Novinky
Na předku tam ještě náznak S2000 vidím, na zadku ne. Zadní světla připomínají Ford a celková stavba karosérie Ferrari. Celé to dává dohromady krásné originální coupé, kterému může elegancí konkurovat jenom Aston.
DanielDesiGn2
???! ;-\
Místo toho aby jste tady hloupě žvanili o tom jestli to vypada jako Honda a nebo jako Mazda tak se radši běžte honem podívat kolik máte našetřeno v prasátku. No a pokud je tam dost, tak hurá k dealerovi s objednávkou 😊
"Lidové" BMW M6 má o 100 koní víc. To mi nesedí. Měli by se víc snažit v Maserati. Jinak pěkná zadní sedadla (je tam překvapivě místo) a celkově je to pěkné, jen by to mohlo mít vyšší výkon.
a lidový mercedes o dalších 100, ale Maserati netí konkurent pro M6, 507 ps do toho dali jen proto, že nemají supersport.
BMW navíc není aristokrat, ale mainstream a vznešenost si nezíská ani 1000 ci koňmi. /tak jako Maybach proti RR, zaplať pánbů/
BMW navíc není aristokrat, ale mainstream a vznešenost si nezíská ani 1000 ci koňmi. /tak jako Maybach proti RR, zaplať pánbů/
DanielDesiGn2
Konečne MSERATI urobil automobil, ktorý sa môže rovnať každému športovému luxusnému automobilu. :yes: :yes: To už nieje žiadné nudné GT, ktoré vyzeralo ako konkurent pre MG F, MAZD-u MX-5 ... Toto je už konkurent pre ASTON MARTIN(napr.!!!) aj po stránke designu. 😄
Ďalšie vozidlo s prívlastkom najkrajšie. Neskutočný desing - klobuk dolu. :yes:
Ty to zrovnavas s m6? Sa zobud, aj so 400konmi toto maserati nacha za sebou hocake bmw. Precitaj si nieco o autach, nekukaj len prospekty a cisla.Okrem ineho, tlsta m6 vyleti z prvej zatacky, maserati sa do nej s chutou vrhne
Tak o tom bych se možná hádal...nemám tu zkušenost, ale myslím, že M6 by nechala na okresce maserati v prachu >😒] Jinak je to překrásný vůz a i při poměrně "skromném" výkonu to bude italský hřebec...a to doslova :-!
tak teda odporucam ti pozriet si video z BBC, konkretne cas epizody Top Gear kde skusaju na okreske Aston Martin Vantage, Carreru 911 a BMW M6... vyhrala Carrera a to ma teda "nejaky" ten konik menej nez ludova M6. Fyziku neosalis :-! " [odkaz] "
to mas recht videl som to video z Top Gearu, BMW je pekne auto, ale priznajme si , ze je to troska obluda i ked s impozantnym motorom...niekedy to nie je len o konskych silach...ale o fyzike!!! Ja osobne sa tesim na tu novu NSX od Hondy ta za svojej najvacsej slavy bila take znacky ako Porsche, Ferrari ( a to som zanieteny fanusik Ferrari) a ine...
Moulové...