Novinky

Zpět na článek

Audi zastavilo auta v amerických přístavech. Na cla reaguje i Lotus či Porsche

10 komentářů

Dušan Trnka
Takže otázka, kto koho viac potrebuje je zodpovedaná ...
Th0r
Pan Trump a jeho pobocnici to maj vymysleny genialne 🤣 Vytvorit strach, vse pada, levne nakoupi zlato, akcie, lidi sili strachy, jak se vse zdrazi, nakupuji jako o zivot a hejlove z EU jeste prijedou polibit prsten 🤣 A jako bonus vytezi gratis ukromordory 🤣👍 A Apple si mne ruce 🤣👍 Jak vyproda vse 🤣👍
psel
@Th0r myslím si že ti co šílí strachy si nové IPhony kupovat nebudou, budou mít problémy si na velikonoce koupit vajíčka. O čokoládových se ani nebavím.
A myslím si, že ten kdo e😜ort do EU nepozastaví jedná nezodpovědně, tenhle genius je tak stabilní, že by se dovozem za aktuálních podmínek mohli připravit o spoustu peněz.
JirkaVejrazka
@psel Ten mistni diskusni system je fakt zabavny, bavi me lustit, jak vypadalo napsane slovo puvodne, nez se jeho soucasti stal nejaky smajlik 😊
Mr.Murphy
Americké akcie padají víc než evropské a Trump je ekonomický imbe*il.... to jen tak pro pořádek....
Dušan Trnka
@Mr.Murphy " Americké akcie " ? To sú aké ? Štáty nemajú akcie ! Všetci chápeme prečo zbohatlíci nariekajú . Prídu o obrovské zisky . Už v polovičke 70. rokov navrhovali niektorí americkí ekonómovia zrušenie všetkých búrz .
Hendly
Takhle to dopada, kdyz lide voli “spasitele “ co jim rikaji jak se maji strasne spatne a s nim se budou mit lip….
Tak jsem zvědav jestli si to u nas nekdo uvědomí.
Stejsn
@Hendly Ono těžko říct. Vlastně třeba doteď nevím, jestli se britům vyplatil Brexit. Z krátkodobého hlediska na tom byli taky chvíli špatně, ale dlouhodobě to bude třeba lepší.
JirkaVejrazka
@Stejsn Neni a nebude. Izolace malokdy vede k prospechu, Britanie je na neustalem ustupu ze slavy uz od zacatku 20. stoleti a brexitem si nepomohla.

Mam tam nekolik kamaradu a kolegu a zadny z nich nemluvi o brexitu a jeho nasledcich pozitivne. Ale muzu se jich cilene zeptat.
JirkaVejrazka
@JirkaVejrazka Tak jsem udelal rychly nezavazny pruzkum mezi mymi kolegy zijicimi v Britanii. Vsichni napsali, ze podle jejich nazoru se po brexitu v UK zije hur, zminili hlavne vyssi ceny a horsi uroven sluzeb.