Novinky

Zpět na článek

Marko: Budúcnosť Dodge v Európe

18 komentářů

Klaudius
Uz som sa zlakol, Marko, ze uz na clanky pre tento server nemas cas. Konecne dalsi fajn clanok s kopou skutocnosti, o ktorych bezny clovek casto nevie. Prijemne citanie, dakujem. Aka znacka bude v poradi najblizsie? Zaujimave by bolo postupne vytahovat nieco o Cinanoch. Geely, Cheryy aj ini uz pomaly vystrkuju rozky. Tiez nejake zhrnutie sucasneho stavu alternativnych pohonov, ich vykonu, dostupnosti, uspor a cien u roznych vyrobcov by bolo zaujimave a nanajvys aktualne. Este raz diky.
DanielDesiGn2
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Marko
No, ...ono casu bolo malo, rozhodili ma povinnosti o ktorych som sice vedel, ale nedokazal som spravne odhadnut cas, ktory mi zaberu (teda, ze mi uplne "zdemoluju" aj tak napnuty casovy rozvrh). Preto ta pauza.. /// najblizsie snad bude Jeep - aj ked tam toho az tak vela noveho nebude. potom budu nasledovat korejske znacku koncernu HMC, a potom sa vratime do Europy. /// Cinanov zatial riesit nebudem, pretoze cinske znacky stale nie su skonsolidovane, a ich auta, az na vynimky, su upravene kopie EU, a Jap. modelov. Povodny, cinsky vyvoj je zatial minimalny. Oproti povodnym predpokladom tak este potrva nejaku "chvilu" kym budu silnymi hracmi... zatial to co ponukaju staci pre ich trh, a hlavne pre e😜ort do Afriky... Ale vyvoj v Cine sledujem a az bude o com pisat, zvazim taku temu. /// Alternativne pohony: ta tema je urcite zaujimava (aj ked neviem, ci po technickej stranke som prave ja osoba, ktora by sa mala do tejto temy pustat 😉 ), ale pre mna je este stale prioritou tema buducnosti znaciek. A v tomto pripade nas este stale caka 16 znaciek. 😉 Co bude nasledovat potom - to je este vo hviezdach, aj ked na svojom blogu som uz nejake "tajomne" naznaky zverejnil 😉 😄
marianek
V 80. letech jsem se rad dival na serial Dempsey & Makepeace(ova). Tehdy byl serial dabovany ve slovenskem jazyce. Uz si nepamatuju kdoze je tehdy daboval (Magal??). I kdyz dubbing rad nemam (krome francouzskych filmu z 60.-70. let, francouzsky bohuzel neumim), slovensky jazyk k tomu tak nejak patril. To same muzu rict o prispevcich Marka. Diky, krasne se to cte. K naplni tvych clanku neni co dodat, jsou vecne, nestranne a perfektne podanne. Sam dost sleduji deni okolo vozu na elektricky pohon napajenych pomoci baterii. Budes psat clanek na toto tema? Treba bych se mohl i cosi priucit.
Áno😜ola to Magálová. 😉
Marko
Dakujem za pochvalu 😄 😉 . Alternativne pohony (vrate "elektromobilov") zatial nezvazujem. Ako som pisal vyssie, chcem najprv dokoncit temu buducnosti znaciek... Ale jeden clanok na tuto temu po skonceni aktualnej serie by mozno mohol prist - to je ale iba jedna z monosti, ktore sa ku koncu tohto roka ponukaju. Uvidime... 😉
Kamila Magálová a Boris Farkaš. Aj ja som mal rád tento seriál, hoci sa o mne nedá práve povedať, že by som seriály zbožňoval. 😄
GTI
Jo, jsou zmije a zmije... Tahle od Dodge... ta má svou uhrančivost v genech. A ten Démon... ten je velmi přitažlivý. Článek také. BRAVO DODGE, BRAVO MARKO :yes:
Lonestarstate
Nu jsem na ně zvědav. Klíčová bude stejně zase nová generace Grand Caravanu (Voyageru). A jelikož konkurence stále odmítá vyrábět skutečně sedmimístná auta, mohlo by se to zase podařit.
Marko
😄 Dik 😄 K tej zmiji...zda sa, ze na co polozi ruku Caroll Shelby, to musi mat tu uhrancivost v genoch! 😉 Demon mna az tak neoslovl...tio uz skor ten starsi concept-car Razor, ale ak by sme tu mali mat aj vdaka seriovemu Demonu okolo roku 2010 osem modelov Dodge, tak je to pre ponuku na trhu urcite viac, ako nula z roku 2005. 😄 😉
Bože to jsou stroje >😁 Já se z těch amíků jednou podělám >😁
Su to smejdy kamo, vidim ze na tebe zanechala americka kultura nepriaznive zmeny ... preber sa, v Cechach objavis ine hodnoty ktore si mozes vazit a nie kulturu s ktorou nemas nic spolocne :-!
Marko
Vsetkym, ktori ma citaju sa tu chcem ospravedlnit za niekolkotyzdnovu pauzu v clankoch. Bohuzial, nahromadilo sa take mnozstvo povinnosti, ze som si pri najlepsej voli nedokazal najst dostatok casu na dopisanie clanku. Este raz sa ospravedlnujem, a dufam, ze od pondelka to bude zas lepsie... 😄 😉
A vy cestujete po automobilkách.Keď máte taký prehľad aj utajenej blízkej budúcnosti...
ten se fakt poved!!...drží si už nějakých 12 let stejný design(nevím přesně,jak dlouho se vyrábí) a pořád je ten design strašně podobný,ale i přesto neokoukaný.dodge(chrysler) tam s každým faceliftem nebo novou generací něco přidá a je to prostě krása...americké brutál-obsahové auta moc nemusím,ale vipera prostě miluju...ten má image :yes: :yes: :yes:
ještě podpis-schaba 😉
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
no doufám že se snad budou vozit i charger a challenger .. a taková dakota by po zamontování dieselu mohla krásně doplnit trh pickupů ... pokud tedy neberu v úvahu klasické RAMky .... na dodge.com teď je k vidění i RAM 4500 a 5500 .. už klasické náklaďáky cca 7,5 tunky .. libovky :yes: