Novinky
a jak je na to třeba navigator a lincoln všeobecně ?? dá se najít někde přehled všech segmentů ?
Nesnáším ameriku a jejich auta ještě víc! Nejvíc mě štve,že evropské automobilky ze sebe dělají s prominutím *,snaží se,utrácejí miliony eur za ekologii a šetření paliv či vyývoj alternativních paliv a páni v Americe si pořád jezdí v kolosech jako je Chevy Silverado,Ford F-150,Dodge Ram. Prostě zájem o ekologii na bodu mrazu.Ano vyjímka je Kalifornie.A proč??Protože v jejím čele stojí někdo schopný=Arnie.Chvályhodné je,že aspon část amíků má rozum a kupuje hybridy,ale to ty blbce s těma truckama nikdy nenapadne.
A ta cena benzínu...Dal bych jim okusit naše ceny,jak by se jim zhroutila ekonomika.Prostě f**k USA!!!
A ta cena benzínu...Dal bych jim okusit naše ceny,jak by se jim zhroutila ekonomika.Prostě f**k USA!!!
dal bys jim okusit tak leda kulový, ty poďobanej pitomo; kdyby stál benzín tady co stojí v USA, tak se tu jezdí uplně stejně
Ty seš máslo. Už jen ten začátek: "Nesnáším ameriku a jejich auta ještě víc!" mě málem shodil z židle. A ty kecy o nezájmu o ekologii mi taky řádně zacvičili bránicí. Radši si bež napsat úkoly, ať nedostaneš "kouli"... >😁 >😁 :no:
DanielDesiGn2
Že TOYOTA je najväčším výrobcom aut na svete.Veď keď predstihne obidve automobilky(FORD,CHRYSLER).A GM ju predstihol len tak tak...
Objavil si objavené. Si fakt klasa :yes: :yes: :yes:
Nechápem prečo ma musíte stále krityzovať aj keď je to bezvýznamné!!!Proste len aby bol krytyka!!!Ste 0!!! :no:
že je Rusko největší zemí na světě, když je větší než ty menší...
.Kto ti tu hovoril o RUSKU?Ti si mimošťan!
Asi nie preto, že by som (ne)spomínal RUSKO, lae pre niečo iné!No nepochopil som ti mimóza!!! 8-s :no:
Asi nie preto, že by som (ne)spomínal RUSKO, lae pre niečo iné!No nepochopil som ti mimóza!!! 8-s :no:
Tak tohle už je na mě moc. >😁 >😁 >😁 Nemáš něco společnýho s tim Designem bo co to tu strašilo?
Po presednuti do Chevy Impala 2007 si pa pripadate jako ve voze, ktery je o tridu vyse. Docela me to prekvapilo (preva vzhledem k tem statistikam), ale kolegove, kteri meli moznost podobneho srovnani udelali stejnou zkusenost. Kupodivu jsme se shodli , ze v kategorii Full-size osobnich vozu je jednoznacne poradi kvality/pomerucena vs. vykon/vyba... 1. Chrysler 300c, 2. Chevrolet Impala, 3. Pontiac Grand-Am, 4. Toyota Camry.