Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTakový telefon má snad jenom Fernando Alonso! A vy ho můžete na Auto.cz vyhrát
11 komentářů
MarekAbsolon
2
Spíše si myslím, že Alonso ho nemá. Horký Rom ho má určitě.
Max Headroom
Perfektní marketingový tah,klobouk dolů!
Mám jen malou poznámku: ten soutěžní model mě úplně neoslovil. Co takhle malý upgrade na iPhone 16 Pro Max v barvě přírodní titan? Jen ať to ladí i stylově.✊🥰
Mám jen malou poznámku: ten soutěžní model mě úplně neoslovil. Co takhle malý upgrade na iPhone 16 Pro Max v barvě přírodní titan? Jen ať to ladí i stylově.✊🥰
Zetti
Vy jste komici. Vite ze vam nejde moje auto cz uz skoro 2 měsíce?
Ze moje recenze na bz4x neni viditelna ani po dvou letech?
Prijde vam normalni takto pracovat?
Nemam sebemensi chut takovehle divne spolecnosti soutěžit ani platit premium, amatéři...
Ze moje recenze na bz4x neni viditelna ani po dvou letech?
Prijde vam normalni takto pracovat?
Nemam sebemensi chut takovehle divne spolecnosti soutěžit ani platit premium, amatéři...
@Zetti
Já si myslím, že jim už ani nikdy nepůjde. Však polovina věci přestala spravne fungovat I tady.
Já si myslím, že jim už ani nikdy nepůjde. Však polovina věci přestala spravne fungovat I tady.
@Mikesus Souhlas, ten redakční systém je neskutečná amatérština... Btw moje.auto.cz byla jejich konkurenční výhoda a oni to nepochopili...
@ericn moje.auto.cz byla jejich konkurenční výhoda a oni to nepochopili...
To normálnímu člověku hlava nebere. Ono to spis vypadá jako by je portál neživil
To normálnímu člověku hlava nebere. Ono to spis vypadá jako by je portál neživil