Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Prodej aut v USA: V květnu se dařilo Toyotě a General Motors

33 komentářů

díky za ní :yes: O tom, že je Camry nejprodávanějším osobákem v USA, ví snad i každé malé dítě.. dokonce je nejprodávanějším autem 9 let za sebou!!! :yes: Camry je takový fenomén, že dala obecně používaný název této třídě "Camry třída". V minulý rok se pochlapila i Corolla a stale se druhým nejprodávanější osobákem :yes: Nejzajímavější jsou ale prodeje Priusu! V EU je Prius považován za "UFO", ale jak sami vidíte v tabulce v USA jde o "normální" mainstreamové auto (9. nejprodávanější osobák). Holt, kdo umí, ten umí a kdo neumí, ten čumí.. podíl osobních aut činí dlouhodobě kolem 45% všech prodejů - zkoukněte tabulku 10 nej.. kolik je tam US značek? :no: Co dodat - holt amíci osobáky neumejí a to dokonce tak hodně, že je nechtějí ani sami amíci :no: Holt jak furt říkám.. Today Tomorrow Toyota 😄
NIC NENÍ NEMOŽNÉ - TOYOTA.Akorát mě štve, že se CAMRY neprodává i u nás,protože je po ní i docela velká poptávka. :yes: :yes: :yes: 😄
Asi se sem dostat da. Zrovna pred tejdnem meli jednu u Duby, moc pekna, tmave modra. Na a az se zascnou delat v Petrohrade, tak se snad neco dostane i sem.
no ja jsem mel moznost s Camry model 2007 najezdit par tisic kilometru a musim bohuzel rici, ze je to jedno z nejhorsich aut, ktere jsem mel moznost poslednich par let vyzkouset. Od kycoviteho interieru, pres slozite ovladani, naprosto nespolehlivy tempomat, neprehlednou karoserii, maly rejd az po nadstandardni spotrebu :-\
Po presednuti do Chevy Impala 2007 si pa pripadate jako ve voze, ktery je o tridu vyse. Docela me to prekvapilo (preva vzhledem k tem statistikam), ale kolegove, kteri meli moznost podobneho srovnani udelali stejnou zkusenost. Kupodivu jsme se shodli , ze v kategorii Full-size osobnich vozu je jednoznacne poradi kvality/pomerucena vs. vykon/vyba... 1. Chrysler 300c, 2. Chevrolet Impala, 3. Pontiac Grand-Am, 4. Toyota Camry.
Ano, věřím tomu, že se člověk po přesednutí z Toyoty Camry do Chevroletu Impala cítí jako v autě o třídu výše.. ono to totiž také je auto o třídu výše! 😉 Toyota Camry není třída full-size sedanů, to by jsi si musel vyzkoušet Toyotu Avalon 😄
Chevy Impala se pohybuje v cenove hladine Tyoyty Camry - tak proc volit Toyotu, kdyz mohu mit full-size Impalu s nizsi spotrebou a lepsim technickym zpracovanim 😊
Ano, je to volbě mezi "amerikou" a "japonskoevropským" pojetím vozů.. nebudu tady do nekonečna omílat + a - jednotlivých vozů, ani hodnotit spolehlivost, image apod. Proč volit Camry? Navrhuji zeptat se těch 400,000 lidí, co si ji každý rok v USA koupí (navíc a to je zásadně důležité - počet zákazníků rok od roku roste) a kteří z Camry již 9 let dělají bestseller.. případně zajet do Austrálie a poptat se proč i v Austrálii je Camry nejprodávanější vozem? Proč Australani nekupují "svůj" Holden (faliftovaná Impala) a proč raději kupují stejně drahou, ale menší Camry? 😄
a jak je na to třeba navigator a lincoln všeobecně ?? dá se najít někde přehled všech segmentů ?
?article_id=26099
Parda71 (BMWfans)
Nesnáším ameriku a jejich auta ještě víc! Nejvíc mě štve,že evropské automobilky ze sebe dělají s prominutím *,snaží se,utrácejí miliony eur za ekologii a šetření paliv či vyývoj alternativních paliv a páni v Americe si pořád jezdí v kolosech jako je Chevy Silverado,Ford F-150,Dodge Ram. Prostě zájem o ekologii na bodu mrazu.Ano vyjímka je Kalifornie.A proč??Protože v jejím čele stojí někdo schopný=Arnie.Chvályhodné je,že aspon část amíků má rozum a kupuje hybridy,ale to ty blbce s těma truckama nikdy nenapadne.
A ta cena benzínu...Dal bych jim okusit naše ceny,jak by se jim zhroutila ekonomika.Prostě f**k USA!!!
co si nevidi ani na svoj nos >😁 poj...eb sa Prda
Ty by si sa mal poj.... FUJ USA.
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
dal bys jim okusit tak leda kulový, ty poďobanej pitomo; kdyby stál benzín tady co stojí v USA, tak se tu jezdí uplně stejně
jak populistické
Carbone
Ale výstižné.
Ty seš máslo. Už jen ten začátek: "Nesnáším ameriku a jejich auta ještě víc!" mě málem shodil z židle. A ty kecy o nezájmu o ekologii mi taky řádně zacvičili bránicí. Radši si bež napsat úkoly, ať nedostaneš "kouli"... >😁 >😁 :no:
Pardon: kecy mi zacvičilY bránicí... Co by tomu řekla paní učitelka... >😁
DanielDesiGn2
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Objavil si objavené. Si fakt klasa :yes: :yes: :yes:
Nechápem prečo ma musíte stále krityzovať aj keď je to bezvýznamné!!!Proste len aby bol krytyka!!!Ste 0!!! :no:
Carbone
"Kritika" spisovne. Aby bol krytyka !!! Magyar ??? Igen ???
DanielDesiGn2
Carbone
Hovorý sa vraj nie braj a nie ti ale ty. Igen!
ty seš fakt mimóza >😁 >😁 >😁
že je Rusko největší zemí na světě, když je větší než ty menší...
.Kto ti tu hovoril o RUSKU?Ti si mimošťan!
Asi nie preto, že by som (ne)spomínal RUSKO, lae pre niečo iné!No nepochopil som ti mimóza!!! 8-s :no:
Tak tohle už je na mě moc. >😁 >😁 >😁 Nemáš něco společnýho s tim Designem bo co to tu strašilo?
DanielDesiGn2
DanielDesiGn2
DanielDesiGn2
Nezda sa vam ze ste tak trochu odbehli od temy? A mimochodom na to aby ste sa hadali staci aj E-MAIL
nemusite sa hadat zrovna tu.