Novinky

Zpět na článek

Vandalové řádí na teslách. Téměř polovina majitelů se setkala s poškozením

44 komentářů

Pepa_007
Extrémní levice ukazuje drápky. A řádí.
Škoda, že ti lidé jsou stoupenci takových extrémních ideologií a nepřemýšlí.
Mikesus
@Pepa_007
Ukazuje to, jak tito odpůrci EV jsou lidským odpadem. A jestli je to kvůli krokům muska ( což by neodpovídalo nečastějším poškozením na jihu ), pak jen ukazují svou hloupost ještě víc, kdyz se snazi "bojkotovat" již prodaná a ne nova auta.
ericn
@Mikesus No tak si malinko mimo, mícháš dvě věci do jedné…

Odpůrci EV auta neničí, to se prostě nedělá. Jen je nekupují a nechtějí s nimi mít nic společného.

Levicový radikálové vyjadřují svůj názor na Muska ničením jeho výtvorů, což je samozřejmě také špatně… Jen to jsou dvě rozdílné věci 😋
Mikesus
@ericn
No a kdo nici ta auta nejen tesly, kdo nici nabíječky? Určitě to jsou ti, kterým je EV jedno, nebo naopak fanaticti zastánci EV co? Ne, právě ukázka mentality EV odpůrců.
rohYpnol
@Mikesus

Kdo ničil a poškozoval velká SUV??? Co??? Hujere?
Mikesus
@rohYpnol
Pokud vím, tak nicili I EV, jesrli myslis ta vypustena kola. takze zastánci EV to nebyli
rohYpnol
@Mikesus

Hujeříčku, zase sis to pospojoval do úplného nesmyslu 🤣

Ano, právě o tom to je. Tyhle poškozování, ať už Tesel nebo velkých SUV nemá nic společného s tím, jestli ta skupina vandalů je či není zastáncem EV. Oni si prostě najdou jakýkoliv cíl a budou ničit a škodit.
Karel Štolař
@Mikesus Dobře, nemyslím si že já jako člověk kterému je Tesla bytostně nesympatická a z lidí kteří si pořídí Elektro mám spíš srandu bych byl schopen něčeho takového jako sáhnout mu na jeho osobní majetek. To bych pak musel kopat do každé Audi a BMW kterou vidím. Takhle to určitě nefunguje. Tihle levicoví fanatici, nová západní komunistická mládež, dalo by se říct i soldateska, podle chování, je zblbnutá horda lidi která by se dala připodobnit k náboženským sektám. Tihle lidé jsou často od malička nevyrovnaní plní zášti. Často také koketují s různými lehčími drogami a také jsou to často vegani což zapricinuje že jim dobře nefunguje mozek z malého přísunu kvalitních živin atd. Tento mix zapříčiňuje jejich emoční nestabilitu a prohlubující se frustraci kterou potřebují vždy někam směřovat. Před pár lety to byli SUV, dnes je to Tesla za pár let to může být kdokoli z nás.
Mikesus
@Karel Štolař
Tahle dnešní mládež naopak nechce mít zničenou planetu a různé alternativy, snizujici niceni planety, preferují. Ti co to nici, klidně i z té mládeže, jsou prave ti odpurci EV a bezohlední zastanci ICE.
Karel Štolař
@Mikesus Jasně, chápu. Bolševik to taky myslel dobře.
rohYpnol
@Mikesus
Naprostý nesmysl. Ti, co ničí a poškozují Tesly, tak jim je nějaké EV totálně ukradené. Jen hujer vydalbaný jak necky jako ty to nepochopí.

Ti co poškozují teď Tesly, tak přiště budou poškozovat třeba koloběžky nebo vlaky, když se jim to bude hodit. Potřebují nějaký cíl. Teď si našly Tesly. Příště to budou velká SUV... Prostě cokoliv.

A ad dnešní mládež a jak jim eko není jedno... Právě že jim nějaké eko je úplně jedno. Na BEV není nic co by zachraňovalo planetu. Je to nesmysl. Je to věcí ideologie.

Kdyby někdo skutečně měl zájem zachraňovat planetu, tak půjde proti odlesňování pralesů. Půjde proti migraci. Půjde proti nesmyslné přepravě. Půjde proti eurovíkendům. Půjde proti overturismu. Půjde proti enormnímu nárůstu elektrospotřebičů a enormnímu nárůstu spotřeby elektrické energie.

