Novinky
DanielDesiGn2
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
MikyJ
0
Stale nabizi auta, ktera jsou nabita exkluzivitou 😊 a chtel bych videt, jak treba VW Lupo koupis ve dreve a kuzi jako Ypsilonku 😊
DanielDesiGn2
.sirovoh moc o sisuten entulosba yT ,okjuch yT.
DanielDesiGn2
No ja sa z toho PoserieM,,, >😒] >😒] Kladius kamoško za toto máš u mňa :yes: :yes:
DanielDesiGn2
Daniel, ty jeden koki, prosím radšej sa tu už k autám nevyjadruj. Choď si hrať s pískacím káčerom a debaty o autách nechaj na nás dospelých. Kapišto kokoško?? 😉
DanielDesiGn2
DanielDesiGn2
>😁 >😁 :yes:
DanielDesiGn2
:yes: :yes: :yes: >😒] A vis co je nejlepsi? Ze mu konecne nekdo napsal jazykem kterymu rozumi. Dalsi jazyk, ktery by asi chapal je karabac.
Vzdyt to je jenom pozpatky :-! Jinak v PCE byla :yes: :-!
Ty si taky presedni 😉 V Pcich je vzdy :yes: >😁
Na druhou stranu dali jsem si do parku deku ze si dame piknik a tam tedy byl jeden nevkusny smirak :no:
DanielDesiGn2
Riakl jsi, ze me rad uvidis a ted najednou, ze pry smirak ;-\ >😒] >😒] >😒]
Byl jsi ve spatnou dobu na spatnem miste no 😉 a vubnec mel ses legitimovat jako spravny obcan :-!
Vsak jsem ho vytahoval, prukaz, muzu ja za to, ze jsem ho mel tak blbe danej 😉
Tak to bylo fakt blby misto- nedrape te kdyz ho tam nosis nebo ho tam mas srolovanej? :-!
Drape, ale je to fakt pekny >😒] >😒]
Tak to pak jo 😉 to je pak vse v poradku :yes: :-!
😉
Ale drahe se to clovece vubec nelibilo- nema asi pro vytahovani OP timhle stylem pochopeni >😒]
A to jen proto, ze jsi me ho nenechal dovytahnout. Pak by zmenila nazor, no a ty asi taky >😒]
Clovece je mi lito ze ti to musim rict ale bohuzel by to asi na mne dojem neudelalo 😢
Na tebe ne, ale kdybys pak doma od zeny porad poslouchal: "schovej to, kdo se na to ma divat. Jo to mates...." 😉 To by te asi sralo >😁
Jo je fakt ze na obcance vypadam jak *** ;-\
>😁 >😁 :yes: :yes:
Jsem zvedavy na prezentaci Jaguaru na Autosalonu- vzhledem k urovni jejich stranek to asi bude bomba :no: . Ale koukal jsem ze rozsiruji pocet dealeru :yes: PS Fakt mi nejde na rozum kolk ma Jag predvadecek to je neuveritelne tolik jich nema ani Volvo Pruhonice a to samo proda o par aut vic nez vsichni dealeri Jagu v CR dohromady
DanielDesiGn2
:yes: lahrtop yhcíms es mesj melám.. oldevop tkaf es ot
DanielDesiGn2
DanielDesiGn2
Jo, to JE téma. Lancia umí vzít za srdce. Lépe řečeno, uměla to mnohá desetiletí... Já si ovšem nemyslím, že by Lancia usnula na vavřínech... ačkoliv ty vavříny k ní odedávna patří :yes: Lancia se tak nějak jen potichu vytratila, což je tedy velká škoda. Vždyť Lancia má dokonalý rodokmen - akcent na sportovní notu, akcent na techniku, akcent na neobyčejnou krásu. Co chtít více? Snad jen... dokonalou, sportovně-luxusní, krásnou a aktuální Lancii. Něco tu již prolétlo v článcích. Tak se těšme.
A to si písal ty ? Ja že wolff.Ináč súhlas. :yes:
DanielDesiGn2
Zdar Dottore, já myslím, že noblesní stránku věci splňuje Thesis. U malých vozů je zajímavou stylovkou právě ypsilonek a za střední třídu bude kopat nová Delta. Ještě by to chtělo klasický sedan střední třídy - něco na způsob nástupce Dedry/Lybry. Mohl by technicky vycházet z podvozkové plošiny Alfa 159... No nechme se překvapit. Lancia si určitě důstojný návrat mezi prémiové kovboje zaslouží... 😉
DanielDesiGn2
Souhlas. Jen snad malé upřesnění - Delta bude reprezentantem v nižší střední.
