Ekonomika
MarekAbsolon
3
Proud vylítaných Škodovek v bazarech tedy nevyschne a to je dobře.
ptr078
3
@MarekAbsolon Tak tieto spravy by hlavne nemali byt zverejnene len tak v pondelok hned na rano. Niektorym tu mozno z toho praskne zilka 🤣
Jejda, taková zpráva hned v pondělí po ránu! Antiškodováčtí hateři teď budou mít zkažený celý týden, resp. budou rádi, pokud to rozdýchají do víkendu! 😃😃😃👍
@Arese
At si každý kupuje co chce. Kdyz nekdo chce udrncanej a nespolehlivej povoz, ať si ho koupi. Jen ty bys chtěl asi narizovat všem, aby si koupili nekvalitní produkt.
At si každý kupuje co chce. Kdyz nekdo chce udrncanej a nespolehlivej povoz, ať si ho koupi. Jen ty bys chtěl asi narizovat všem, aby si koupili nekvalitní produkt.
@Mikesus Nařizovat? 😂 Měl bys co nejdříve navštívit svého psychiatra! 😃
Krum Páč
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@Mikesus A on někdo zákazníkům nařizuje kupovat ty nespolehlivý Škodovky? Ještě nějak musím zpracovat tu novinku, že jsou Škodovky udrncaný. To jsem vůbec netušil 😁
@ryccardo
Jestli jsi netušil, ze jsou udrncaný, to jsi se zasekl davno.
www.idnes.cz/…54744_domaci_ale
www.novinky.cz/…-drncat-40344962
Chápu, že někomu to nevadí, ale to neznamená ze to nedělá. Nový kodiaq s dcc na tom nebyl nijak slavně tez. Dokud jsem s ním nejel na D6 u Ruzyně, netusil jsem, že je tam nerovná a hrbolatá.
Jestli jsi netušil, ze jsou udrncaný, to jsi se zasekl davno.
www.idnes.cz/…54744_domaci_ale
www.novinky.cz/…-drncat-40344962
Chápu, že někomu to nevadí, ale to neznamená ze to nedělá. Nový kodiaq s dcc na tom nebyl nijak slavně tez. Dokud jsem s ním nejel na D6 u Ruzyně, netusil jsem, že je tam nerovná a hrbolatá.
@Emel
Samozřejmě. Ono i ve srovnání s toyotou, což je docela smutné. Naprosto chápu udrncanej podvozek u sportovně laděných variant. Ale u nějakého daily, nedej bože rodinného, tam clovek očekává určitý komfort.
Samozřejmě. Ono i ve srovnání s toyotou, což je docela smutné. Naprosto chápu udrncanej podvozek u sportovně laděných variant. Ale u nějakého daily, nedej bože rodinného, tam clovek očekává určitý komfort.
@rohYpnol
Já ho sem dal, protoze je to vzor pro koblihy a prorusáky. Preferuji vlastni zkusenost a srovnání s ostatními. A proto jsem dodal i vlastní zkušenost s moderním modelem značky, který by měl být právě ten nejkomfortnejsi.
Já ho sem dal, protoze je to vzor pro koblihy a prorusáky. Preferuji vlastni zkusenost a srovnání s ostatními. A proto jsem dodal i vlastní zkušenost s moderním modelem značky, který by měl být právě ten nejkomfortnejsi.
@Mikesus trošku problém je, že ty prezidentské limuzíny jsou typicky specifikované na velkých kolech, pak to je trošku zbytečně tuhé... Sup4 na DCC+ bych chtěl vyzkoušet, to bych si teoreticky uměl představit jako další auto.
@Mikesus No tak když to řeknout takoví automobiloví odborníci jako Klaus se Zemanem, kteří jsou zvyklí vozit si zadek v luxusních autech jako je A8, tak to má velkou vypovídací hodnotu, ale chápu, že pro někoho jednoduššího to stačí k vybudovaní přesvědčení, že Škoda = nepohodlné udrncané auto 😁
@ryccardo
Jak jsem psal výše, ty odkazy jsou hlavně kvůli proruskym kobliham, pro které jsou tito pánové modlou. Nejlepší je si projet různá auta na stejném místě. Zajiste máš tu možnost, abys mohl rozporovat, ze drncaji.
Jak jsem psal výše, ty odkazy jsou hlavně kvůli proruskym kobliham, pro které jsou tito pánové modlou. Nejlepší je si projet různá auta na stejném místě. Zajiste máš tu možnost, abys mohl rozporovat, ze drncaji.
