Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Profi

Zpět na článek

Obrněnec Zetor Gerlach chce i do české armády. První kusy už objednalo Slovensko

11 komentářů

rohYpnol
Česká armáda nepotřebuje Gerlach. Česká armáda potřebuje novou vládu, nového ministra a audit.
Martin Neugebauer
@rohYpnol tak od toho jsou demokratické volby ne ?
Nemyslím že by se něco změnilo ať to dopadne jak chce ,výdaje na obranu máme , a budou , no a teď to s těmi co jsou v důchodu a tak ...
Bydleni pro mladý se nekoná, to jsou taky věci co se musí řešit, ne ?
No udělat audit v armádě ?
Pane to jste spadl z Planety Mars ? Audity se dělají neustále , když nic není na práci , udělá se audit !
Audit audíťákům jestli dělali audit !
My víme co máme ve skladech , proti víně co chybí ...
Třeba zimní vybavení , helmy , spoďáry ,
Zimní čepice si kluci kupují taky z výplaty ...
Audit ....
No ukežte mi zimní výbavu vojáka naší armády a fakturu kolik jich bylo dodáno ...
Nezlobte se , ale to jsou pracovní pomůcky , aby zaměstnanec mohl vykonávat svou práci , to hradí zaměstnavatel ne ?
Tak jak je možný audit , když ti lidé v armádě nedostanou ani to , na co nají nárok ?
Tam není co ukrást , protože není co...
rohYpnol
@Martin Neugebauer

Podstatné je co se pořizuje a za jaké ceny. 48x předražený kontejnery...? A hjájí se tím že nabídku podal 1 uchazeč?!? No tak to je snad důvod ke zrušení, zamyšlení se nad podmínkami a vypsání tendru nového, ne? Ale ne v našem státě...

U nás není cílem zajistit obranyschopnost a vybavenost armády, ale cílem je utratit peníze. A ještě víc peněz...
šofér
@rohYpnol Ty předražené kontejnery byly objednány v roce 2019, kdy na MO bačoval soudruh Metnar
rohYpnol
Martin Cerveny
Příspěvek podléhá schvalování.
Barry Lyndon
@rohYpnol Ten systém je vůči změnám vlád imunní. A věřit v jakési burešovo "Silné Česko" je znakem naprosté naivity. Bude to ještě horší...
vencelín
@rohYpnol
Aby to po volbách nebylo ještě horší...
Martin Neugebauer
Jako student přímo na Zetoru jsem nedostal takové vzdělání v mém oboru s maturitou , ale praxy, jak všechno ve skutečnosti funguje ...
Samozřejmě umím poskládat traktor , dělal jsem na portálech 1260 šroubu za 8 hodin , říkali se tomu tam rychlák , tam byli ti nezrucnejsi borci na montáž...
Kdo vydržel na rychláku dva měsíce , tak byl borec !
Já měl to štěstí že nejsem *** , tak jsem hned vymyslel těsnění , aby neřekli převodovky a tak...
Sranda , bych si na Zetor ani už nevzpomněl a těsněním se živým ... 😜 😊
Tak to moc klukům fandím , jestli tedy bouchají takové mašiny , doufám že podstivě , je to krv@ značka ne ?
Barry Lyndon
@Martin Neugebauer To je jihomoravština? 😁
Barry Lyndon
Gerlach, MARS, Patriot, vše podivné manufakturní projekty s kusovou výrobou a absurdními cenami. Američané vyrábějí taková vozidla po desetitisících, takže produktivita je pak úplně jinde. Proto jsou evropské armády tam, kde jsou...