Novinky
Mikesus
9
@Arese tak do fiatu nebo alfy to jsou vyhozené peníze.
Přejít do diskuze
@Arese
Asi tebe, kdyz sis to hned rozkliknul a musel napsat v diskuzi. Jinak bys tu nepsal
Asi tebe, kdyz sis to hned rozkliknul a musel napsat v diskuzi. Jinak bys tu nepsal
Mne to příjde taky pěkný, normální hatch, v nabídce spalovák se 100kw proč ne, PHEV zajímavý, chybí kombík, pak by to bylo zajímavý, klasická 1.6PT by asi by neobhájila cenu u kupců, nevim, neznám čísla PSA
@lamal
@lamal
Jo takhle.. no ja DS nevnímám jako prémii 😁 To je asi ten problém, interiéry maj super, to se mi líbí, ale je to prostě takovy konvenčnější PSA bez icockpitu a s hezkým pocitem na palubě. @lamal
Baterka 58 kWh a "rychlé" nabíjení 120kW..... WTF???? jakože doopravdy? toto jsou parametry levných čínských krabic do města za pár šušnů.
Halooo tyto parametry v prémii by obstály v roce 2020.. možná.
Halooo tyto parametry v prémii by obstály v roce 2020.. možná.
Dizajn je perfektný, velmi pekne auto. Pohony tragické... a tam to asi konci. Aspon ta 1.6t tam mala byt... hruza, wannabe premia s 1.2 pjůrtekom.
na té DS oficiální galerii restylizované verze, mi přijde, že jí v photoshopu trochu přifouknuli kola, nejvíc je to vidět na fotografii č 13
Přijde mi, že je to na srovnání fotografií s verzi před FL je to jasně viditelné. Kola se téměř dotýkají podběhů a zdá se, že vyčnívají z karoserie.
https//preview.netcarshow.com/…16b11c256c1a.jpg
Přijde mi, že je to na srovnání fotografií s verzi před FL je to jasně viditelné. Kola se téměř dotýkají podběhů a zdá se, že vyčnívají z karoserie.
https//preview.netcarshow.com/…16b11c256c1a.jpg
@Mikesus Mně jen proto, že za ni Stellantis úplně zbytečně vyhazuje další peníze. Které je potřeba investovat do značek jako je Fiat, Alfa Romeo, nebo Peugeot.
@Arese Propad ceny bude brutální, ale moc lidí to nepocítí, protože to mimo Francii nikdo nekoupí 😋
Spolu s Lancií asi nejzbytečnější značka Stellantisu…
Spolu s Lancií asi nejzbytečnější značka Stellantisu…
Tak labuti pisen pro DS? Krasne auto, ktere zustalo bez motoru. Tragikomedie. Jesteze tam je ten super-univerzalni trivalec 1,2l, mazec do takoveho auta. Uz jen cekam, az ten "motor" Stellantis narve i do Maserati, to si snobali z toho sednou na Brusel.
@lamal Sohlas, vypadá to docela hezky, ale ta použitá technika je naprosto tragická. A radši ani nechci domýšlet, jaký to bude mít pár let po koupi propad ceny...
@Mikesus navíc to auto přišlo o adaptivní podvozek se skenováním kamerou v předním zrcátku
@Ozzman
Tak neviem, mne to auto pride premiove, mas konkretne dovody v com je horsie nez BMW v tejto triede ? Mimo pohony.
Tak neviem, mne to auto pride premiove, mas konkretne dovody v com je horsie nez BMW v tejto triede ? Mimo pohony.
@Ozzman Pochybuji, že by kupci DS tolik preferovali 1.2 proti 1.6. Je to prostě dementně nastavená koncernová politika.