Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeRenault Austral po faceliftu má české ceny: Hybrid nevychází o tolik dráž než klasika
46 komentářů
del42sa
škoda, že nedostal novou 1,8l Hybrid jako Captur a Symbioz a místo toho to pořád používá tu tříválcovou mr*dku
@del42sa Ta osmnáctistovka je určena pouze pro menší a levnější modely. Každopádně souhlasím, že čtyřválec by byl lepší, ideálně v podobě 1.3 TCe + trakční elektromotor.
@Ondřej Šámal nebo alespoň 1,3 TCe, souhlas
je paradox, že do "levných" modelů dají pořádný motor a do lepšího mainstreamu a do svého vlajkového modelu tříválce.....
je paradox, že do "levných" modelů dají pořádný motor a do lepšího mainstreamu a do svého vlajkového modelu tříválce.....
@del42sa No 1.2 se v takto velkém autě zastávat nechci, ale zdechlá atmosféra s ještě nižším výkonem a podměrečným krouťákem byť s větším objemem je větší utrpení než ten tříválec.
@Ham. no touhle optikou má Ford Kuga HEV taky chcíplou atmosféru co má jen 112kW /200Nm, ale to auto jezdí fakt dobře, jde jen o to jak se celý ten systém naladí.
u Rencka má ten třívalec sám o sobě 96kw/ 205 Nm
a nová 1,8l atmo má 80kW, krouťák neznámý ale tipnul bych to něco mezi 160Nm - 180Nm.
Jako nejlepší by se momentálně jevila ta 1,3 Tce, alespoň co se výkonu týče.
u Rencka má ten třívalec sám o sobě 96kw/ 205 Nm
a nová 1,8l atmo má 80kW, krouťák neznámý ale tipnul bych to něco mezi 160Nm - 180Nm.
Jako nejlepší by se momentálně jevila ta 1,3 Tce, alespoň co se výkonu týče.
@del42sa Jedna věc jsou špičkové hodnoty výkonu a toč. momentu (obojí má ten tříhrnek daleko lepší), ale druhá a daleko podstatnější věc je průběh toho výkonu, foukaný tříhrnek má maximum výkonu i toč. momentu v daleko širším rozsahu otáček (a daleko dříve) než ta atmosféra, takže ve výsledku je dynamika foukaného motoru znatelně lepší. Ano 1,3 by byla ještě lepší, o tom žádná. No a Kuga HEV jede hezky, ale dynamika je (díky chcíplé atmosféře) nic moc, Vmax 196 a 0-100 za 9,5 (verze 4x4) jsou na 190 koní docela bídné parametry, přeplňovaný benzín nebo i diesel s takovým výkonem upalují lépe.
@Ham. však je to stavěné na nízkou spotřebu, takže za mě o.k. Kdo chce sportovní verzi asi šáhne po jiném autu a jiné motorizaci
@del42sa No pokud ti stačí vlažná dynamika tak OK, ale pak se vracíme obloukem na začátek, ten tříváleček v Australu je dynamičtější než ta Kuga s 2,5 litrovou atmosférou, takže v čem ti vadí a proč bys jej nahrazoval zdechlou 1.8 (která je přímovstřik stejně jako ten tříváleček, takže nějaké teorie o karbonování neplatí)?
@Ham. v čem ? mě nejde primárně o co nejvyšší dynamiku, ale o spolehlivost, atmosférický motor, bez turba má mnohem vyšší předpoklady, že vydrží fungovat dlouho bez poruchy a bez drahého servisu, Všechny tyhle nafoukané tříválce mají sice více výkonu a lepší kouťák, ale vydrží daleko méně a riziko, že se tam něco podělá je mnohem vyšší nehledě na mnohem horší kulturu chodu a zvukový projev.
Jo, Kuga jezdí líp, reálně podobně jako 2.0 TDI v takovém typu auta a omezovač je na 203 tacho (zkoušeno samozřemě na autobahnu 😁) , Australem jsem na dálnici nejel, takže neumím soudit jak to jede v takovém režimu @del42sa
@del42sa Motoru bych se nebál,. pokud umějí dodávat motory do F1, tak budou umět motory, které nemusejí snášet žádný extrém, zkušeností mají dost.
Frfla
Auto doslova na logo Renaultu. Drahé, nudné a nepraktické. Motory a výkony začátku 90sátek. Hybridy a elektro si strčte do logo Renaultu. Chce to pořádný ICE.
@Frfla
Subjektívne názor Ti neberiem, ale drahé? Ukáž mi porovnateľné kompaktné SUV, ktoré sú nejak výrazne lacnejšie.
Subjektívne názor Ti neberiem, ale drahé? Ukáž mi porovnateľné kompaktné SUV, ktoré sú nejak výrazne lacnejšie.
@Frfla drahé, SUV v C segmentu za 800 tyček v hybridu? Kdo nabízí co lepšího? A po FL už není nudné, Austral prokoukl. Ale nejlíbivější mi přijde Symbioz, ten je ale o třídu a i výbavu níže.
@Frfla
Zrovna drahe mi nepřijde. Kolik by podle tebe mělo stát. Nebo jaké auto, prosím konkrétně, dle tebe není drahe?
Zrovna drahe mi nepřijde. Kolik by podle tebe mělo stát. Nebo jaké auto, prosím konkrétně, dle tebe není drahe?
Jo, škoda toho benzínu v hybride, trojvalcové malé turbo s priamym vstrekom nie je zrovna ideál do hybridu, kde sa bude stále štartovať a vypínať, krátke cykly, riziko karbonizácie...
Na druhej strane za tú cenu je to fakt zaujímavá ponuka, 200 hybridných koní v dostatočne priestrannom kompaktnom SUV za cenu len o chlp vyššiu ako čistý benzín, ak dá Renault ešte nejakú zľavu, bude to veľmi lákavá ponuka.
Osobne by som ale rovnako ako Vaši išiel do osvedčenej klasiky Kugy, hladký nepriamovstrekový veľkoobjemový benzín je záruka trvácnosti, plus Kuga jazdí ako Ford. Ak by nevadilo turbo, tak zase skôr Kiu Sportage, predsalen je tam objem aspoň 1,6 a štyri valce, plus výkon naviac.
Len tak námatkovo pozerám Austral hybrid a v druhom stupni Techno za 790t mi chýba len pack winter za 20t, teda za 810t nič viac nepotrebujem. A z tejto cenníkovej ceny iste vedia dať niečo dolu, ak by to bolo povedzme 10-12% (čo by malo ísť), mám slušne vybavené hybridné SUV za niečo cez 700t. Za mňa dobré.
Stačí se podívat do ceníku
cdn.group.renault.com/…f/d8f3fd70f1.pdf
Austral etech 200 techno za 790.340
Nejsem si jist, že z akční ceny ještě sundaji tolik. Možná 10-20tis, ale 100 dolů nedají určitě.
Každopádně teď musím zařadit zpátečku a už mlčym. Teď už se dá hezky naskládat topka za 800 bez daně a to už nevypadá tak hrozně...
Co třeba napojení se z vedlejší, predjeti nebo napojení se na dalnici? To je sakra bezpečnější. Kdyz tobě nevadi ohrožovat sebe a sve pasazery, ze se nedokazes rozjet, aspoň nebudeš ohrožovat ostatní.