Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hodnocení kvality automobilek podle J.D. Power: Japonci na výši, Evropané u dna

26 komentářů

Radovan Krejčíř
S jistým pobavením si kladu otázku, proč se mě v onom průzkumu nikdo nezeptal. Domnívám se totiž, že by bylo na místě připomenout, že Rolls-Royce Spectre nestojí pouze na piedestalu kvality, on tam setrvává s britskou důstojností, s noblesou, která nepodléhá času ani módním výstřelkům.
Ozzman
A co takové Porsche Gemballa Radovane ? @Radovan Krejčíř
Radovan Krejčíř
@Ozzman

Mám za to, že v této debatě je řeč především o sériových výrobcích, nikoli o exkluzivních kreacích z tuningových ateliérů, které si zasluhují zcela odlišnou kategorii a úhel pohledu, Ozzmane.
ptr078
@Radovan Krejčíř Tak sme sa pobavili, nestahuje nahodou bmw skoro vsetky ev s sw problemom nahlej straty vykonu?
Radovan Krejčíř
@ptr078

1. Tak sme sa pobavili…
Kolik že vás to vlastně je?

2. No vidíte, a člověk by skoro nabyl dojmu, že těch „skoro všech“ EV od BMW jezdí po silnicích miliony. Anebo je to spíš mediální optika, kde se pár jednotlivých případů nafoukne do velikosti celosvětové pandemie?

Doporučuji zachovat klid, nadhled a hlavně si ověřit čísla dřív, než z toho uděláme globální tragédii.
ptr078
@Radovan Krejčíř Myslis, ze 80 000 aut je par jednotlivych pripadov?
Radovan Krejčíř
@ptr078

Ano, ojedinělé případy ztráty výkonu se objevily, avšak jde o vzácnou softwarovou záležitost u malého počtu vozů. BMW reaguje promptně a elegantně, aktualizací systému na dálku či v servisu.

Hovořit o masovém selhání? To by bylo spíš dramatem pro titulky než realitou. Skutečný luxus řeší věci tiše a bez zbytečné hysterie.
ptr078
@Radovan Krejčíř BMW has issued a recall for most of its EVs in the U.S. over an issue that can cause the motors to shut down while you're on the move.

BMW has issued a recall for over 70,000 electric vehicles in Europe due to a software issue that can cause a loss of drive power.
Radovan Krejčíř
@ptr078

Pokud se Vám ani po třetím příspěvku nepodařilo uvést odkaz na zdroj informaci starou pouhý jeden den, dovolte, abych to učinil za Vás.

www.cbtnews.com/…power-loss-risk/
ptr078
@Radovan Krejčíř Pises o individualnych pripadoch a podlozis to clankom o 70k ks v us. Prilis silne slunicko?
rohYpnol
@Radovan Krejčíř

Jestli sis chtěl dát nick gaunera, tak jsi měl zvolit Petr Fiala... 😁
Radovan Krejčíř
@rohYpnol

Čistě hypoteticky: kdybych někdy skutečně zatoužil po přezdívce opravdového gaunera, nejspíš bych sáhl právě po nějakém náhodně vybraném názvu ze světa sedativ.
rohYpnol
Nádherný příklad statistiky zcela o ničem.

Mimo jiné,, u dna jsou evropané úplně stejně jako ti japonci...
Ozzman
Ale né, rychle rychle to bagatelizovat, protože se to nehodí do krámu, ale jiný žebříček pak zase pochválit 😁 @rohYpnol
Mikesus
@Ozzman náhodou zajímavej propad u toyoty. Možná kvůli těm 12V baterkam jeste. Nebo jak se píše v článku, majitele toyot jsem náchylnější na jakýkoliv problém řeší kazdou blbost, protoze to toyota resi.
Ozzman
Mne potěšilo, že je před Toyotou Ford 😁 @Mikesus
Mikesus
@Ozzman jo, to je vtipné. A vlastně stejný lexus je na vrcholu. Tak pak člověk přemýšlí, co je tím důvodem.
rohYpnol
@Ozzman

Můžeš mi vysvětlit, jak se mi nehodí do krámu tenhle žebříček? Fakt by mě zajímala ta nesmyslná konstrukce, co vymyslíš.
Ozzman
Fandíš VW a tady je dole, já ti to připomenu, když bude článek o úspěchu VW... neboj 😉 boží mlýny melou pomalu, ale jistě... @rohYpnol
rohYpnol
@Ozzman

Fandím VW... 🤣🤣🤣 ach jo..

Já jim tak hrozně fandím že říkám že jejich inforainment na současném MQB/MEB je důvod, proč bych dnešní VAG nejspíš nesnesl...

Já jim tak fandím že říkám že Cupra a jejich kooperace s Čínou je úplně špatně...

To, že chválím jejich některé modely a některé aspekty, tak to opravdu není o tom že fandím VW. To je jen o tom, že VW v rámci dnešní nabídky vyrábí stále rozumnou paletu modelů s použitelnými motory. Ne že by byly tak senzační, ale proste proto, ze v dnešní době je 2.0 tsi a 2.0 tdi a 1.5 tsi fakt požehnáním.
KANKUNEN
Gratuluji redakci za nového stejného diskutéra. První Nissan, poslední Infiniti, aha. Francouzi se nepočítají už vůbec.
doktorbartollo
@KANKUNEN že by to bolo tým, že report je z USA, kde sa francúzske autá nepredávajú? 😊
rohYpnol
@KANKUNEN

Tak je to americká statistika, takže francouzi nic protože tam nejsou, že... A evropské modely evropských značek tam taky asi úplně nepromlouvají do pořadí, protože pro tamní trh je jiná nabídka modelů, hlavně u VW...
Jon Bon Novy
Z clanku vyplyva, ze Tesla je podpriemer. Nic prevratne, to sme vsetci vedeli uz davno.
Pockame si ale, kam sa casom zaradia cinske bolsevicke priblizovadla. Ci im bude ta tabulka na konci vobec stacit. Neviem, ci ma Excel vobec tolko riadkov...
Miorolo
@Jon Bon Novy Tak to si ještě počkáš než se v americkém žebříčku objeví čínská auta.
Vždy mě strašně baví, když se nějaký pepíček nebo čoboláček začne posmívat Číně. Měl by sis konečně uvědomit, jak technologicky vyspělá Čína je. A to se jí povedlo nejen díky potlačování lidských práv, ale také díky lidem ze západu s tobě podobným přístupem.
Ja Prvni 123
Pro me je zvlast pozoruhodna pozice Toyoty...