Novinky
Jaecoo má velmi dobré ohlasy odborných novinářů. Tak jsem zvědavý.
Nejsem si ale jistý sptsvností že Jaecoo je jen e😜ortní značkou, myslím si že je i v Číně... Minimálně recenze jsou, předpokládám tím i dostupnost na jejich trhu.
Nejsem si ale jistý sptsvností že Jaecoo je jen e😜ortní značkou, myslím si že je i v Číně... Minimálně recenze jsou, předpokládám tím i dostupnost na jejich trhu.
@rohYpnol Snáď by si to nekúpil?
@traveldrive
Zatím stále ne. Ale pokud se EU neprobere ze svého zelenorudého snu, tak nástup čínských BEV bude nevyhnutelný. A pokud bych měl být postavený jestli koupit evropský předražený model BEV s čínskou technikou, nebo čínský BEV s čínskou technikou, tak klidně vezmu čínský model.
Zatím stále ne. Ale pokud se EU neprobere ze svého zelenorudého snu, tak nástup čínských BEV bude nevyhnutelný. A pokud bych měl být postavený jestli koupit evropský předražený model BEV s čínskou technikou, nebo čínský BEV s čínskou technikou, tak klidně vezmu čínský model.
@rohYpnol to teda nevim kde jsi tohle vyčetl, zase nějaký ticktock ne?
Novináři jsou nadšeni zatímco uživatelé adresuji petice k okamžitému řešení problémů co s auty mají.
A jeden tip, autocar z 8.5.2025:
www.autocar.co.uk/opinion/new-cars/how-bad-software-can-ruin-otherwise-decent-car
Nejsou holt novináři jako novináři co?
Krátký citát z linku
None of that matters much, though, because the car’s software is so bad, affects so much and ultimately, by making you question the integrity of the wider design and engineering of the car simply by association, undermines the whole product. It’s a farce. Jaecoo’s digital deficiencies come at you gradually and so corrosively.
Oproti tomu je VW a jeho Cariad hvězda ze silicon valley 😄
Novináři jsou nadšeni zatímco uživatelé adresuji petice k okamžitému řešení problémů co s auty mají.
A jeden tip, autocar z 8.5.2025:
www.autocar.co.uk/opinion/new-cars/how-bad-software-can-ruin-otherwise-decent-car
Nejsou holt novináři jako novináři co?
Krátký citát z linku
None of that matters much, though, because the car’s software is so bad, affects so much and ultimately, by making you question the integrity of the wider design and engineering of the car simply by association, undermines the whole product. It’s a farce. Jaecoo’s digital deficiencies come at you gradually and so corrosively.
Oproti tomu je VW a jeho Cariad hvězda ze silicon valley 😄
@psel
SW, nikoliv HW.
Tohle se může vyřešit taky jedou aktualizací. Nebo už dokonce může být vyřešeno.
Takže smůla.
Jaecoo má dobré ohlasy. Dokonalé určitě není, ale na prvotinu je to zkrátka výborný výchozí bod.
SW, nikoliv HW.
Tohle se může vyřešit taky jedou aktualizací. Nebo už dokonce může být vyřešeno.
Takže smůla.
Jaecoo má dobré ohlasy. Dokonalé určitě není, ale na prvotinu je to zkrátka výborný výchozí bod.
@psel
Tka musíš brát ohled na to, ze je zvyklej na VW, takže nepsolehlivost a chyby bere jako vlastnost a bezne fungování auta.
Tka musíš brát ohled na to, ze je zvyklej na VW, takže nepsolehlivost a chyby bere jako vlastnost a bezne fungování auta.
@Mikesus to je taky pěkné klišé, ale o VW ani na začátku nikdo nepsal takhle a o petici zákazníků nic nevím. Je pravda že rok 2020 byl pro auta koncernu tím infotainmentem poznamenaný a do doby než z toho vyházeli ten první HW tak to bylo tristní. Já mám rok 22, každý rok v létě jsem zatím dostal další verzi OTA update, zatím vždy over the autoservis, ale třeba se letošní update na 3.8 povede over the air. Jo a update infotainmentu mi over the air chodí docela často…
Nevim o jaké nespolehlivosti a chybách se bavíš, ale já s tím žiju dobře.
Nevim o jaké nespolehlivosti a chybách se bavíš, ale já s tím žiju dobře.
Tyhle čínské rychlokvašky tu úspěšné nebudou, divný design, bůhvíjaký software s linkem do Číny, divným jménem, je něco, co normální Evropan nechce 😋 MG to jediné pochopilo a prodává jednoduchá auta - hlavně model ZS za přijatelné ceny. HS a MG3 hybrid dost narazilo cenou i koncepcí…
@ericn Přesně tak, není co dodat snad kdyby byly za polovinu ceny s i tak by měl člověk dilema, bude ta značka existovat až to budu prodávat třeba za čtyři roky? Za kolík to prodám a zda vůbec?
A vy te zaplave aktivne pomahate.
Banda magoru.
Banda magoru.
@Ja Prvni 123
Ne. Číně dláždí cestu do Evropy eurobruselská zelenorudá ideologie.
Ne. Číně dláždí cestu do Evropy eurobruselská zelenorudá ideologie.
@rohYpnol
Ne, jen typci, co to kupuji... porad jeste je dost evropskych aut, ktera se nenechala tim tlakem zdevastovat.
Koupit si Cinu s pocitem ze trestam evropske automobilky je asi tak stejne chytre, jako volit slovenskeho estebaka se slovy, ze se tim pomstim ODS, ze se jeste nezbavila "vadneho" Blazka.
Ne, jen typci, co to kupuji... porad jeste je dost evropskych aut, ktera se nenechala tim tlakem zdevastovat.
Koupit si Cinu s pocitem ze trestam evropske automobilky je asi tak stejne chytre, jako volit slovenskeho estebaka se slovy, ze se tim pomstim ODS, ze se jeste nezbavila "vadneho" Blazka.
@Ja Prvni 123
Nikdy jsi nedokázal zdůvodnit, proč mám kupovat evropské modely, které stejně mají čínskou techniku, proč mám kupovat evropské modely které stejně mají čínské komponenty...
Mimochodem, třeba VW dává do prvovýroby čínské pneu Giti, Stellnatis dává do prvovýroby čínské linglongy, baterky samozřejmě vesměs CATL atd. ...
Nikdy jsi nedokázal zdůvodnit, proč mám kupovat evropské modely, které stejně mají čínskou techniku, proč mám kupovat evropské modely které stejně mají čínské komponenty...
Mimochodem, třeba VW dává do prvovýroby čínské pneu Giti, Stellnatis dává do prvovýroby čínské linglongy, baterky samozřejmě vesměs CATL atd. ...
Niekolko jednotiek kusov cinskych aut sa tu teda mozno preda.
Ale ktory normalny europan "vyhodi" svoje celozivotne uspory za drahu napodobeninu ozajstneho auta?
Bez dealera mozno o uz rok, bez nahradnych dielov, s absentujucou bezpecnostou a crashtestami, s obrovskym prepadom ceny po nejakych 2 rokoch a takmer bez moznosti sa ojazdenej a pravdepodobne uz davno nefungujucej napodobeniny auta neskor zbavit?
Podobnosť nickov čiste náhodná...
bontrans.cz