@Emel
Já jsem zkoušel nový kodiaq s dcc+ a bylo to spíš zklamání. Bouchajici zadní náprava, udrncane i na místech, o kterých jsem do té doby netušil, ze jsou vůbec jakkoliv nerovné. Superb samotný jsem zatím neprojizdel. Tohle mě od něj dost odradilo.
Já jsem zkoušel nový kodiaq s dcc+ a bylo to spíš zklamání. Bouchajici zadní náprava, udrncane i na místech, o kterých jsem do té doby netušil, ze jsou vůbec jakkoliv nerovné. Superb samotný jsem zatím neprojizdel. Tohle mě od něj dost odradilo.
@Mikesus Superb mi zbyl jako pomalu poslední auto v mainstreamu, které umí aspoň to co Insignia, +-. Mondeo skončilo, Insi taky... jo, samozřejmě je tu Passat, ale to je mi Superb sympatičtější. Možná by se dala jako trošku slim-fit Octavia.
@Mikesus ano zajisté mám možnost jezdit i jinými auty, proto mě zarazil ten tvůj blábol o drncajících Škodovkách. Ale beru, že takový BMW 7 má úroveň cestování jinde než Superb nebo Kodiaq. To samozřejmě uznávám.
@ryccardo
Aha. Takze povídej se kterými srovnavas. Všichni z mého okolí, co mohli projet i jiná auta než skodovku to potvrdili. I testy novinářů ( vzdy o generaci zpět) to potvrzuji. Jen u tebe se to neděje. Tak s jakým autem srovnavas? A jezdíš úplně stejná místa na srovnani.
Já to řeknu následovně, kodiaq-HL, kodiaq podvozkove tragédie oproti HL, co se týče komfortu. Superb-camry, to samé. Octavia- corolla, opět octavka o dost horší, jen už to není tak velký odskok jako u camry nebo HL. Karoq-corolla cross to samé jako octavia. No a kdyz vezmu kodiaq-rav4, tak i kdyz mám rav4 jako celek za nejhorsi velké SUV, komfortem je na tom lépe nez kodiaq. I ten novy.
Aha. Takze povídej se kterými srovnavas. Všichni z mého okolí, co mohli projet i jiná auta než skodovku to potvrdili. I testy novinářů ( vzdy o generaci zpět) to potvrzuji. Jen u tebe se to neděje. Tak s jakým autem srovnavas? A jezdíš úplně stejná místa na srovnani.
Já to řeknu následovně, kodiaq-HL, kodiaq podvozkove tragédie oproti HL, co se týče komfortu. Superb-camry, to samé. Octavia- corolla, opět octavka o dost horší, jen už to není tak velký odskok jako u camry nebo HL. Karoq-corolla cross to samé jako octavia. No a kdyz vezmu kodiaq-rav4, tak i kdyz mám rav4 jako celek za nejhorsi velké SUV, komfortem je na tom lépe nez kodiaq. I ten novy.
@Mikesus tak že bych auta testoval na konkrétních tratích a porovnával to nějakým akcelerometrem tak to skutečně ne. Jen občas jedu i jiným autem než zrovna Škodovka a nezaznamenal jsem žádný výrazný rozdíl v úrovni pohodlí. Namátkově Hyundai IX35, Kia Ceed, Toyota Corolla, Yaris, BMW 5, BMW 7, Fiat 500 atd. Nicméně ti řeknu velké překvapení. Z pohodlného auta uděláš nepohodlné drncací i tím, že máš přefouknuté pneu nebo moc nízký profil pneu, takže Kodiaq na přefouknutých 20" kolech skutečně bude tvrdý a drncací stejně jako každé jiné auto. Kolikrát se mi stalo, že jsem vyjel z pneuservisu se Superbem a divím se jak je to auto tvrdý na dírách a ejhle stačilo upustit kola z 2,7 na těch 2,2 co mají být a ono se to chová úplně jinak. Takže příště se zkus podívat třeba jen na profil pneu nebo kolik jsou vlastně nafoukané gumy. A Corollou jsem jel letos a že bych z toho byl urvaný jak to je pohodlný auto, nedejbože pohodlnější než Oktávka, tak to jsem si fakt nevšiml. Je to fajn auto, který kazí ta bezestupňová převodovka, která nutí motor furt řvát, ale jinak srovnatelný s tou Oktávkou. V ní jsem už mnohokrát absolvoval cesty kolem 700 km na zátah a vylezl jsem z ní čerstvý a nezlámaný.
