Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Svetmotoru.tv

Zpět na článek

Povidlové taštičky, hodně ojetá Škoda Fabia i Ford Ranger z posilovny: Sledujte nový Svět motorů!

1 komentář

rohYpnol
Musím říct, že pořad Svět motorů podle mě má neuvěřitelný potenciál. Ale nejsem si jistý, jestli je realizovatelý ve světě CNC korporátu...

Máte jako redakce a nově jako moderátoři obrovské mezry, ale na druhou stranu máte jednoznačně i potenciál se zlepšit.

1) Naučte se mluvit do kamery. Jenže myslím že natáčíte na víc kamer, pak nevíte do které mluvit nebo to zmrvíte střihem, když dáváte kamery do kterých jste zrovna nemluvili
2) Honza Mička - nemel sebou v záběru jak prádlo v pračce. Uklidní se, negestikuluj jak potrhlý. Tvoji zbraní je pohled a slovo.
3) Markéta Volfová - odstraň si kérku, přestaň se oblékat ve stylu KLDR, přestaň vymýšlet nesmyslné "disciplíny" a začni si zvát zajímavé hosty. A ne někoho, kdo ani neřídí atp... Jsi sympatická, ale nejraj si na něco co nejsi, nesnaž se být zajímavá za každou cenu. Tvoje část je o výběru hosta a o zajímavých rozhovorech. Vsecho kolem je balast.
4) Michal Dokoupil - nauč se mluvit plynuleji, provazovat věty.
5) David Šprincl - nejvíc sympatický, nejvíc vpohodě, přitozený projev... jen tak dál
6) Tomáš Dusil - zkus se trochu polidštit. Nejsi robot a chodící wikipedie, ze které musejí vypadávat jen fakta... uvolní se, nebuď vystresovaný z kamery. Kamera je tvůj kámoš, se kterým si vykládáš...
7) Marek Bednář a Leoš Káňa... tam si bohužel nejsem jistý, jestli se před kamery vůbec hodí. Bohužel. Kamera hold není pro každého...
😄 Martin Vaculík - starého kozla novým kouskům nenaučíš... ale i tak jsi téměř přestal ráčkovat, naučil ses slovo aErodynamika, přestal jsi afektovaně komandovat kameramana a další... teď by to chtělo zapracovat na znalostech z fyziky 😁 a opustit pózu sluníčkáře a věčného teoretika...

Za mě pořad hodnotím na dobrých 5 bodů z 10ti. Ale ne proto, že by byl tak špatný. Jsem rád že vůbec je. Ale 5 z 10ti proto, že podle mě máte obrovskou možnost a příležitost se zlepšit.

Držím palce a ať máte od CNC pro pořad podporu, zaplatí vám kurzy moderování, střihu a kamery👍