Novinky
Co je přitažlivého na tak ošklivém a křečovitě kýčovitém designu? Ceed je proti této pojízdné podivnosti naprostý krasavec!
@Arese
Ono co pasuje na SUV .. napr Sorento uz nemusi na hatch... este to nejak vysvetlit tym dnesnym rychlokvasnym dizajnerom a ma zakaznik vyhrane 😉
Ono co pasuje na SUV .. napr Sorento uz nemusi na hatch... este to nejak vysvetlit tym dnesnym rychlokvasnym dizajnerom a ma zakaznik vyhrane 😉
No neviem... kedysi sa mi K4 pacila viac.. tento podivny face ale nazivo asi pekny nebude... je to taky "kladivohlavy zralok" .. ale mne sa ten predosly "zralok tigri" proste pacil viac
@3_diamanty Ty ses vakt rozhodl v roce 2025 vyhrat pocet prispevku?
No, aspon jednou neco vyhrat, vid... tak at se dari.
No, aspon jednou neco vyhrat, vid... tak at se dari.
@Ja Prvni 123
To by som musel sem davat 15 prispevkov denne.... uz aspon poslednych 5 rokov ale davam tak 15 prispevkov tyzdenne... ked si si este nevsimol.... ale inak raz som uz tuto podivnu anketu o ktorej pises vyhral ( aj ked som to tu nikdy nemal za ciel ) .... a dodnes tusim tu aj ako jediny slovak ( nechvalim sa len pisem fakty ) ... ale to som mal vtedy este nick kia_world tusim... rok 2014 alebo 2015? Musim kuknut... Uz ani presne neviem... takze vidis... ja uz to mam davno v kufru tieto hratky s cisly.... ale ty este mas v tomto co dohanat ...posobis stale dost neviditelne aj ked ja si ta co by fiataka pamatam a viem ze si tu uz tiez dost dlho.. tak hlavne ja drzim palce tebe... nech si tu aj nadalej spokojne diskutujes podla tvojich predstav s kym len chces... s nech konecne sa viac zviditelnis
To by som musel sem davat 15 prispevkov denne.... uz aspon poslednych 5 rokov ale davam tak 15 prispevkov tyzdenne... ked si si este nevsimol.... ale inak raz som uz tuto podivnu anketu o ktorej pises vyhral ( aj ked som to tu nikdy nemal za ciel ) .... a dodnes tusim tu aj ako jediny slovak ( nechvalim sa len pisem fakty ) ... ale to som mal vtedy este nick kia_world tusim... rok 2014 alebo 2015? Musim kuknut... Uz ani presne neviem... takze vidis... ja uz to mam davno v kufru tieto hratky s cisly.... ale ty este mas v tomto co dohanat ...posobis stale dost neviditelne aj ked ja si ta co by fiataka pamatam a viem ze si tu uz tiez dost dlho.. tak hlavne ja drzim palce tebe... nech si tu aj nadalej spokojne diskutujes podla tvojich predstav s kym len chces... s nech konecne sa viac zviditelnis
Těch 679 litrů po strop není nic o čem psát domů, to má kde co.
No nejakí ste si istí, že sa tu K4 nebude predávať. Ja mám info že nahradí Ceed, je to na platforme Nira, čiže v Európe s hybridom.
@Avantime
Než tohle, tak raději další facelift Ceedu.
Než tohle, tak raději další facelift Ceedu.
@Tycoon Nekrič hop. Niektoré produkty s KIA-logom nie sú dvakrát krásavci, to je pravda, a aj K4 má k príťažlivému dizajnu ďaleko, no žiaľ, dnes už dizajn nehrá takú dôležitú rolu ako v minulosti. Je to škoda. Autá, ktoré sa dnes preháňajú po cestách, koľkokrát vzbudzujú skôr údiv ako sympatie. Predok K4 naozaj pekný nie je a kľučku zadných dverí v okne by som najradšej odtiaľ vyšklbol a otrieskal ju autorovi tohto "dizajnového" prvku o hlavu, aby si to nabudúce radšej rozmyslel. Je to hnusné a nepraktické. Našťastie na krásu auto nejazdí a pokiaľ bude spravené a nacenené dobre, zákazníkov si nájde. Mne príde na ceed už trochu veľké. Pripomína mi to Hondu Civic, ktorá sa z kompaktného ufa postupne zmenila na dlhú a širokú placku s rozmermi blížiacimi sa autám o triedu vyššie.
@traveldrive
Nejde jen o ten hrozný design, který se k hatchbacku vůbec nehodí. Problém je v tom, že K4 pravděpodobně nebude mít kombíka. A pokud to bude hybrid, jak bylo řečeno Avantimem, tak to bude i drahé.
Nejde jen o ten hrozný design, který se k hatchbacku vůbec nehodí. Problém je v tom, že K4 pravděpodobně nebude mít kombíka. A pokud to bude hybrid, jak bylo řečeno Avantimem, tak to bude i drahé.
@Avantime Hybridy nebrat!
Takze souhlas.