Testy
Ano, tohle byl Espace. Tohle zákazník chtěl a chtěl by i dnes.
Teorie Martina Vaculíka o tom, že lidi chtěli z Espace udělat v minulé generaci ojnucha co už neměl s MPV nic společného a v současné generaci jen klasické SUV coby prodloužený Austral jsou prostě kecy.
Je pravda, že část zákazníků se přelila do osobních dodávek které hodně zlepšily komfort. Ale to je jen z donucení.
MPV je pro klasickou rodinu mnohem lepší než SUV.
Teorie Martina Vaculíka o tom, že lidi chtěli z Espace udělat v minulé generaci ojnucha co už neměl s MPV nic společného a v současné generaci jen klasické SUV coby prodloužený Austral jsou prostě kecy.
Je pravda, že část zákazníků se přelila do osobních dodávek které hodně zlepšily komfort. Ale to je jen z donucení.
MPV je pro klasickou rodinu mnohem lepší než SUV.
Espace je určitě skvěle auto. Jen je trochu sazka do loterie u těch prvních kusů startování kartou, elektrická brzda a obecně elektronika. V průběhu doby už to však bylo jen a jen lepší.
Co se týká motoru, tak zrovna recenze na tenhle 3,0 dci jsou dost hororové a je to asi nejhorší motorizace že všech možných. Já bych asi volil atmo 2,0 zážehový, případně nějaký ten zážehový 6 val. Že Vznětový h tak jedině ten 2,0 dci.
Co se týká motoru, tak zrovna recenze na tenhle 3,0 dci jsou dost hororové a je to asi nejhorší motorizace že všech možných. Já bych asi volil atmo 2,0 zážehový, případně nějaký ten zážehový 6 val. Že Vznětový h tak jedině ten 2,0 dci.
@vencelín nejhorší byla asi 2.2 dci, poté tahle 3.0 od Isuzu a ten 3.5 v6 od Nissanu taky nebyl úplná sláva díky špatnému chlazení a mazání. Naštěstí zbytek motorizací byl nadprůměrně kvalitní. První kusy v nějakém slušném stavu už dnes sehnat stejně nejdou, když ano, byla by to velká náhoda. Obecně se těch aut moc nedochovalo, přece jenom to byl rodinný pracant který odvezl každý den děti d👋ze školy, v létě táhl karavan a zimě s rakví na hory a v mezičase do Ikei pro dětskej pokoj a tak dále a furt dokola. Tohle si vyzkoušel u max tři majitelů a byl konec.
@Karel Štolař
U té 2,2 dci byly nějaké problémy se vstřikovací a turby, pokud si dobře pamatuji. Zda byl horší 2,2 dci nebo ten 3,0 dci, těžko říci 😊. Obcas se daj najít slušně kousky, nedávno jsem jeden takový s 2,0 i a malým najezdem okukoval v Německu.
U té 2,2 dci byly nějaké problémy se vstřikovací a turby, pokud si dobře pamatuji. Zda byl horší 2,2 dci nebo ten 3,0 dci, těžko říci 😊. Obcas se daj najít slušně kousky, nedávno jsem jeden takový s 2,0 i a malým najezdem okukoval v Německu.
@vencelín tam byl problém se zadíráním ojničních ložisek, i vačkových hřídelí, turbo šlo ruku v ruce. Mohl za to interval výměny oleje 30 tisíc km spolu s tím že ty motory často sloužili v provozu který jsem popsal výše. Se vstřikováním měl problém spíš ten V6 mimo jiné. Ta 2.0 bez turba je opravdu dobrá volba, ovšem sehnat se dá pouze v krátké verzi a je jich na prodej opravdu málo. Nejlepší volbou by nejspíš byla 2.0 turbo po roce 2005 upravena na LPG nebo pak novější 2.0 dci.
Jeee děti tady zase bulej, jak bylo. Připomíná mi to babku, jak pořád mlela, že za komunistů bylo líp. Budoucnost je v elektru.
@Kasprik
Je, další chytrolin co má rád motory které jsou na odpis už jako nové.
Je, další chytrolin co má rád motory které jsou na odpis už jako nové.
@vencelín
Jak je elektromotor na odpis od začátku? Co se na něm kazí?
Jak je elektromotor na odpis od začátku? Co se na něm kazí?
@Kasprik
Historie se opakuje. Už jednou se ukázalo, že bateriové elektromobily nejsou budoucnost. Proto si POPTÁVKA TRHU zvolila diesel a benzín.
Jistě, že zelenorudá ideologie EU může přijít s tím, že ideologicky řekne, že budoucnost je žebřiňák tažený oslem. Ale centrálně plánovaná ekonomika skončí vždycky stejně. Stejně špatně. A to i pod vlajkou EU.
