Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

O nové SUV Xpeng je extrémní zájem. Zamíří i na český trh

23 komentářů

traveldrive
@rohYpnol Nepleť. PR článok, nič viac. V Číne je trh taký presýtený, že sa musia s tými svojimi šrotmi tlačiť von a bez hanby trúbia do sveta klamstvá. A takí ako ty im to žerú aj s navijakom.
Ja Prvni a Posledni
@Ja Prvni 123
Kam patříš ty, vidláků?
rohYpnol
Kolik miliard euro pokut bude muset EU ještě automobilkám udělit, aby EU automobilky dokázali vyrobit něco takovéhoto???
Ja Prvni 123
No v Cine at si delaji, co chteji... tam patri.
rohYpnol
@ericn

Nikde jsem nenapsal že i auto. Ale nemám důvod si myslet, že neumí vyrobit kvalitní auto. To samozřejmě ke koupi ale nestačí...
ericn
@rohYpnol takže i auto? Povídej…
argejev
asi zistili, ze ked si vymyslia kravinu ako 200 000 za 10 minut tak im na to nikto neskoci. tych 10 000 by malo zniet uveritelnejsie - ale samozrejme to je toez klamstvo. preco by niekto potreboval nieco taketo rezervovat v takych poctoch, ked je zrejme ze sa predava ppdstatne menej ako sa vyraba. "sme spickova cinska automobilka a sme vypredani do konca roku a prave preto potrebujeme e😜andovat do EU ktora nas navyse zatazuje clami a kde neexistuje distribucia- pretoze je to sice oxymoron, ale verte nam"...

take kecy...
salamoon
az jedna fotka , kde niekto sedi ako v aute, a nie ako doma, na plazi, alebo v posteli... to su pozy 😁
skejpa
@kuk tak G6 je za stejny penize a v Nemecku je nejlepsi motorizace s nejvetsi baterkou asi za 45tisic eur, tedy 1.125.000 Kč. A to je tedy sakra levnejsi nez Tesla Y.
rohYpnol
@Ja Prvni 123

Všechny produkty co mám z Číny tak maximální spokojenost. Ne, nestydím se. Až vyrobi něco konkurenceschopného v EU, velmi rád upřednostňím Made in EU 😎 Takže se opravdu ale vůbec nestydím.
ericn
@argejev nejspíš zkouší staré triky na Evropany, ale ti jim to nebaští 😋 Až na pár zdejších fandů, kteří by…. 🤣
Ja Prvni 123
@ericn No, ale to místním pisálkům nebrání v tom, účastnit se jednoho z nejjednodušších marketingových podvodů.

Me fakt vždycky jen zajímá, jestli se u toho aspoň trochu stydí.
psel
@Ja Prvni a Posledni ty jsi Číňan?
ericn
@rohYpnol myslíš něco tak hnusného jako je to na fotkách? 🤔 Tvl tohle by si v Evropě snad nikdo ani vyrobit nedovolil 😋
kuk
@skejpa Za míň penež než Tesla to nebude ty naivko. Sni dál. 😜😂🤪
skejpa
Jo, tohle nám sem dovezte a ne ty *** od MG, Omoda, Voyah a další auta k ničemu.
5C nabíjení je paráda (12minut 10-80%, kde jsou ty argumenty, jak nechtěj lidi trčet na nabíječce teď?), auto velké pěkné, komfortní. A za míň peněz než Tesla. Pecka. Škoda, že českej distributor úplně mlčí. Jako by neexistoval.
argejev
@xxc mozno som mal objasnit, ze som narazal na nedavno rozbity kartel cinskych "podnikatelov", ktori prave cez supervyhodne nakupy v cine a nasledne refakturacie okradali EU obcanov o danove vratky.
psel
@Ja Prvni a Posledni to jsi se teda moc nepředvedl 😁
Takže nějaký čínský vidlák co se nezmůže ani na pořádnou větu. I když ono ti to nešlo ani v té češtině, což?
Vidlák který křičí, že ostatní jsou vidláci, to tu ještě snad nebylo.
xxc
@argejev Najprv by som zacal riesit spolocnosti a jednotlivcov, ktori sami seba okradaju a este podporuju nepriatelske mocnosti kupou a naslednym spalenim ropy. Potom sme mohli nejaku kontrolu poslat automobilkam, ze preco taketo auta neponukaju europske automobilky. A nasledne riesit ludi, preco by mali kupovat cinske auta, ked europske automobilky by ponukali lepsie a dokonca aj lacnejsie auta 😄
argejev
@ericn urcite existuju spolocnosti podnikajuce v nasom regione, ktorym sa oplati kupit cinske auta. nasadil by som na ne danovu kontrolu, pretoze sami seba okradaju a smrdi mi to tunelovanim resp pranim penazi...
Jon Bon Novy
A co maju na Aliex presse vypredaj?
Ja Prvni a Posledni
@psel
anton benes
Příspěvek podléhá schvalování.