Koukám do statistik, takže
1. Škoda: většinou do fleetů, něco málo soukromníci, to je česká jistota
2. Korejci: absolutní tahouni soukromého sektoru, ale něco poberou i OSVČ a firmy
3. VW: tam je to dost rozházené po modelech, od každého trošku
4. Toyota: japonská jednička, která těží s dobrých hybridů a spolehlivosti
Z běžných značek ostatní jenom paběrkují, i Dacia, která je v EU silná, tak v ČR nic extra. Francouzi katastrofa, Japonci kromě Toyoty ještě větší.
Z prémie jasný vítěz MB a jasný poražený je AUDI.
1. Škoda: většinou do fleetů, něco málo soukromníci, to je česká jistota
2. Korejci: absolutní tahouni soukromého sektoru, ale něco poberou i OSVČ a firmy
3. VW: tam je to dost rozházené po modelech, od každého trošku
4. Toyota: japonská jednička, která těží s dobrých hybridů a spolehlivosti
Z běžných značek ostatní jenom paběrkují, i Dacia, která je v EU silná, tak v ČR nic extra. Francouzi katastrofa, Japonci kromě Toyoty ještě větší.
Z prémie jasný vítěz MB a jasný poražený je AUDI.
@johny555 Ad 2, "Absolutní tahoun" soukromého sektoru je Škoda, letos (1-4) 4571 ks na občanku, pak dlouho nic a druhý je Hyundai 2295 ks na občanku. Stačí se podívat do statistik.
@johny555
A na jaké statistiky koukáš? Na duben nebo na 1-4?
V dubnu to totiž úplně nevypadá na to co popisuješ
A na jaké statistiky koukáš? Na duben nebo na 1-4?
V dubnu to totiž úplně nevypadá na to co popisuješ
Osobně mne prekvapil propad Toyoty až za tak dlouho, cekal jsem to o dost dřív. Spousta modelu nelze objednat už cca půl roku, některé i déle. Je to pozastaveno pro střední Evropu kvůli vysoké poptávce v západních zemích. Bohužel pro Toyotu jsme druhořadí.
@Mikesus Co rozumies pod pojmom vysoka poptavka v zapadnich zemich, nasiel som, ze maju v eu q1 -6% alebo -1%, neviem co je spravne
@ptr078 Propad 6,4% je Evropa (EU + UK + EFTA), samotná EU je propad 6,8%, viz statistiky ACEA.
A kde je Tesla? Z EV jenom Elroq s 312ks. Jinak mrzuté, že zákazníci akceptuji vysoké ceny vozů. Stejné modely o třetinu levnější před 5-6 lety. Např. I30, ceed.
@Frfla V clanku je uvedene, ze za predajmi elroqu je skodovka. Tipnem si, ze elroq sa prizivi hlavne na eniaku a jeho predaje o dost klesnu
Zajímavé je 15. místo elektrického SUV Elroq, které se velmi pomalu dostává od dealerů i k zákazníkům 😄
Skvělé. Už jsme se dostali na čísla mezi lety 2015 a 2016...
Fiala a jeko 4k vláda zoufalců nezvládli ekonomiku dostat ani na úroveň , na které byla před nástupem Báby... ANO, za báby bylo líp. Jen pro srovnání - duben 2018 se prodalo 24259 vozidel.
Fiala a jeko 4k vláda zoufalců nezvládli ekonomiku dostat ani na úroveň , na které byla před nástupem Báby... ANO, za báby bylo líp. Jen pro srovnání - duben 2018 se prodalo 24259 vozidel.
@rohYpnol
Naopak dobrý výsledek na to, jak ekonomiku babis zničil a se svojí dluzenou uvrhl nespocet lidi do financni krize. Zachránit ji za 4 roky, i přesto že ruští nackove negativne ovlivnili celou světovou ekonomiku, je obdivuhodné. Nikdy nebyl tak vysoký deficit jako za babise.
Se nediv, ze lidi nemuzou kupovat auta, kdyz jim babis se svou vládou zničil živobytí.
Naopak dobrý výsledek na to, jak ekonomiku babis zničil a se svojí dluzenou uvrhl nespocet lidi do financni krize. Zachránit ji za 4 roky, i přesto že ruští nackove negativne ovlivnili celou světovou ekonomiku, je obdivuhodné. Nikdy nebyl tak vysoký deficit jako za babise.
Se nediv, ze lidi nemuzou kupovat auta, kdyz jim babis se svou vládou zničil živobytí.
