Veterán
Přihlásit pro přidání komentáře
PavelK_
Motor 1,6 diesel neměl přeplňování, označení TD je vytrženo s označením výbavy - RND, RTD, GTD. Tedy RN Diesel apod. Na turbodiesely v kompaktech jsme si u Renaultu museli počkat až na devatenáctku po faceliftu. Renault označoval turbodiesely tradičně po francouzsku dt, později dti a dci. Ale to autor jistě ví.
Výkon u 1,7 se vždy uváděl 54 a ne 55 kW. Od Clia po jednadvacítku. To je jen detail .
Výkon u 1,7 se vždy uváděl 54 a ne 55 kW. Od Clia po jednadvacítku. To je jen detail .
traveldrive
"Ten se spolu s odvozeným sedanem R9 prodával i téměř zapomněli." - neviem, nie je v tejto vete nejaký preklep?
@traveldrive každý, Kdo má rád chybí, si přijde na své. Někdo má rád chyby faktické, někdo tiskové, někdo gramatické s někdo si vyžívá ve vyložených hovadinách.
@PavelK_
A vůbec nejlepší je, když někdo, kdo se s bídou umí podepsat, kárá toho, kdo slušně poukáže na chybu profesionála v textu. 😆
A vůbec nejlepší je, když někdo, kdo se s bídou umí podepsat, kárá toho, kdo slušně poukáže na chybu profesionála v textu. 😆
@gil54 no to jsem se předvedl teda 🤦. Opravit to nejde, smazat taky ne, tak já si to aspoň přelepím černou páskou na displeji, ať se na to nemusím dívat.
Autokorekce to přepsala z chyby na chybí a já jsem si to nezkontroloval . U zbytku také selhala výstupní kontrola - překlepy mě porazily.
Autokorekce to přepsala z chyby na chybí a já jsem si to nezkontroloval . U zbytku také selhala výstupní kontrola - překlepy mě porazily.
@PavelK_
Ok, stane se. Uznání vlastní chyby se zde málokdy vidí a za to 👍. Takže beru zpět, podepsat se umíš... 😊
Ok, stane se. Uznání vlastní chyby se zde málokdy vidí a za to 👍. Takže beru zpět, podepsat se umíš... 😊
@gil54 @PavelK_ Taký povyk, chlapci, pre jednu chybu - proste mi tá veta nejak nesedí, nie je celkom zrozumiteľná. Skôr som čakal, že sa ozve autor článku, alebo to potichu opraví. Nestalo sa. Ale vám dvom ďakujem. Je tu veselšie.
Arese
Škoda, že ten popisovaná R11 nedostala alespoň na focení origo poklice. Vypadal by pak mnohem, mnohem lépe!
@Arese pamätám si keď som ho obdivoval v TUZEXe.
Potim som jazdil R21.Boli to obdobie keď Renault mal celkom zvuk.
Potim som jazdil R21.Boli to obdobie keď Renault mal celkom zvuk.
V nafte.
A jak Francouze obecne moc nemusim, tak tohle bylo fakt prijemne auto.
A jezdilo uz tehdy "za panaka".
🤡