Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Budoucnost čerpacích stanic: Boj o každý litr

19 komentářů

Ja Prvni 123
Porad mame jednu z nejhustších sítí benzinek... na pocet aut, lidi i na km silnice.
rohYpnol
@Ja Prvni 123
Protože v 90tkách to byl nejlepší způsob, jak okrást stát. Kdo neměl z mafie čerpačku jako by nebyl. LTO...

Dnes tyhle stejné skupiny okrádají legálně stát na OZE a platíme to všichni.
Stejsn
@Ja Prvni 123 Taky máme jeden z největších počtů aut na počet obyvatel.
Th0r
@Stejsn no aut... Spise vraku, pricemz jeden clovek jich vlastni hmed nekolik. Tedy ve finale spotrebuje stejne, jen to rozvrhne do nekolika aut. Nejvetsi socka co znam jich ma pet. Ale budou jiste i vetsi frajeri.
Mikesus
@Ja Prvni 123
Presne tak, je toho zybtecne moc, takže zákonitě se některé neužíví
Uživatel_5839877
No ty marže asi ti malí mají nemají nic moc, ale ty velké sítě? Když ono může mít naftu za 30Kč a na dálnici jiné pumpy 36Kč? To už je úlet.. a to nemluvím o tom, že na dálnici bude i výtoč výrazně vyšší, než malých pumpách.
Karel Štolař
Pěkný článek, já mám nejhorší zkušenosti s OMV měl jsem jejich firemní kartu takže jsem k jejich pumpám jezdit musel. Například v Praze na Kbelské ulici nebyli schopni doplnit mýdlo asi čtvrt roku, když si člověk chtěl dát občas něco k jídlu tak zrovna měli rozbitý pult. Jejich dálniční benzínky na tom jsou snad ještě hůř, například okolo Brna WC rozpadlé a špinavé az hanba a nejhorší zkušenost v Praze na jižní spojce u Barrandovského mostu kdy jsem tankval Maxxmotion 100 samozřejmě na informačním lístku na stojanu měli uvedenou špatnou neaktuální cenu! Naštěstí teď jsem si zřídil kartu Orlen a i když mě mrzí to přejmenování z Benziny tak jejich provozovny nejsou vůbec špatné. Ještě tankuji rád na ONO, mají vše opravdu levné a záchody vždy čisté. A u té pumpy u Kolína jsem shodou okolností také jednou bral plnou, ta vypadala opravdu mile. Buďme rádi že tu máme tolik pump kam si lidé můžou dojít na pivo nebo pro balík, například v Rakousku tam už je to převážně samý Automat, jednoduše už se obsluha nevyplatí.
Mikesus
@Karel Štolař
My máme business kartu Orlenu už dlouho. Smlouva, tankování na fakturu, sleva na každém litru koruna na benzin a 1.5 na vervu. Na konci měsíce pošlou fakturu s rozpisem, hodí se do knih jizd a vyřešeno. Nikdo nemusi ani k pokladně, všichni u nás mají svoji aplikaci v telefonu ke své kartě a clovek se zbytecne nezdrzuje. Uz jsem uvnitř nebyl ani nepamatuju.
Jenik3
Je to byznys jako každý jiný. Když je víc cerpacel než je schopno se uživit dojde ke konsolidaci.
Aral odešel z CZ trhu před lety.

Konkrétní příkla😜 Dobřichovice. Před rokem 89 jedná pumpa. Rok 2000 dvě pumpy. Rok 2025 čtyři pumpy.
Karel Štolař
@Jenik3 Aral odešel před 20 lety.
Jenik3
@Karel Štolař
Čas rychle letí...
Mokrous
Slova "odborníka" : "Zatím je to HVO 100, který je vyrobený z rostlinných olejů a tuků, takový použitý fritovací olej. Je ale zbavený zápachu." LOL.
Radek Holodňák
@Mokrous ??
Mokrous
@Radek Holodňák Problém se čteným textem, debilní trolle?
Mikesus
@Mokrous
U tebe spis problém s výchovou. Místo normální odpovědi, nadávky.
Mokrous
@Mikesus Normálním lidem normální odpovědi, ale 𝛑čusům podle zásluh.
Maxmilian_Von_Mondeo
Nevydělávám, ale nepřestanu s tím .................. tak určitě. Vlastně všichni chceme pracovat bez výdělku. 😄
Luk Kupczak
příjemný článek
Pavel Zaruba
Zrovna jsem bral U ONO LPG a rozdíl je 1,40 - 16,50 vs 17,90kč
Díky bohu , že nejede v pumpařským kartelu.
Nemusíte tam tankovat, stačí, že tlačí cenu dolu všem ne?
Když si teda myslíte, že na Shell líp pojedete,