Profi
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeObrněnec Zetor Gerlach chce i do české armády. První kusy už objednalo Slovensko
11 komentářů
Martin Neugebauer
Jako student přímo na Zetoru jsem nedostal takové vzdělání v mém oboru s maturitou , ale praxy, jak všechno ve skutečnosti funguje ...
Samozřejmě umím poskládat traktor , dělal jsem na portálech 1260 šroubu za 8 hodin , říkali se tomu tam rychlák , tam byli ti nezrucnejsi borci na montáž...
Kdo vydržel na rychláku dva měsíce , tak byl borec !
Já měl to štěstí že nejsem *** , tak jsem hned vymyslel těsnění , aby neřekli převodovky a tak...
Sranda , bych si na Zetor ani už nevzpomněl a těsněním se živým ... 😜 😊
Tak to moc klukům fandím , jestli tedy bouchají takové mašiny , doufám že podstivě , je to krv@ značka ne ?
Samozřejmě umím poskládat traktor , dělal jsem na portálech 1260 šroubu za 8 hodin , říkali se tomu tam rychlák , tam byli ti nezrucnejsi borci na montáž...
Kdo vydržel na rychláku dva měsíce , tak byl borec !
Já měl to štěstí že nejsem *** , tak jsem hned vymyslel těsnění , aby neřekli převodovky a tak...
Sranda , bych si na Zetor ani už nevzpomněl a těsněním se živým ... 😜 😊
Tak to moc klukům fandím , jestli tedy bouchají takové mašiny , doufám že podstivě , je to krv@ značka ne ?
Barry Lyndon
Gerlach, MARS, Patriot, vše podivné manufakturní projekty s kusovou výrobou a absurdními cenami. Američané vyrábějí taková vozidla po desetitisících, takže produktivita je pak úplně jinde. Proto jsou evropské armády tam, kde jsou...
Nemyslím že by se něco změnilo ať to dopadne jak chce ,výdaje na obranu máme , a budou , no a teď to s těmi co jsou v důchodu a tak ...
Bydleni pro mladý se nekoná, to jsou taky věci co se musí řešit, ne ?
No udělat audit v armádě ?
Pane to jste spadl z Planety Mars ? Audity se dělají neustále , když nic není na práci , udělá se audit !
Audit audíťákům jestli dělali audit !
My víme co máme ve skladech , proti víně co chybí ...
Třeba zimní vybavení , helmy , spoďáry ,
Zimní čepice si kluci kupují taky z výplaty ...
Audit ....
No ukežte mi zimní výbavu vojáka naší armády a fakturu kolik jich bylo dodáno ...
Nezlobte se , ale to jsou pracovní pomůcky , aby zaměstnanec mohl vykonávat svou práci , to hradí zaměstnavatel ne ?
Tak jak je možný audit , když ti lidé v armádě nedostanou ani to , na co nají nárok ?
Tam není co ukrást , protože není co...
Podstatné je co se pořizuje a za jaké ceny. 48x předražený kontejnery...? A hjájí se tím že nabídku podal 1 uchazeč?!? No tak to je snad důvod ke zrušení, zamyšlení se nad podmínkami a vypsání tendru nového, ne? Ale ne v našem státě...
U nás není cílem zajistit obranyschopnost a vybavenost armády, ale cílem je utratit peníze. A ještě víc peněz...
www.seznamzpravy.cz/…ontejnery-277772
www.radovanvich.cz/…sterstvu-obrany/
https😐/www.nku.cz/…avery/k23008.pdf
A tak můžeme pokračovat donekonečna...
Aby to po volbách nebylo ještě horší...