Ekonomika
Kasprik
6
Škodovce blahopřeji. Zajímavý je Renault 5, zanedlouho přijde Renault 4 a příští rok Renault Twingo. Renault bude příští rok velký hráč.
Přejít do diskuze
Srdečně blahopřeji Škodovce, potažmo celému koncernu, k tomuto významnému úspěchu! Je skvělé vidět, že česká značka s tak bohatou tradicí stále drží krok se světovou špičkou. Český design a inženýrství znovu ukazují, že máme být na co hrdí 👍
@3_diamanty
Je to mozne. Jeden z nejlepsich designu, "domaci" značka i pro nemecky trh a cenove dostupny masám. S tímto skoda trefila terč. Ono taky doteď moc takových aut nebylo, takze se jen ukazuje, ze elektro v těchto segmentech chybí v nabídce.
Je to mozne. Jeden z nejlepsich designu, "domaci" značka i pro nemecky trh a cenove dostupny masám. S tímto skoda trefila terč. Ono taky doteď moc takových aut nebylo, takze se jen ukazuje, ze elektro v těchto segmentech chybí v nabídce.
Aneb jak chudí platí bohatým auta. Za takové situace jsem si taky pořídil EV. Děkuju. Ale další si určitě nepořídím a spalováku jsem se nezbavil 🤗 EV je mrtvá technologie.
@Kasprik
Na nové Twingo se opravdu těším. Kdysi, na začátku milénia, jsme si s manželkou pořídili Twingo Initiale Paris - a tohle autíčko mi navždy zůstalo v srdci. Připomíná mi bezstarostné časy a kus upřímné radosti z jízdy.
Na nové Twingo se opravdu těším. Kdysi, na začátku milénia, jsme si s manželkou pořídili Twingo Initiale Paris - a tohle autíčko mi navždy zůstalo v srdci. Připomíná mi bezstarostné časy a kus upřímné radosti z jízdy.