Novinky
Zpět na článek
Nový Abarth 600e dorazil do Česka. To jsou ceny! A jak si vede konkurence?
16 komentářů
Horký Rom
dodo24
Ako štýlové presúvadlo pre mladú manželku mi to príde absolútne ideálne... až na ten zadný nárazník. To sú tam všetci slepí? Na fotkách to vyzerá otrasne.
Ak to má byť auto na pobavenie, tak tam jednoznačne chýba spalovák. A to som velkým zástancom EV. Škoda, že Stellantis uplne odpísal svoju paletu motorov a nič iné ako problémový trojvalec už nemajú. Teda vraj už nie je problémový... dúfajme.
Ak to má byť auto na pobavenie, tak tam jednoznačne chýba spalovák. A to som velkým zástancom EV. Škoda, že Stellantis uplne odpísal svoju paletu motorov a nič iné ako problémový trojvalec už nemajú. Teda vraj už nie je problémový... dúfajme.
Mikesus
@DonVito
Tak to je naprosto trefné. Presne to popisuje rohypnola a pár jeho přitakávačů
Tak to je naprosto trefné. Presne to popisuje rohypnola a pár jeho přitakávačů
JirkaVejrazka
Pusobiva akcelerace za 5,85 sekundy me pobavila. Vzpomnel jsem si, ze aktualni verze Toyoty Prius PHEV, symbolu pomale jizdy a "nezazivnosti", ji ma za 6,3 sekundy. To uz mi neprijde jako velky rozdil.
Horký Rom
@speedfred
Drahý příteli, přiznávám, že význam tvého sdělení mi poněkud uniká. Nicméně ti přeji poklidný a radostný den - třeba ti dnes budou hvězdy nakloněny více než mně 👍
Drahý příteli, přiznávám, že význam tvého sdělení mi poněkud uniká. Nicméně ti přeji poklidný a radostný den - třeba ti dnes budou hvězdy nakloněny více než mně 👍
kari.laz
Malé autíčko, co má pomalu jeden a třičtvrtě tuny 😁
To je Abarth jak vyšitý. Vypadá to jak z třetího dílu pohádky "auta".
Zlatá benzínová Abarth 500.
To je Abarth jak vyšitý. Vypadá to jak z třetího dílu pohádky "auta".
Zlatá benzínová Abarth 500.
Arese
Tyto rádoby sportovní elektropřibližovadla jsou leda k útrpnému smíchu. Svým značkám nepřinesou nic jiného, než ostudu u fanoušků a obrovské ekonomické ztráty. Nic víc k tomu není třeba dodávat.
ericn
@Stejsn no jo, to by nejspíš udělal 😋 Tohle nemá s Abarthem nic společného. Jen to jméno…
Tak nějak vůbec nevidím jediný důvod, proč se o tohle auto zajímat….
Tak nějak vůbec nevidím jediný důvod, proč se o tohle auto zajímat….
rohYpnol
Přijde mi to příliš levné.
Díky greendealu nám rozste životní úroveň geometrickou řadou. Nevíme co s penězi. Mělo by to začínat aspoň na 3M, vždyť je to malý vůz a ne supermini. A kdo na tohle nemá, tak je životní looser. Vždyť obyčejní teeenageři vydělávají miliony na OFku nebo neví co s penězi a musejí 468,468 bitcoinu darovat státu... Tohle je přeci ta přidaná hdonota podle Fialy, ne?
Díky greendealu nám rozste životní úroveň geometrickou řadou. Nevíme co s penězi. Mělo by to začínat aspoň na 3M, vždyť je to malý vůz a ne supermini. A kdo na tohle nemá, tak je životní looser. Vždyť obyčejní teeenageři vydělávají miliony na OFku nebo neví co s penězi a musejí 468,468 bitcoinu darovat státu... Tohle je přeci ta přidaná hdonota podle Fialy, ne?
speedfred
@Horký Rom
Tak za “jedničku” to pôjde na dračku a snáď už máš jedného doma.
Tak za “jedničku” to pôjde na dračku a snáď už máš jedného doma.
Arese
@ericn Tak tak, Carlo se musí v hrobě obracet! Vždyť svoji veleúspěšnou kariéru začal výrobou skvěle znějících sportovních výfuků pro malé Fiaty!!!
To je dobra poznamka. Phev prius jezdi hezky, vypadá i hezky, jen na to sezení u silnice si zada stezujou.