@Mikesus No , výjimečně se schodnem, bába se pouze vezl v období kdy EU byla na tom dobře. Inflace začala u něj, to jeho obdivovatele neradi slyší.
@Sevca1
To kde začala inflace je zcela nepodstatné.
Podstatné je, JAK na to zvyšování REAGOVAL, resp. spíš víc nereagoval než reagoval nutelín. A o tom to je.
Za inflaci jako takovou nutelín nemohl. ALE NUTELÍN MOHL ZA TO, ŽE U NÁS BYLA JEDNA Z NEJVYŠŠÍCH V EU, MOHL ZA TO, ŽE SE S NÍ VŮBEC NEVYPOŘÁDAL.
A než zas nějaký lobotom napíše něco o ČNB, tak nejsilnějším nástrojem proti inflaci je VLÁDNÍ POLITIKA.
To kde začala inflace je zcela nepodstatné.
Podstatné je, JAK na to zvyšování REAGOVAL, resp. spíš víc nereagoval než reagoval nutelín. A o tom to je.
Za inflaci jako takovou nutelín nemohl. ALE NUTELÍN MOHL ZA TO, ŽE U NÁS BYLA JEDNA Z NEJVYŠŠÍCH V EU, MOHL ZA TO, ŽE SE S NÍ VŮBEC NEVYPOŘÁDAL.
A než zas nějaký lobotom napíše něco o ČNB, tak nejsilnějším nástrojem proti inflaci je VLÁDNÍ POLITIKA.
@rohYpnol ano v České Republice se zkrátka máme nejlíp, jsme vzorem celému světu: "best in Covid", nejlepší v nejvyšších cenách energií, jsme teměř na špici zemí s realným poklesem mezd, prostě "Best in Worst" a každý kdo tvrdí něco jiného, buď miluje Babiše nebo je to proruskej troll, to je jasný 😜
www.e15.cz/…eti-lety-1424406
www.e15.cz/…eti-lety-1424406
@rohYpnol ono bylo všude líp v EU tvůj guru bába se pouze svezl. Vůbec neměl na to vliv. Jo měl inflace začala u něj, nebo ne?
@Sevca1
Samozřejmě že se bába je nevezl. Protože tehdy měřitelné ukazatele pozitivně rostly rychleji než v zahraničí, že.
Jistě, inflace začala po volbách, formálně ještě za báby. Reálně ale bába žádnou politiku už dělat nemohl a hlavně vůbec nejde o to kdy inflace začala.
Jde o to jak byl nutelín neschopný a jak něčinil žádné kroky aby inflaci snížil.
Místo toho ten tydýt přišel jen s radou, že si lidi mají chodit pro sociální dávky!!! PRAVICOVÝ POLITIK!!! Šílené... Ale lidi mu to spočítají...
Samozřejmě že se bába je nevezl. Protože tehdy měřitelné ukazatele pozitivně rostly rychleji než v zahraničí, že.
Jistě, inflace začala po volbách, formálně ještě za báby. Reálně ale bába žádnou politiku už dělat nemohl a hlavně vůbec nejde o to kdy inflace začala.
Jde o to jak byl nutelín neschopný a jak něčinil žádné kroky aby inflaci snížil.
Místo toho ten tydýt přišel jen s radou, že si lidi mají chodit pro sociální dávky!!! PRAVICOVÝ POLITIK!!! Šílené... Ale lidi mu to spočítají...
@rohYpnol Povím ti jedno za mne kdo chválí bábu je tragéd. Já tvrdím že Fiala je borec? Ne není ale lepší než bába. Ale pobavil jsi, bába měl zásluhy 😁😁😁
@Sevca1
Proč za báby byly ukazatele lepší než v EU, a za nutelina jsou ukazatele výrazně jedny z nejhorších v EU? Jistě jen náhoda... bába se vezl... jistě...
Víš, bába potřebuje aby stát fungoval, protože jen ve fungujícím státě může podnikat. Proto měl bába zájem i o to, aby stát fungoval (mj. samozřejmě v jeho prospěch). Ale nutelín nemá žádný zájem na fungujícím státu.
Příklad? I Agrofert potřebuje stavět. Takže stavební uzávěra co dokázal nutelín vytvořit jde zcela proti zájmům báby a tohle by pod jeho vládou prostě nikdy nenastalo.
Proč za báby byly ukazatele lepší než v EU, a za nutelina jsou ukazatele výrazně jedny z nejhorších v EU? Jistě jen náhoda... bába se vezl... jistě...
