Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Tohle nepochopíte: Důchodce chtěl sjet slavné schody v Římě. Zasekl se tam

10 komentářů

Othello
Tipnul bych že ho tam poslal Garmin. Já už díky němu taky projel hromadu míst kam by mě normálníě jet vůbec nenapadlo
traveldrive
@Othello Lenže na to sa nedá vyhovárať, človek má v prvom rade pozerať, kam ide a rešpektovať dopravné značenie, používať hlavu a nie ísť slepo podľa navigácie. V takomto prípade je chyba jednoznačne medzi sedačkou a volantom.
Othello
@traveldrive
O vymlouvání nikdo nemluví. Já jen vysvětloval
traveldrive
@Othello Ja som tiež nemyslel Teba, ale skôr všeobecne, plus toho pána z článku, keď som uvažoval nad jeho "výkonom". Podľa mňa máme na niektoré veci zlý uhol pohľadu, a vlastnenie vodičského preukazu k tým veciam patrí. Myslím, že mať vodičák by nemalo byť právo, ale výsada, aby bolo v čo najväčšej miere zabezpečené, že človek sediaci za volantom na to jak vedomosťami, technicky a najmä psychicky naozaj má. Čo vídame a zažívame na dnešných cestách svedčí o pravom opaku.
Othello
@traveldrive
V tom Římě to asi souvisí s věkem dotyčného pána
traveldrive
@Othello Určite, a samozrejme sa natíska otázka k jeho spôsobilosti k vedeniu motorového vozidla.
xxc
Môže sa auto dvíhať takto za strechu?
vencelín
@xxc
Střecha vozu by měla udržet celé auto při převrácení, takže za mne myslím že to je možné.
Germanec
@xxc myslím ze mu to auto úplně zničili. Naprosto nechápu jak to profi odtahovka muže udělat. Defacto to vidí na rámech dveří. To je prostě jen pomsta.
Germanec
@Germanec oprava - visí na rámech