Videa
No možná tak novináře, ale reálné kupce ne. 15ks ze 178ks celkem prodaných za 5 měsíců hovoří jasně. Dieselů je 35ks a benzin jasně vede 128ks 👌
užitečná nosnost toho bezmála třítunového krámu je kolik že, pane Vaculíku?? Nula-nula prd? No nekup to, za ty prachy!
@šofér 415kg můžeš naložit. Na cincani po městě to stačí.
@Pepa_007 3-tonový off-road na cincani po meste.
Mamma mia...
Mamma mia...
@traveldrive čert mě vem, jestli to dneska kupuje na něco jiného, než na parádu😊 do terénu se to podívá akorát v testech.
Zrovna ted po starych geckach trochu koukam. Na jedno mam velky apetit. Malo jete gecko z prelomu stoleti se pohybuje kolem 30, 40k eur, vyjimecne kousky s motorem om606 i pres 80. To jsou sumy, ktere se pri konverzi z marky 1,95 blizi, pripadne presahuji tehdejsi cenu noveho.
Kolik asi bude stat tenhle elektrojeb za 25 let?
Kolik asi bude stat tenhle elektrojeb za 25 let?
@Zetti
Za to Vám prodávajíc jěštěí bude dávat peníze aby jste s tím odjel 😊.
Pro štouraly trochu přeháním, ale hodnotu spalovacích motorizací si to držet nebude.
Za to Vám prodávajíc jěštěí bude dávat peníze aby jste s tím odjel 😊.
Pro štouraly trochu přeháním, ale hodnotu spalovacích motorizací si to držet nebude.
Vaculda nám raději v porovnání obou verzí raději nesdelil jejich hmotnosti.
A taktéž raději zapomněl sdělit důvody toho, proč bzuciva verze nemůže mít tz. Předpokládám, že to souvisí s hmotnosti.
Pokud baterie váží cca 750, tak celý pohonny řetězec má tak tunu. To ze auto takového kalibru nemůže mít tz, je prostě neodpustitelna chyba.
Ale hračka na drifty to je asi hezká, dle videa 😊
A taktéž raději zapomněl sdělit důvody toho, proč bzuciva verze nemůže mít tz. Předpokládám, že to souvisí s hmotnosti.
Pokud baterie váží cca 750, tak celý pohonny řetězec má tak tunu. To ze auto takového kalibru nemůže mít tz, je prostě neodpustitelna chyba.
Ale hračka na drifty to je asi hezká, dle videa 😊
@vencelín 250 kilo na 4 motory se 4 prevodovkami?
@Zetti
To se Vám zdá hodně nebo málo?
To se Vám zdá hodně nebo málo?
@vencelín zda se mi to hodně malo. Tipnul bych 3x tolik i vic. Martin by se mohl zeptat v mercedesu, kdyz je s nima kamarad.
@Zetti
To je cca 60 kg na 1 motor a 1 převodovku. Ta převodovka je jen dvourychlostí, tak zas tak extra težká být nemusí. Těch 250 kg byl můj odhad, možná v reálu to bude o něco víc, ale dalších 750 kg bych do těchle komponent opravdu neřekl.
Nicméně i když bychom zůstali u mého (třebas podhodnoceného) odhadu ža celý elektrický pohonný řetěžec bude mít včetně baterky tunu, tak i tak bude pohonný řetěze té V8 stále lehčí a to dost výrazně.
Jinak to by byla taky zajímavá info porovnání hmotností čistě pohonných řetěců. I když ono by to mělo vyléz v podstatě z pohotovostní hmotnosti. Karoserie bude totožná u obou verzí, tedy všude stejná hmotnost. Rám vozu bude vážit cca stejně taktéž u obou verzí (za předpokladu, že ta beterie je do rámu přišroubována a není pevnou součástí rámu vozu). A pak tedy by rozdím v jednotlivých pohotovostních hmotnostech měl více či méně jít na vrub rozdílu v hmotnostech pohonných řetězců.