Víš, bába potřebuje aby stát fungoval, protože jen ve fungujícím státě může podnikat. Proto měl bába zájem i o to, aby stát fungoval (mj. samozřejmě v jeho prospěch). Ale nutelín nemá žádný zájem na fungujícím státu.
Příklad? I Agrofert potřebuje stavět. Takže stavební uzávěra co dokázal nutelín vytvořit jde zcela proti zájmům báby a tohle by pod jeho vládou prostě nikdy nenastalo.
@rohYpnol lidi mu to spočítají, Andrej se opět spojí s KSČM pod rouškou Stačilo!, SocDem nahradí SPD... no, to bude trojka k pohledání.
@rohYpnol za Bureše bylo líp, protože nebyla světová inflace a nebyla válka na UK. Jinak nadělal dluhy, i když se Česku ekonomicky dařilo. Nutelín převzal jen snědený krám a trochu ho ještě vyjedl. To mohu říct, že i za Tupolánka nebo Emana premiéra bylo líp. Kecy.
@Frfla
Nejsou to kecy. Bába měl dokonce přebytkový rozpočet. Hospodařil skvěle.
Porazil ho covid. To zprasil. Jenže to je aspoň lidsky omluvitelné, když každý epidemiolog říkal něco úplně jiného a lidi nedodržovali nic.
Znovu - proč za báby byly měřitelné ukazatele výrazně lepší než ve zbytku EU zatímco za nutelína jsou měřitelné ukazatele jedny z nejhorších v EU? Co?
Nejsou to kecy. Bába měl dokonce přebytkový rozpočet. Hospodařil skvěle.
Porazil ho covid. To zprasil. Jenže to je aspoň lidsky omluvitelné, když každý epidemiolog říkal něco úplně jiného a lidi nedodržovali nic.
Znovu - proč za báby byly měřitelné ukazatele výrazně lepší než ve zbytku EU zatímco za nutelína jsou měřitelné ukazatele jedny z nejhorších v EU? Co?
@rohYpnol
Presne. Za vše můžou lidi, co ignorují nařízení. Viz teď hlupci, co bojují proti eu. Jsou úplně stejni, kteří odmítali nařízení proti šíření covidu. Takze děkujeme, že už víme kdo může za vše špatné.
Presne. Za vše můžou lidi, co ignorují nařízení. Viz teď hlupci, co bojují proti eu. Jsou úplně stejni, kteří odmítali nařízení proti šíření covidu. Takze děkujeme, že už víme kdo může za vše špatné.
@Frfla
Presne tak. Zlikvidoval ekonomiku, vyjedl krám i pro budoucí roky a následující roky byly jen o nápravě, která se docela povedla. Bohužel asi přijde opět obdobi, kdy nás tenhle člověk vrátí o několik let zpět a nakrade si do vlastní kapsy na úkor všech.
Presne tak. Zlikvidoval ekonomiku, vyjedl krám i pro budoucí roky a následující roky byly jen o nápravě, která se docela povedla. Bohužel asi přijde opět obdobi, kdy nás tenhle člověk vrátí o několik let zpět a nakrade si do vlastní kapsy na úkor všech.
@praptak
RVHP máme v EU a západní Evropě. Naopak bába je principem pro zrušení dotací kdyby sis ho někdy poslechl. Jen samozřejmě ví, že v rámci EU to nejde jinak než s dotacemi.
RVHP máme v EU a západní Evropě. Naopak bába je principem pro zrušení dotací kdyby sis ho někdy poslechl. Jen samozřejmě ví, že v rámci EU to nejde jinak než s dotacemi.
@rohYpnol nějak nechápu jak můžeš všechna fakta otáčet o 180 stupňů.
Jestli někde Bába něco říká, není vůbec směrodatné.
To co dělal byl pravý opak, dotace mu dost pomohly a nebude si vypouštět rybník.
A vynechat z kontextu hodnocení vlády věci jako ruskou invazi na Ukrajině, Putinovu radost z toho jak budou u nás nedostatkové liščí ohony a jak budeme mrznout, protože jsme to nechtěli akceptovat, limity na ceny energií, nárůst cen veškerých materiálů, zastavení investic v době nejistot může skutečně jen hlupák.
Za doby před covidové utrácela Bábova vláda o 106, až se dají dohromady z Komoušema a SPD tak to bude jen horší. Pokud to udělá, tak bába spolkne jako Komouše, tak SPD a bude mít stejný nulový koaliční potenciál jako dosud.
