Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Automobilka ukázala koncept velmi levného vozu. Jen se neví která

12 komentářů

traveldrive
Podľa vzhľadu by som povedal, že je to Daihatsu, ale ktovie, Čína je dnes nevyspytateľná.
Mikesus
@traveldrive
Je to v Japonsku. A můj tip je též daihatsu.
traveldrive
@Mikesus Možno to tak bude, ale ktovie...možno majú Číňania prsty dlhé aj do Japonska. Majú to podstatne bližšie ako k nám.
Mikesus
@traveldrive to jo. Ale to by to nestrkali do nějakého knihkupectví.
traveldrive
@Mikesus Dnes je možné všetko, aj úplný nezmysel. Napríklad som nepochopil ten tankový priezor na zadných dverách.
Stejsn
Asi to má spalovák, soudě podle voliče automatu. I když já vlastně nevím, jak je to v elektrických autech.
Mikesus
@Stejsn
Jaky je rozdil v PRND pro spalovak a elektro? Ale spalovak si myslím, že to mit bude
gil54
Bude to asi jezdit na zadní vítr, zejména když to má na palubce ukazatel stavu paliva se symbolem benzínového stojanu a šipkou, na která straně je hrdlo.
traveldrive
@gil54 Raz som videl nejaký starší japonský kei car, a mal tankovacie hrdlá po oboch stranách auta. Fantastický nápad za pár šušňov.
tomaskrtek
Nissan Cube křížený s Maluchem )))
Dzinus
Designér má zřejmě spoustu zkušeností s návrhy mrazáků a lednic.
Freddka
Ja myslim, ze lidi v Evrope chteji levna a jednoducha auta.
Ale nechteji mala auta.
A to je pak mala marze, a tak i maly dane z toho a DPHcko mensi a vubec krome zakaznika akorat vsichni trpi.
Takze preju hodne stesti.
To bude potreba aspon 2-3 tisice
uredniku na dvacet let, aby z toho nakonec vyndali udrzovani v jizdnim pruhu vymenou za to, ze kazde takove auto bude pripojene naprimo do cetralniho mozku vsech pojistoven.