Svetmotoru.tv
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVítězka Wimbledonu, Škoda Elroq i Vaculík v multivanu: Sledujte nový Svět motorů!
2 komentáře
Frfla
0
No koukal jsem na ten test toho vw mutivanu, ale 2.3m za užitkové auto, je trochu přemrštěné. Né trochu, ale hodně. Auto má tak užitnou hodnotu kolem 600k-800k, ale určitě ne přes 1M. A pak redaktor ještě řekne, že to vlastně není tak drahý. To musí mít teda redaktoři pěkný platy. Závidím. Počítám tak 200k - 300k měsíčně, Švýcaři můžou taky závidět. To bych taky prohlašoval, že je to dobrá cena za auto.
maca02
Ta část s Krejčíkovou kdy tam přiřazuje tenisty k autům a redakce do toho z naprosto nepochopitelného důvodu zamatle AI, je příšerná a mimořádně trapná.
Co jste chtěli demonstrovat tím, že Krejčíková něco vytipuje a vy k tomu přidáte informaci o tom, co si myslí AI? To je jako k čemu? K čemu mi poslouží info o názoru AI? To je trapas ...
Co jste chtěli demonstrovat tím, že Krejčíková něco vytipuje a vy k tomu přidáte informaci o tom, co si myslí AI? To je jako k čemu? K čemu mi poslouží info o názoru AI? To je trapas ...