Historie se opakuje. Už jednou se ukázalo, že bateriové elektromobily nejsou budoucnost. Proto si POPTÁVKA TRHU zvolila diesel a benzín.
Jistě, že zelenorudá ideologie EU může přijít s tím, že ideologicky řekne, že budoucnost je žebřiňák tažený oslem. Ale centrálně plánovaná ekonomika skončí vždycky stejně. Stejně špatně. A to i pod vlajkou EU.
Tak zrovna tahle motorizace byla časovaná bomba, najely tak 100tkm a dělal se motoru, konkrétně vydřené válce.
To este bola zlata doba automobilizmu... velke mpv s objemnym motorom.... k tomu ziadne 22tky satelity miesto kolies... to dnes uz nenajdes... pritom akoby to bolo este len vcera ked ma ten svet aut tak naramne bavil... co uz... nic netrva vecne
Espace bol autobus . Zaujímalo by ma, prečo už MPV nikto nevyrába, prípadne aspoň nedováža z USA, ved korejci aj japonci ich majú... Za problematickými motormi 1.9, 2.2, 3.0dci a 3.5i snáď nikomu smutno nebude. 2.0dci 127kw som jazdil a no dynamika biedna na osobné auto, dobrá na autobus... Na dnešnú dobu desne nekultivované, proste R4 diesel... malo to hrozne záludnú spojku a spracovanie boli tiež slabšie- celé to vŕzgalo. Originálna ergonómia tiež za moc nestála... proste jediná devíza bol naozaj priestor v kufri a variabilita.
@Rasto Odpoveď je jednoduchá - cena. Niekto nám zariadil skokový nárast cien všetkého a ak výbehové kompaktné MPV stojí 32-35 tis. €, malá dodávka prerobená na osobák 25-30 tis. €, Zafira je tiež vlastne dodávka, ceny začínajú na 38 tisíc a za väčšie MPV sa nehanbia pýtať 50 tisíc a viac (Hyundai Staria), koľko by tie americké MPV stáli? Lexus LM stojí od 130 tis. vyššie, ako Toyotu to pre istotu ani neponúkajú, lebo vedia, že by to proste nepredali.
MPV bola geniálna trieda, ale SUV ju zabili a za dnešných podmienok to ani na návrat nevyzerá...
MPV bola geniálna trieda, ale SUV ju zabili a za dnešných podmienok to ani na návrat nevyzerá...
To nejabsurdnější na tom je, že 3.0 dCi V6 tehdy ani nebyl vrcholem nabídky. Tím byl 3.5 V6.
Dnes si díky zelenorudé ideologii EU nevybere nikdo....
Tak Espace ještě coby Mpv měl vůči tomu současnému neskutečnou vnitřní variabilitou a využití vnitřního prostoru.
Jen by to zas nesměl Renault zabít cenou, což mu poslední dobou dost jde…
Větší motor je nutnost. A volitelná možnost hybrid, proč ne. To by se v klasické Mpv karoserii prodávalo o pozneni lépe než tenhle tikajici prus..., problém.
To se bavíme o třetí řadě, že?
To jsem pochopil. Ale Rec je o třetí řadě sadadel, že?
No jo, a jak dlouho vydrží ta dopla 1,2 v porovnání s těmi motory původními?
O kultivovanost 4 valu nebo nedejbože těch 6 valu netřeba hovořit.
Ten 3,0dci jel asi parádně, pokud fungoval.
Každopádně ta kultivovanost 4 a vice válců je dana už z podstaty a je vždy lepší než usmrkany 3 válec.
Ta 1,2 co tam je teď je s velkou šanci časovaná bomba a v dlouhodobém horizontu ve spolehlivosti bude na ty zazehoveho 2,0 či ty zazehoveho šestivalce ztrácet.
Tak moment. Je třeba porovnávat zážehový vs zážehový a Vznětový vs Vznětový, jinak je to jako porovnávat vrtulive letadlo s proudový.
Tedy 4 a vice valcovy motor bude z podstaty věci kultivovanejsi a to o dost (zážehový vs zážehový, Vznětový vs Vznětový). A pokud začneme míchat jablka s chlebem, tak i tam 4 val Vznětový bude o něco kultivovanejsi než 3 val zážehový. A bude mít při stejném výkonu menší tendenci ztrácet sílu při zátěži, jeho otáčky nemusí být pro stejný výkon tak vysoké. Tedy příjemnější jízda a delší trvanlivost.