Máš pravdu brácho, dík za nápovědu - Delta bude samozřejmě reprezentantem nižší střední třídy. Jako konkurenty bych tu viděl BMW 1-er, M-B B-klass, Audi A3, Volvo C30, a třeba i Alfu 147, příp. budoucí 149. Ale ten střednětřídý sedan mi tam nějak chybí. Netuším proč Lancia neuvedla nástupce Lybry... 😐
Uvede...
Wollfe a máš nějaké konkrétnější info?? Víš něco o tom sedanu??
Delta ma byt nástupce dedry/lybry, posunuli ji o tridu vis. Coz je skoda, protoze na konkurenci pro STi nebo EVO X ve forme nove integralky si muzem nechat zajit chuť. Je chyba uplně vypustit nižší střední třídu, ale snad lancia vi co dela.
Na Ypsilonku a Thesis se těším obzvláště 😄
Kdo napíše, že je Lancie jen luxusní Fiat je vážně trouba. U Lancie je v rámci segmentu prémiových vozů luxus sotažen ad absurdum. A byť některé modely jsou společné S FIatem, jednás e o prakticky úplně jiné vozy. Mimto Ypsilon je naprosto svébytný model, stejně tak Thesis a předešlá Lybra. Delta bude také svébytný model. Takže Fiat je POuze MUssa a Phedra a kdo v těch autech jel ví, že v rámci třídy nesnesou srovnání a to ani se svými bratříčky a sestrami. Jiank je jasné, že Lancie první 3 roky tady nebude lámat prodejní rekordy, ale postupně se to jistě bude lepšit.
Tak to není tak úplně pravda... Ypsilon ja postaven na podvozku fiatu punto 2 generace + využívá některé shodné motory s puntem... Vím o čem mluvím, sám mám ypsilon 😉
No a Lybra je postavena na podvozku Marey weekend.... Takže s tím svébytným modelem, bych to viděl tak maximálně na Thesis, ale moc bych se nedivil, kdyby byl na podvozku AR 166.
No a Lybra je postavena na podvozku Marey weekend.... Takže s tím svébytným modelem, bych to viděl tak maximálně na Thesis, ale moc bych se nedivil, kdyby byl na podvozku AR 166.
Musím říct, že tato nová Lancia se mi docela líbí, hlavně vnitřek je pěkný. Neholduji moc zadní části, ale myslím, že to je typický styl pro Lanciu, Itala. Ta dvoubarevné karoserie taky nevypadá špatně.
Co se týče motoru, tak jsem byl mile překvapen. Bohužel jezdím s tou nejslabší verzí, která se vyrábí či bude vyrábět, ale i tak jsem spokojen. Je to docela živé autíčko, přesně do města. Po dálnici už to není tak slavné, ale na těch 130 se dostanete i ve stoupání.
Co se týče motoru, tak jsem byl mile překvapen. Bohužel jezdím s tou nejslabší verzí, která se vyrábí či bude vyrábět, ale i tak jsem spokojen. Je to docela živé autíčko, přesně do města. Po dálnici už to není tak slavné, ale na těch 130 se dostanete i ve stoupání.
a co slovensko? na slovensko sa tiez chysta? lebo niekedy tu predavala nove auta lebo v madarsku a polsku sa myslim normalne predava.
Lybra byla nejhezci auto ve sve tride, jeji design je odkazem slavne minulosti a presto v sobe nese neco moderniho a nadcasoveho. Je to proste elegantni kara a priznam se, hledam nejakou peknou - ideal sedan v bile barve s motorem 2.0 petivalec.
Proc u nas nenabidnou take model Thesis??? 😒 Je to moc pekna limuzina....na autosalonu v Lipsku na ni koukam vzdycky minimalne 5 minut 😄
Předek vozu se mi moc nelíbí, je zvláštní, ale třeba by si na něj člověk brzy zvykl. Zato vevnitř luxus sám 😊 Líbí se mi ikona Win na volantu, originání 😊
tak Lancie držím palce .... jsou úplně jiný než většina aut co se tu prodáva a strašně s mi líbí thesis .. libovka .. škoda že není v kombajnu ;-\