Novinky
No ty marže asi ti malí mají nemají nic moc, ale ty velké sítě? Když ono může mít naftu za 30Kč a na dálnici jiné pumpy 36Kč? To už je úlet.. a to nemluvím o tom, že na dálnici bude i výtoč výrazně vyšší, než malých pumpách.
Pěkný článek, já mám nejhorší zkušenosti s OMV měl jsem jejich firemní kartu takže jsem k jejich pumpám jezdit musel. Například v Praze na Kbelské ulici nebyli schopni doplnit mýdlo asi čtvrt roku, když si člověk chtěl dát občas něco k jídlu tak zrovna měli rozbitý pult. Jejich dálniční benzínky na tom jsou snad ještě hůř, například okolo Brna WC rozpadlé a špinavé az hanba a nejhorší zkušenost v Praze na jižní spojce u Barrandovského mostu kdy jsem tankval Maxxmotion 100 samozřejmě na informačním lístku na stojanu měli uvedenou špatnou neaktuální cenu! Naštěstí teď jsem si zřídil kartu Orlen a i když mě mrzí to přejmenování z Benziny tak jejich provozovny nejsou vůbec špatné. Ještě tankuji rád na ONO, mají vše opravdu levné a záchody vždy čisté. A u té pumpy u Kolína jsem shodou okolností také jednou bral plnou, ta vypadala opravdu mile. Buďme rádi že tu máme tolik pump kam si lidé můžou dojít na pivo nebo pro balík, například v Rakousku tam už je to převážně samý Automat, jednoduše už se obsluha nevyplatí.
@Karel Štolař
My máme business kartu Orlenu už dlouho. Smlouva, tankování na fakturu, sleva na každém litru koruna na benzin a 1.5 na vervu. Na konci měsíce pošlou fakturu s rozpisem, hodí se do knih jizd a vyřešeno. Nikdo nemusi ani k pokladně, všichni u nás mají svoji aplikaci v telefonu ke své kartě a clovek se zbytecne nezdrzuje. Uz jsem uvnitř nebyl ani nepamatuju.
My máme business kartu Orlenu už dlouho. Smlouva, tankování na fakturu, sleva na každém litru koruna na benzin a 1.5 na vervu. Na konci měsíce pošlou fakturu s rozpisem, hodí se do knih jizd a vyřešeno. Nikdo nemusi ani k pokladně, všichni u nás mají svoji aplikaci v telefonu ke své kartě a clovek se zbytecne nezdrzuje. Uz jsem uvnitř nebyl ani nepamatuju.
Je to byznys jako každý jiný. Když je víc cerpacel než je schopno se uživit dojde ke konsolidaci.
Aral odešel z CZ trhu před lety.
Konkrétní příkla😜 Dobřichovice. Před rokem 89 jedná pumpa. Rok 2000 dvě pumpy. Rok 2025 čtyři pumpy.
Aral odešel z CZ trhu před lety.
Konkrétní příkla😜 Dobřichovice. Před rokem 89 jedná pumpa. Rok 2000 dvě pumpy. Rok 2025 čtyři pumpy.
Slova "odborníka" : "Zatím je to HVO 100, který je vyrobený z rostlinných olejů a tuků, takový použitý fritovací olej. Je ale zbavený zápachu." LOL.
Nevydělávám, ale nepřestanu s tím .................. tak určitě. Vlastně všichni chceme pracovat bez výdělku. 😄
Zrovna jsem bral U ONO LPG a rozdíl je 1,40 - 16,50 vs 17,90kč
Díky bohu , že nejede v pumpařským kartelu.
Nemusíte tam tankovat, stačí, že tlačí cenu dolu všem ne?
Když si teda myslíte, že na Shell líp pojedete,
Díky bohu , že nejede v pumpařským kartelu.
Nemusíte tam tankovat, stačí, že tlačí cenu dolu všem ne?
Když si teda myslíte, že na Shell líp pojedete,
Protože v 90tkách to byl nejlepší způsob, jak okrást stát. Kdo neměl z mafie čerpačku jako by nebyl. LTO...
Dnes tyhle stejné skupiny okrádají legálně stát na OZE a platíme to všichni.
Presne tak, je toho zybtecne moc, takže zákonitě se některé neužíví