Každopádně je škoda, že tímto se Vaculda (asi raději) nezabýval.
To je cca 60 kg na 1 motor a 1 převodovku. Ta převodovka je jen dvourychlostí, tak zas tak extra težká být nemusí. Těch 250 kg byl můj odhad, možná v reálu to bude o něco víc, ale dalších 750 kg bych do těchle komponent opravdu neřekl.
Nicméně i když bychom zůstali u mého (třebas podhodnoceného) odhadu ža celý elektrický pohonný řetěžec bude mít včetně baterky tunu, tak i tak bude pohonný řetěze té V8 stále lehčí a to dost výrazně.
Jinak to by byla taky zajímavá info porovnání hmotností čistě pohonných řetěců. I když ono by to mělo vyléz v podstatě z pohotovostní hmotnosti. Karoserie bude totožná u obou verzí, tedy všude stejná hmotnost. Rám vozu bude vážit cca stejně taktéž u obou verzí (za předpokladu, že ta beterie je do rámu přišroubována a není pevnou součástí rámu vozu). A pak tedy by rozdím v jednotlivých pohotovostních hmotnostech měl více či méně jít na vrub rozdílu v hmotnostech pohonných řetězců.
Každopádně je škoda, že tímto se Vaculda (asi raději) nezabýval.
@vencelín vem si kolik vazi motor od pracky a ten ma cca 400W. Tydle 4 motory maji asi 1000x tolik, prevodovky k tomu. To vsecko nemuze byt z papiru, kdyz to ma tlacit takovouhle otylou potvoru
@Zetti
Motor z pračky jsem už dlouho netěžkal 😊. Tam je spíše nejtěžší to protivibrační závaží.
Každopádně, pokud to hmotnost výrazně vyšší než můj odhad tak o to hůř pro ten bzučivý pohon, neb konvenční prostě bude lehčí.
Motor z pračky jsem už dlouho netěžkal 😊. Tam je spíše nejtěžší to protivibrační závaží.
Každopádně, pokud to hmotnost výrazně vyšší než můj odhad tak o to hůř pro ten bzučivý pohon, neb konvenční prostě bude lehčí.
@vencelín ja ho muzu zitra zvazit, tipl bych ze 8 kilo ma
@Zetti
Tak ten auto, bude mít kolik 40, 45, 50 kg? 30, 35 Kg ta převodovka?
To bychom byli na cca třebas 90 kg pro komponenty jednoho kola, tedy místo těch cca 60 kg. Každopádně, co jsem chtěl říc je, že klasický pohonný řetězec té V8 bude o dost lehčí než tohle všechno bzučivé haraburdí 😊. To se asi shodnem, ne?
Tak ten auto, bude mít kolik 40, 45, 50 kg? 30, 35 Kg ta převodovka?
To bychom byli na cca třebas 90 kg pro komponenty jednoho kola, tedy místo těch cca 60 kg. Každopádně, co jsem chtěl říc je, že klasický pohonný řetězec té V8 bude o dost lehčí než tohle všechno bzučivé haraburdí 😊. To se asi shodnem, ne?
Absence koule je hendikep. Když už nic jiného, tak kola na střechu, takže elektrokolo do dvou metrů... asi jeřábem nejlépe. 😀
Aerodynamiku krabice od bot a panty dveří zvenku jako měla auta v roce 1920 jsem kritizoval tolikrát, že už to není ani vtipné.
A ne, že by se u takového auta nemohla šiknout plnohodnotná rezerva. Určitě víc, než ta "vuittonka" na kabely vzadu.
Aerodynamiku krabice od bot a panty dveří zvenku jako měla auta v roce 1920 jsem kritizoval tolikrát, že už to není ani vtipné.
A ne, že by se u takového auta nemohla šiknout plnohodnotná rezerva. Určitě víc, než ta "vuittonka" na kabely vzadu.
@gil54
Panty, zvenku jsou tradice g series. Stejně tak hranatá karoserie. Pokud Vám tyto věci vadí, pořiďte si oslizle Maserati, či Porsche.