Ale ano, dnešní gréty si myslí, že zakázat plastová brčka a nahradit je papírovými brčky v plastových obalech zachrání plnetu stejně jako likvidace evropské automotive a dovoz čínských BEV a dovoz čínského zboží 8000 km obecně... To je to neštěstí dnešní doby. Že je nasliucháno hujerům co jsou hloupí jak vydlabaný jak necky.
traveldrive
@Karel Štolař
Niekedy vyjde navnivoč každá snaha. Retardovi rovnicu nevysvetlíš.
ericn
@Mikesus tedy ty zas blábolíš 😋
traveldrive
@ericn Prečo zase? Ešte stále.
Tá ekologická elektrina je nebezpečná, keď kopne, tak poriadne.
ryccardo
@Mikesus tak to ma tahle generace uz vyreseno. To aby soucasna generace nemela zniceny zivotni prostredi, ve kterem zijeme, uz zaridily generace pred nima. Kdyz ja vzpomenu v cem jsem jako dite vyrustal to by vetsina tech ani ne 20 letych zparchantelych tragedu ala primitivni Greta ted nestihala valit oci.
Mikesus
@Karel Štolař
To je tak hezke, jak potrefene husy se tu předhánějí. Presne reakce od těch, kteri k temto primitivum nemaji daleko, viz pouzite vyrazy v prispevcich. Takze rohypnol, ericn a samozrejme vsehoznaly traveldrive. Samy vykvet bez vychování.
ericn
@Mikesus Mikeši, Mikeší, vždyť ty už ani nevíš, na koho máš útočit dřív 🤣 A není třeba chyba v tobě? Zkus se nad tím zamyslet… Alespoň jednou 😋
Pepa_007
@Mikesus pleteš se. Cílem jsou auta Tesla a s BEV to nesouvisí.
Klasický levicový extremismus.
Mikesus
@Pepa_007
Myslis ze cilem jsou majitele jiz dávno prodaných tesel kvuli muskovi, kteremu tim nijak neuskodi, naopak jeste prinesou penize za opravy, nez aby uskodily primo jemu na novych neprodanych autech?
Fakt vam ta logika dost chybi. Tohle bud je cileno na konkretni majitele a pokud je to na muska, tak hlouposti prekypuji.
Zetti
@Mikesus to sou ti hloupí američtí dezolati. Treba si tu přečtou tvoje nazory chytnou se za nos a budou skodit jen na fosilnich autech
Pepa_007
@Mikesus kdo se lepí k silnici?
Krum Páč
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Mikesus
@Pepa_007
Jako aby mohli projet jen majitele BEV? Nebo tem taky brani v prujezdu? Ri co se lepi jsou stejná hloupa sorta jako tito odpůrci bev.
Zetti
Sám si multinick motyko. Ja jsem zetti 15 let narozdíl od tebe a na baterky jezdim od roku 17 narozdíl od Mikeše. Jak dlouho si krumpáč ty????
ericn
@Zetti Hamuna a těch jeho x nicků už to ani nerozliší. Stejně jako ty si tady 15 let, tak já s jedním nickem už víc jak 20 let... A měnit to nebudu 😉
adamzprahy
Co máte ze šíření takových bludů? 44% vozů Tesla zažilo vandalismus a 72% se toho bojí, tak určitě...vyplynulo z jakéhosi průzkumu mezi 500 lidmi 😁 😁 Těch aut jezdí po USA asi 2.5 miliony kusů. V článku je taky jakási informace že nějaký druh poškrábání. To je pravda mám na 90% autech taky z parkoviště. Takže pokud se bavíme o tomhle, 44% je dobrý. Nejvíc mě zaujalo to porovnávání podílu generace Z 😁 😁 O čem to vypovídá? 😁

Buď ta data nějak vysvětlete postavte se za ně nebo je vůbec nepoužívejte a nešiřte pak nesmysly. Předpokládám že kromě toho že je článek zkopírovaný a přeložený o tom nic víc nevíte. Nebo se pletu?
MarekAbsolon
Joj voni vám šlápli na svatou generaci Z. Do Husakovych děti kopat povoleno. Okolo Z chodit po špičkách. Jste márni troubove.
kesumb
@MarekAbsolon
co chodit, jeste nejlip nekomu znarodnit bejvak aby mela Z kde bydlet zadarmo.. Chce se mi zvracet...
rohYpnol
@kesumb
No, zrovna bydlení je totální selhání současné vlády u nás. Bydlení jako forma investice je prostě špatně. Bydlení je do značné míry veřejný statek. Dostupnost bydlení je klíčová a je to jedna z hlavních úloh státu - zajistit podmínky pro dostupné bydlení.
traveldrive
@rohYpnol
Trend je opačný. Už vraj zdraželi aj fleky pod mostami a u nás odtiahli z parkoviska spred Kauflandu nepojazdné Ducato aj s jeho štyrmi obyvateľmi...
rohYpnol
@traveldrive

Zřejmě přínos zákonu o dostupném bydlení 😅
kesumb
@rohYpnol
jako dycky s tebou, presne naopak. To ze vlastnis kus zeme a na nem dum vazne nic verejnyho neni
rohYpnol
@kesumb
Hele, opravdu od tebe nečekám že takhle složitou myšlenku a úvahu by jsi byl schopný někdy pochopit.