To dalsie o tendenciach stracat silu a otackach nejako nechapem... Proste trojvalec o ktorom sa bavime ma 205Nm a 96kw a pomerne plochu momentovu krivku... Tak ked si zoberies atmosfericku 1,6-tku napr od toyoty, ktora mala 97kw a 160 Nm, tak ten trojvalec bude treba menej vytacat ako tu 1,6-tku. Samozrejme ten trojvales ma este elektricky doping, takze ho bude treba vytacat este menej...
Stačí se podívat kolem sebe jak moc ten starej vrak byl trvanlivej. Ty to někde potkavas na silnici?
Jo. Narozdil od té předchozí generace, tu v podstatě na silnicích nevidno. A tato generace na tom nebude lepe
Ano, ta 1,2 která přesouvá benzín do oleje už coby novotine, tak ten má vyložený geny naprosté trvanlivosti a, spolehlivosti 😊
Ano vím, však jsem to tu už psal, myslím kolegovi Mikesovi.
Ty motory nebyly provozovny tak nahrané jako tento pidimoturek. Do Twinga cajk, možná ještě do Clia. V takovéto velké hroude je 1,2 prostě nepřípustna
Ze tech starých tu porad jezdi hromada. Spis už je většina z nich na vrakovišti. Tohle už ani nevím kolik let jsem nepotkal. Zas tak moc to nevydrzelo, kdyz to tu nejezdi.
Tak doporučuji otevřít oči. Ty klasické Mpv Espace pravidelně potkávám. Naopak v cechaz jsem třebas tu předchozí generaci neviděl ani nepamatuji.
Já se taky nedivím. 4 generace měla vše, prostorný a variabilní interiér, solidní techniku a výbavu, odolné a solidní motory. Což už 5 generace nenabízel, takže jaks taks se to že setrvačnosti trochu prodávalo ve Francii, jinde to už byl docela propadák.
Nahoře píšeš že tohle stare nepotkavas, a tedy ze porad? Tuhle generaci ani nepamatuju. A ano, mluvím o té v retro testu, která se vyráběla až do někdy 2014 nebo jak to bylo. Moc jich nastesti už neni, i když výroba skončila před 11roky.
Naučte se číst. Espace generace 4 je na silnicích běžné. Občas je k vidění i 3. Tu 5 generaci jsem v Čechách viděl ani nepamatuji. Ta je k vidění občas ve Francii, ale i tam je častěji k vidění i ta 3 gen než 5. A že tím pádem je 4 taktéž k vidění častěji než 5 snad psát ani nemusím.
www.auto.cz/video
Vím, sledoval jsem. Za mne je to časovaná bomba. Zlaté zazehoveho motory či ten 2,0 dci z ctyrkoveho Espace.
Hezky receno. Ten starej vrak ani náhodou.
Takže tedy raději koupit auto, jehož motor je na odpis už coby nový..... Máte zajímavé priority.
Nemusíš kupovat kosoctverec, jehoz kvality nelze rozporovat. Mas na vyber z konkurence. Ale pokud někdo trvá na logu, tak jeho rozhodnutí.
Ze jsou jiné automobilky je mi známo.
Já na značce netrvám. Já vybírám dle druhů karoserie (v mém případě Mpv), dále aby to auto mělo solidní motory, nezrezlo a bylo ve slušném stavu a spolehlive. Výsledkem mého výběru je Grand Scenic 2,0i a 807 2,0 Hdi. A pro me využití jsou to výtečna auta, kde leckdy i ta nová nenabidnou tolik muziky.
Měl jsem možnost jezdit s Leonem kombi a jízdné to auto nenabidlo nic navíc. Jediné co to mělo navíc byl tempomať (ten může mít i 807 i Scenic). Tedy to auto nepřineslo žádnou přidanou hodnotu.
A ako vies, baterku pri beznej jazde nevybijes, mozno nejaky protivietor + plne nalozene auto a nejake prudke dlhe tiahle stupanie na dialnici? A aj tak na plnu baterku by 50kw vedel davat elektromotor priblizne 2,5min. Auto by malo z navigacie sledovat, aka cesta ho caka - teda ak vidi, ze pojde do kopca, nemalo by pod kopec prist s "vybitou" baterkou - teda nejaku 1.5 minuty plneho vykonu elektromotora by mohlo mat. A so 145kw za 1.5 minuty asi zrychlis s 80 na 160 v pohode.
Teda ja tam teoreticky problem nevidim.
Dnešní motor je vrak už jako nový...
Ten 2,0 dci co se dával i do Espacu byl hodně solidní motor. Ten paskvil 1,2 mu nesahá ani po olejovou vanu.
A v Espacu nabídka motoru nebyla jen o Vznětových motorech. Ten 2,0i je taktéž velmi dobrý motor a svou trvanlivosti tu 1,2 taktéž hravě strčí do kapsy.