tzv. Lotuse Omega (Opel Omega I. Lotus), co potom dostalo znak Lotus, oznacenie Lotus a neznali boli z toho "na větvi".
A ten nazov Emme Lotus je tiez asi dost vysvetlujuci. Ale na druhej strane aj FIAT uvadzal a propagoval Multiplu FIAT a nie FIAT Multiplu. A takych sialenych poradi slov existovalo viac, takze tazko povedat, co je znacka a co model. Ale pri FIATe to bolo jasne a tuto by som tiez asi tipol na Tebou napisane poradie. Lotus sa podielal aj na Ford Cortine Lotus a tzv. Lotuse Omega (Opel Omega I. Lotus), co potom dostalo znak Lotus, oznacenie Lotus a neznali boli z toho "na větvi".
Tak to prrr. Z Lotusu Omega byli na větvi úplně všichni a odborná veřejnost ještě mnohem víc, než ti "tvoji" neznalí. 😄 Vždyť to taky byl od roku 1989 až do 1998 (kdy přišlo nové 400 hp BMW M5) nejrychlejší seriově vyráběný sedan na planetě.
A co Mercedes Benz typ 300 SL 6,3 z roku 1968? Dveře 4, míst 5, motor V 8. Z 0 na 100 km/h za 6,5 s, max. rychlost omezena na 220 km/h.
jj, Omega Lotus musela být super kára, škoda, že jsou tak drahé, docela bych si ji představil jako svoje auto 😉 . Omegu A (podstatně slabší než Lotus) jsme měli a parádní auto, takže s tím motorem a celkovými úpravami to musí být skvělé.
Ale abych jen nechválil ji, tak ten Mercedes 300Sl musel být taky dokonalost. To bývaly ještě poctivé stroje, dneska mi to příjde jen jako spotřební zboží.
Ale abych jen nechválil ji, tak ten Mercedes 300Sl musel být taky dokonalost. To bývaly ještě poctivé stroje, dneska mi to příjde jen jako spotřební zboží.
No, on byl seriový t.č. zhruba stejně jako Alpina B10 BITURBO, která měla v techničáku 306km/h, což Vaxuhall Carlton určitě neměl 😉
1.Nechcem byť zlomyselný.Ale tá "prístrojovka" vyzerala relatívne luxusne.Prečo potom bez airbagu???
2.A uto by malo probl´émy pre schálenia v EURÓPE A USA.Čo myslíte prečo?!!
2.A uto by malo probl´émy pre schálenia v EURÓPE A USA.Čo myslíte prečo?!!
Pac lotus technologii Airbagu zacal pouzivat v Espritu a byl konstrukcne jiny nez aby sel vrazit do tohoto sedanu.. a Brazilci na to proste nemeli....
každy stat ma jine silnicni zakony vem si anglii tam na znackach muzes jezdit i s motokarou (radical a spol..) ktery ti vzivote nehomoluguji v jinych statech... a USA by taky asi nedovolila nejakymu R4 Turbo laminatovymu sedanu aby drtil jejich V8.. a když jo tak by to bylo mastny jak svin uzpusobit to auto na provoz v jinych zemich
každy stat ma jine silnicni zakony vem si anglii tam na znackach muzes jezdit i s motokarou (radical a spol..) ktery ti vzivote nehomoluguji v jinych statech... a USA by taky asi nedovolila nejakymu R4 Turbo laminatovymu sedanu aby drtil jejich V8.. a když jo tak by to bylo mastny jak svin uzpusobit to auto na provoz v jinych zemich
Normalne mam pocit, ako keby si z nas vsetkych niekto robil iba srandu. Podla mna niekto nakamufloval Volvo S80 s troskou nadychu Maserati Quattroporte, natocil video a teraz sa na tom strasne bavi >😁
díky za to video. O tom autě jsem neměl ani potuchy, ale je nádherné