Ale je to tak. Bydlení je veřejný statek, resp. vyspělá společnost se k tomu tak chová. Stejně jako třeba dostupnost vody...

Ale prosťáček jako ty napíše co je na trubce v zemi veřejného že... a klidně bys nechal soukromou společnost prodávat lidem litr vody za 5 euro že....

A právě dostupnost bydlení má jasný dopad na demografii. A demografie a udržitelnost společnosti je jednou z hlavních úloh státu. Doslova tou nejzákladnější.
kesumb
@rohYpnol
nojo tak nekdo tvoji inteligence ceka, ze mu stat utre i zadek. Smir se s tim, ze to tak neni. Co mas nebo nemas je tvoje volba. Chces vlastni bydleni, delej praci kde si na to vydelas. Stat nemuze za to, ze sezenim v kanclu to jde blbe. Nauc se spojovat trubky a delej topeni, prace maj nad hlavu. A jestli chces bejt zamestnanej, sedni si treba do jerabu. Na ridicak C ti rekvalifikaci stat prispeje. Ale neknuc furt o fialovejch drahotach a uloze statu.
rohYpnol
@kesumb
Hak říkám, na tohle jsi fakt příliš hloupý aby jsi pochopil.

Mimochodem, o mě to vůbec není. Já s uplatněním fakt problém nemám.

Jesi ale chci aby se tu žilo dobře, tak se tu musí žít dobře většině a hlavně střední vrstvě. Ale to je taky myšlenka, kterou ty nikdy nepochopíš.
kesumb
@rohYpnol
stredni tride se to dobre zije, lip nez kdy jindy. Kazdej den lita a380 do emiratu, oktavka stoji 12-14 prumernejch hrubejch platu, milion lidi rocne v chorvatsku. Nakupaky plny lidi.
ses obeti propagandy a pro svoui hloupost to nevidis
ericn
@kesumb Souhlas, lidi se tu špatně nemají. Jasně, vždy by mohlo být lépe, ale je potřeba proto taky něco udělat 😋 Ne jen natáhnout ruku, aby to stát vyřešil…
rohYpnol
@kesumb

Ne. Střední třída za Fialový vlády
naopak rekordně zchudla!!!
Střední třída si díky Fialovi začala chodit pro sociální dávky!!! Střední třída má díky politice Fialy problém platit účty za bydlení a za nájem!!!

A to, že se lidi mají zdánlivě dobře, to jsou ty tvoje plné restaurace, nákupy, a dovolené... Ano, s víš proč se tak chovají? Právě proto, že se mají blbě, a vědí že na vlastni bydlení nemají a mít nebudu. Právě proto, že si nepořídí děti nebi místo dvou mají jen jedno... a tupec bez schopnosti zamyslet
se hlouběji, lidi jako ty pak píšou přesně tyhle kraviny jak se máme skvěle. Ale vůbec netuší co za tím je.
Jsi povrchní jak vánoční papír.
eLzyx
zatím jsem měl jen pochcané víko kufru 😒
traveldrive
@eLzyx To je svet... Už aj psi sú proti BEV... 😁
eLzyx
@traveldrive by musel být hodně vysoký. Šlo to přes značku, kameru, madlo …
Jak jsem to poznal? Nalepil se na to prach. Takže někdo s cukrovkou.
ericn
@eLzyx Nejspíš šel kolem nějaký ožrala 😄 Taky jsem jednou řešil promáčklou kapotu, někdo si mi na ní v noci sednul... A to nemám EV...
Arese
Jak tady všichni ví, rozhodně k této značce nechovám žádné sympatie. Ale takto záměrně ničit cizí majtek je prachsprostý zločin. Je to navíc dokonalá ukázka ubohosti a tuposti zfanatizované levičácké mládeže, která tímto ubohým způsobem dává najevo, že se distancuje od svého dosavadního guru Muska...
P.S. Já jsem pana Muska nikdy nemusel a z jeho chování v Trumpově kabinetu je mi taky na blití, ale zkratopřepravníky Tesla za něj fakt nemohou...
Petr Kozohorský
O EV v tomto případě vůbec nejde. Kdyby Musk vyráběl spalováky, tak mu dnes levičácká bolševická verbež ničí jeho spalováky. Důvod je ryze politický. Všechno totiž začlo v okamžiku, kdy se začal objevovat po Trumpově boku. Tady vidíte, jak by to dopadlo, kdyby se u nás dostali tito a podobní násilníci k moci - mají plnou pusu demokracie, ale když není po jejich, tak volí násilí.