Protože se děje jen to co si přeje Bába, a všichni ty jeho kývači když se netrefí do jeho vkusu tak berou zpátečku tak rychle jak jezdí Turek po D5.
RVHP máme v EU, to je mi novinka, můžeš to vysvětlit?
Jestli někde Bába něco říká, není vůbec směrodatné.
To co dělal byl pravý opak, dotace mu dost pomohly a nebude si vypouštět rybník.
A vynechat z kontextu hodnocení vlády věci jako ruskou invazi na Ukrajině, Putinovu radost z toho jak budou u nás nedostatkové liščí ohony a jak budeme mrznout, protože jsme to nechtěli akceptovat, limity na ceny energií, nárůst cen veškerých materiálů, zastavení investic v době nejistot může skutečně jen hlupák.
Za doby před covidové utrácela Bábova vláda o 106, až se dají dohromady z Komoušema a SPD tak to bude jen horší. Pokud to udělá, tak bába spolkne jako Komouše, tak SPD a bude mít stejný nulový koaliční potenciál jako dosud.
Protože se děje jen to co si přeje Bába, a všichni ty jeho kývači když se netrefí do jeho vkusu tak berou zpátečku tak rychle jak jezdí Turek po D5.
RVHP máme v EU, to je mi novinka, můžeš to vysvětlit?
@rohYpnol Volit Babisa v CZ moze iba mentalne retardovany, presne to iste ako u nas Fica.
Len uplny dezorientovany ***, ktory bezmozgovo "veri" svojmu politikovi moze estebaka, klamara, zlodeja a korupcnika podporovat.
" ...kdyby sis ho někdy poslechl..." ...to je klasicky vrchol naivity a nemyslenia ako u nas, tak v CZ, lebo verit tomu, co klamar povie je nic viac nez hlupe.
Ficovi dezolati veria kazdej blbosti, co mu vyjde z huby, hoci kazdy den tvrdi nieco uplne opacne. Do Ruska sa chodi klanat a kyda na EU a do EU chodi zobrat eurofondy a podpisuje kazdy papier, zatialco svojim hlupakom tvrdi, ako on zatoci s EU a je suverenny a podobne hovadiny.
Len uplny dezorientovany ***, ktory bezmozgovo "veri" svojmu politikovi moze estebaka, klamara, zlodeja a korupcnika podporovat.
" ...kdyby sis ho někdy poslechl..." ...to je klasicky vrchol naivity a nemyslenia ako u nas, tak v CZ, lebo verit tomu, co klamar povie je nic viac nez hlupe.
Ficovi dezolati veria kazdej blbosti, co mu vyjde z huby, hoci kazdy den tvrdi nieco uplne opacne. Do Ruska sa chodi klanat a kyda na EU a do EU chodi zobrat eurofondy a podpisuje kazdy papier, zatialco svojim hlupakom tvrdi, ako on zatoci s EU a je suverenny a podobne hovadiny.
Nedivím se, že Toyota padá. Jestli se všichni budou tak hrubě chovat k zákazníkům, jako v Olfincar Hradec Králové, tak si nikdo už Toyotu nekoupí. Objednat vůz a zatajit, že to je předváděčka? Tedy už nebýt první majitel? Pěkná malá domů, ale pověst jim nic neříká. Navíc cenová politika Toyoty je velmi neprůhledná: ceny upravují každé tři měsíce. V praxi: koupíte si auto a za týden může být o 50 tisíc levnější. Jistě: hybrid je fajn, ale lejte si velkého bacha na prodejce!
@St.
Tohle ti udelali? Normálně bych napsal na import, nebo rovnou GŘ ceske toyoty, panu Peleškovi, uz jsem s nim nekolikrat resil nespokojenost s přistupem dealerství.
Ohledně cen, vždy jsem dostal informaci, že se bude do měsíce měnit ceník a jak. Tohle je opravdu špatně chování dealera a myslim, ze toyota si to dokáže dat dohromady. Jen o tom musí vědět.
Tohle ti udelali? Normálně bych napsal na import, nebo rovnou GŘ ceske toyoty, panu Peleškovi, uz jsem s nim nekolikrat resil nespokojenost s přistupem dealerství.
Ohledně cen, vždy jsem dostal informaci, že se bude do měsíce měnit ceník a jak. Tohle je opravdu špatně chování dealera a myslim, ze toyota si to dokáže dat dohromady. Jen o tom musí vědět.