Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
tomas4568
Ty “rohy” dávaly smysl jako ovladače teploty, kdy člověk ani nemusi koukat a po paměti nacvaka teplotu - co klik to půl stupně. Ted do nich jen přenesli tlačítka, která původně byla vedle řadící páky - to je “designismus” bez hlubšího smyslu.
Frfla
Ale jo, design se mi líbí. Hezký hranatý. Vzadu, koukám na nohy, místa moc nebude. Otázkou je ještě kolik bude pro hlavu. Jinak cena bude určitě přestřelená, počítám přes 1M. Takže asi nic.
@Frfla Zase je to vyvážené kvalitou - u Toyoty je docela slušná pravděpodobnost, že se vám po několika letech nerozsype pohonné ústrojí, ale že bude velmi dobře fungovat třeba i 15 let. Což u jiných značek dnes už platit nemusí. A to, že vám auto dlouhodobě velmi dobře funguje bez závad a nemusíte řešit byť jen záruční opravy, je k nezaplacení.
@Rosta Jež Proč by to nemuselo platit u jiných značek? Nechápu tuhle adoraci Toyoty, která se tak nějak v diskuzích nikdy neopírá o žádná data, jen pocity lidí.
@Miorolo
Reálná data jsou tabulky spolehlivosti.
www.jdpower.com/…bility-study-vds
www.whatcar.com/…able-cars/n27337
A spousta dalsich tabulek.
Toyota s lexusem patri mezi nesjpolehlivejsi a opravdu z tech tabulek je znat rozdíl. Ono ale staci neobhajovat suvjektivne svoji garáž a drzet se tech faktů.
Reálná data jsou tabulky spolehlivosti.
www.jdpower.com/…bility-study-vds
www.whatcar.com/…able-cars/n27337
A spousta dalsich tabulek.
Toyota s lexusem patri mezi nesjpolehlivejsi a opravdu z tech tabulek je znat rozdíl. Ono ale staci neobhajovat suvjektivne svoji garáž a drzet se tech faktů.
@Mikesus No, právě neobhajovat subjektivně svou garáž. Vždy se Vám může stát, že se auto jakékoliv značky porouchá.
@Frfla
Proč přestřelená? Jako ze se mají podbizet, kdyz je to jedno z nejžádanějších aut na světě? Aktuální začínala na 1M. Konkurence je na tom podobne. Tak nevidím důvod, proč by měla jít dolů cenově. Určitě ne kvůli lidem, kteří na ni nemají, ale chtěli by ji.
Proč přestřelená? Jako ze se mají podbizet, kdyz je to jedno z nejžádanějších aut na světě? Aktuální začínala na 1M. Konkurence je na tom podobne. Tak nevidím důvod, proč by měla jít dolů cenově. Určitě ne kvůli lidem, kteří na ni nemají, ale chtěli by ji.
@Frfla Přestřelená? Vždyť konkurence se pohybuje na stejné cenové úrovni. Nebo si čekal cenu na úrovni Dustera? 🤔
@Miorolo
Tak já už si všiml, že obecně lidi kritizujici cenu by nejradeji chtěli co největší auto zadarmo, pak to nebude předražené dle nich. Obecně je to u lidi, co by takové auto chtěli, ale nemaji na nej, klasický syndrom kyselých hroznů.
Tak já už si všiml, že obecně lidi kritizujici cenu by nejradeji chtěli co největší auto zadarmo, pak to nebude předražené dle nich. Obecně je to u lidi, co by takové auto chtěli, ale nemaji na nej, klasický syndrom kyselých hroznů.
Arese
Za mě je to po designérské stránce naprosto v pořádku, proporčně je karoserie výborně vyvážená a má originální styl, který ovšem lahodí i evropskému vkusu. A to je v případě Toyoty spíš výjimka. Takže 👍🙂
@Arese
No, maska vypadá jak kovový plot. Interiér aspiruje na kvality designu Š120... Předchozí RAV4 byla vpořádku. Tohle je spíš krok zpět.
No, maska vypadá jak kovový plot. Interiér aspiruje na kvality designu Š120... Předchozí RAV4 byla vpořádku. Tohle je spíš krok zpět.
GTR1
Pekné auto, skôr evolúcia než revolúcia, jednoducho TOYOTA. Interier super -1, hrany sa mi páčia ale interier nového Lexus ES (minimalizmus) je 1*
3_diamanty
Zacina to mat taky lexusacky nadych ... este ze je tam toyotacke logo... auto ale inak samozrejme paradne ... ravka vali 💪 v lepsej forme nikdy nebola ( tesim sa na porovnanie v nasich podmienkach s outlanderom phev ) ...
Technika bude urcite top... co sa tyka vzhladu.. vyzera to na prvy pohlad akoby na facelift predchodcu s xichtom od lexusu ... ale je to ok... necakal tu asi nikto dizajnovu revoluciu v tomto smere.... predchodca totiz ravke nastavil to spravne zrkadlo a spravil z nej druhe najpredavanejsie auto sveta... a ktovie ako dopadne tento rok... dost mozno uz bude uplne prve
Technika bude urcite top... co sa tyka vzhladu.. vyzera to na prvy pohlad akoby na facelift predchodcu s xichtom od lexusu ... ale je to ok... necakal tu asi nikto dizajnovu revoluciu v tomto smere.... predchodca totiz ravke nastavil to spravne zrkadlo a spravil z nej druhe najpredavanejsie auto sveta... a ktovie ako dopadne tento rok... dost mozno uz bude uplne prve
Koliesko
Napriek niektorým vylepšeniam resp. modernizácii - napr. infotainmentu, zamrzí z užívateľského hľadiska zníženie celkového výkonu fullhybridnej verzie oproti súčasnému modelu. Dnes je to 163 kW/222 k pri štvorkolke a 160 kW/218 k pri predokolke.
Nová RAV 4 bude mať systémový výkon 191 k pri štvorkolke a 183 k pri predokolke. Teda rozdiel nie nezanedbateľný. Parametre štvorvalca budú taktiež horšie. Prečo majú tendenciu meniť veci ktoré fungujú k horšiemu?
Nová RAV 4 bude mať systémový výkon 191 k pri štvorkolke a 183 k pri predokolke. Teda rozdiel nie nezanedbateľný. Parametre štvorvalca budú taktiež horšie. Prečo majú tendenciu meniť veci ktoré fungujú k horšiemu?
@Koliesko
Prý je to z důvodu emisi. Nově naladeny 2.5l v hybridu ma mít 105kw místo 132kw.
Prý je to z důvodu emisi. Nově naladeny 2.5l v hybridu ma mít 105kw místo 132kw.
Mozno sa budu dat za priplatok kupit hranate kolesa. Nieco na sposob hranatych volantov u konkurencie.
To ma být vtipné? Urcite se tu vsichni smejou.
Hranate podbehy jsou subjektivni vec. Mne se to tez nezdá, ale je to cca půl na půl co se bavím s lidmi. A prodejnost ravky ukazuje, ze to ( design ) je spíš plus a lidi neodrazuje.
Mne se ani interier moc nelibi, ohledně ergonomie je nejlepší si to vyzkoušet, uz často se mi stalo, že kriticky pohled se časem ukazal zcela lichý.