Absence tz není pouhým handikepem, to je velká chyba.
Panty, zvenku jsou tradice g series. Stejně tak hranatá karoserie. Pokud Vám tyto věci vadí, pořiďte si oslizle Maserati, či Porsche.
Absence tz není pouhým handikepem, to je velká chyba.
@vencelín
Špatné řešení obhajovat pochybnou tradicí není na místě.
Špatné řešení obhajovat pochybnou tradicí není na místě.
@gil54 No zas pokud máš peníze a chceš něco jiného než ocucanou SUV krabici, jsi u G-klasse a jejím retro designu na správné adrese 😋 Prodává se právě proto jak vypadá… ultimátní hranatý offroad 👌 A za velké peníze…
@gil54
G series se prodává proto, že stále vypadá jak G series.
Pokud Vám vzhled nevyhovuje, nikdo Vám to auto nenutí ke koupi. ocucaných bonbonů je na výber přehršle 😊.
G series se prodává proto, že stále vypadá jak G series.
Pokud Vám vzhled nevyhovuje, nikdo Vám to auto nenutí ke koupi. ocucaných bonbonů je na výber přehršle 😊.
@gil54 ty krabice s panty venku umi stat i vyssi stovky tisic eur. Mě se to teda líbí moc.
@Zetti
Jo, mne se to taky líbí. Mít ty prachy tak bych G series či klidně i "obyč" Wrangler Rubicon rozhodně neodsuzoval 😊.
Jo, mne se to taky líbí. Mít ty prachy tak bych G series či klidně i "obyč" Wrangler Rubicon rozhodně neodsuzoval 😊.
@Zetti
Jako veterána klidně, nemám nic proti. Ale za ty peníze navážno bez možnosti koule a s těmi panty ne.
U veterána panty nevadí, stejně kolem něj pořád běháš a asi bude i v garáži. S panty u géčka mám osobní zkušenost, po pár zimách a parkování venku začaly zarezávat i při každodenním provozu a to tak, že se dveře nedaly pomalu ani zabouchnout. Běhat s olejničkou kolem káry a pořád otírat zaolejované panty u káry za x míčů fakt nechci.
Jako veterána klidně, nemám nic proti. Ale za ty peníze navážno bez možnosti koule a s těmi panty ne.
U veterána panty nevadí, stejně kolem něj pořád běháš a asi bude i v garáži. S panty u géčka mám osobní zkušenost, po pár zimách a parkování venku začaly zarezávat i při každodenním provozu a to tak, že se dveře nedaly pomalu ani zabouchnout. Běhat s olejničkou kolem káry a pořád otírat zaolejované panty u káry za x míčů fakt nechci.
@gil54
Je to stejný nesmysl jako kdyby dávali skla stále do gumového těsnění, protože to je přece tradiční a všechny géčka to tak vždycky měly... no měly. Ale nemají, protože to je prostě blbost a přežitek .
Je to stejný nesmysl jako kdyby dávali skla stále do gumového těsnění, protože to je přece tradiční a všechny géčka to tak vždycky měly... no měly. Ale nemají, protože to je prostě blbost a přežitek .
@gil54 no jo no když bydlíš na sídlišti a musíš mít géčko, to se nedá nic dělat😊 většina kupců G-class má garáž... jinak panty venkem jsou běžné řešení u off-roadů kvůli snadnému sundávání dveří...
@Man Ký
No tos mi to teda vysvětlil...
...a kvůli snadnému sundávání dveří...jasně, to dělá přece každej...možná tak nějakej romák ve 2 ráno se stovkou hřebíkem a kladívkem u káry, kterou ještě jaksi nestihl na sebe registrovat.😀
A je to i v návodu k obsluze, - vozidlo musí být garážováno a v dešti odstaveno a zakryto, jinak hrozí zareznutí pantů dveří. 😀
No tos mi to teda vysvětlil...
