Veterán
Motor 1,6 diesel neměl přeplňování, označení TD je vytrženo s označením výbavy - RND, RTD, GTD. Tedy RN Diesel apod. Na turbodiesely v kompaktech jsme si u Renaultu museli počkat až na devatenáctku po faceliftu. Renault označoval turbodiesely tradičně po francouzsku dt, později dti a dci. Ale to autor jistě ví.
Výkon u 1,7 se vždy uváděl 54 a ne 55 kW. Od Clia po jednadvacítku. To je jen detail .
Výkon u 1,7 se vždy uváděl 54 a ne 55 kW. Od Clia po jednadvacítku. To je jen detail .
"Ten se spolu s odvozeným sedanem R9 prodával i téměř zapomněli." - neviem, nie je v tejto vete nejaký preklep?
@traveldrive každý, Kdo má rád chybí, si přijde na své. Někdo má rád chyby faktické, někdo tiskové, někdo gramatické s někdo si vyžívá ve vyložených hovadinách.
@PavelK_
A vůbec nejlepší je, když někdo, kdo se s bídou umí podepsat, kárá toho, kdo slušně poukáže na chybu profesionála v textu. 😆
A vůbec nejlepší je, když někdo, kdo se s bídou umí podepsat, kárá toho, kdo slušně poukáže na chybu profesionála v textu. 😆
@gil54 no to jsem se předvedl teda 🤦. Opravit to nejde, smazat taky ne, tak já si to aspoň přelepím černou páskou na displeji, ať se na to nemusím dívat.
Autokorekce to přepsala z chyby na chybí a já jsem si to nezkontroloval . U zbytku také selhala výstupní kontrola - překlepy mě porazily.
Autokorekce to přepsala z chyby na chybí a já jsem si to nezkontroloval . U zbytku také selhala výstupní kontrola - překlepy mě porazily.
@PavelK_
Ok, stane se. Uznání vlastní chyby se zde málokdy vidí a za to 👍. Takže beru zpět, podepsat se umíš... 😊
Ok, stane se. Uznání vlastní chyby se zde málokdy vidí a za to 👍. Takže beru zpět, podepsat se umíš... 😊
Škoda, že ten popisovaná R11 nedostala alespoň na focení origo poklice. Vypadal by pak mnohem, mnohem lépe!
V nafte.
A jak Francouze obecne moc nemusim, tak tohle bylo fakt prijemne auto.
A jezdilo uz tehdy "za panaka".
🤡