...a kvůli snadnému sundávání dveří...jasně, to dělá přece každej...možná tak nějakej romák ve 2 ráno se stovkou hřebíkem a kladívkem u káry, kterou ještě jaksi nestihl na sebe registrovat.😀
A je to i v návodu k obsluze, - vozidlo musí být garážováno a v dešti odstaveno a zakryto, jinak hrozí zareznutí pantů dveří. 😀
Nadchne jen mládežníky, Dospělí chtějí pod kapotou auta diesel!
@Ada - stop rendlíkovskému odpadu
Nemáte tak uplně zcela pravdu. Dospělí chtějí pod kapotou hlavně v prvé řadě pořádný motor. To zda je vznětový či zážehový je pak druhotné.
Nemáte tak uplně zcela pravdu. Dospělí chtějí pod kapotou hlavně v prvé řadě pořádný motor. To zda je vznětový či zážehový je pak druhotné.
@vencelín do Géčka si dávají dýzl jenom zoufalci.
@Man Ký
Na to jste prisel jak?
I Vznětový motor je do g series vice než smysl plná motorizace.
Dle mého soudu smysluplnejsi než jej mít v bzucicii verzi
Na to jste prisel jak?
I Vznětový motor je do g series vice než smysl plná motorizace.
Dle mého soudu smysluplnejsi než jej mít v bzucicii verzi
@vencelín géčko už je dneska daleko víc status, než auto. a v luxusní třídě fakt dýzl nefrčí
@Man Ký
Ano, se statusem se dá souhlasit.
Nicméně i Vznětový motor je lepší volba než bzucive g series.
Ano, se statusem se dá souhlasit.
Nicméně i Vznětový motor je lepší volba než bzucive g series.
@vencelín a proto je tu článek o tom, jak Spectre přitáhnul Rollsu nové zákazníky. Nepochybně by s kvalitním dýzlem měli lepší prodeje😊
@vencelín : souhlasil bych, kdyby nebyly diesely administrativně z automobolů vytlačovány, jsem pro volnou soutěž různých pohonů včetně elektrických
Masakr. 3.1 t těžké prázdné auto. 180km/h top speed. Fabia 1.0 tsi je rychlejší. 🙄
AMG má o 500kg méně.245km/h jezdí a má úžasný zvuk jako stíhačka z 2.sv války. 😍👍🏻👍🏻👍🏻
Dojezd dvojnásobný.
BEV je zbytečné auto. Gčko, to je zvuk motoru, zrychlení, RYCHLOST, terén......
AMG má o 500kg méně.245km/h jezdí a má úžasný zvuk jako stíhačka z 2.sv války. 😍👍🏻👍🏻👍🏻
Dojezd dvojnásobný.
BEV je zbytečné auto. Gčko, to je zvuk motoru, zrychlení, RYCHLOST, terén......
@Pepa_007
...neblbni. To je auto do města. 😀
...neblbni. To je auto do města. 😀
Krasny dokaz, ze vsetko moze byt elektricke, ale nie vsetko v elektrike ma zmysel. Cakam miestnu kilowattovu armadu, kedy nas v tomto vlakne zacne presviedcat o inom, ale akosi su zrazu ticho.
@sargis
Myslím, že otázka smyslu je z principu ryze subjektivní. Třeba mě osobně G-čko nedává smysl v jakékoli motorizaci, ale technicky si umím představit, že EV verze je ze všech verzí nejlepší off-road a zároveň nejhorší tahač nákladu.
Myslím, že otázka smyslu je z principu ryze subjektivní. Třeba mě osobně G-čko nedává smysl v jakékoli motorizaci, ale technicky si umím představit, že EV verze je ze všech verzí nejlepší off-road a zároveň nejhorší tahač nákladu.
Asi takhle: pro machýrky je elektřina nejlepší volbou, ale většina z nich chce být vidět i slyšet a to umí benzín líp😐 a kdo chce auto opravdu do terénu, vezme Grenadier.
zpravy.aktualne.cz/…80bfac1f6b220ee8