Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

O nové SUV Xpeng je extrémní zájem. Zamíří i na český trh

23 komentářů

Ja Prvni 123
No v Cine at si delaji, co chteji... tam patri.
Ja Prvni a Posledni
@Ja Prvni 123
Kam patříš ty, vidláků?
psel
@Ja Prvni a Posledni ty jsi Číňan?
Ja Prvni a Posledni
@psel
psel
@Ja Prvni a Posledni to jsi se teda moc nepředvedl 😁
Takže nějaký čínský vidlák co se nezmůže ani na pořádnou větu. I když ono ti to nešlo ani v té češtině, což?
Vidlák který křičí, že ostatní jsou vidláci, to tu ještě snad nebylo.
rohYpnol
Kolik miliard euro pokut bude muset EU ještě automobilkám udělit, aby EU automobilky dokázali vyrobit něco takovéhoto???
traveldrive
@rohYpnol Nepleť. PR článok, nič viac. V Číne je trh taký presýtený, že sa musia s tými svojimi šrotmi tlačiť von a bez hanby trúbia do sveta klamstvá. A takí ako ty im to žerú aj s navijakom.
ericn
@rohYpnol myslíš něco tak hnusného jako je to na fotkách? 🤔 Tvl tohle by si v Evropě snad nikdo ani vyrobit nedovolil 😋
Ja Prvni 123
@ericn No, ale to místním pisálkům nebrání v tom, účastnit se jednoho z nejjednodušších marketingových podvodů.

Me fakt vždycky jen zajímá, jestli se u toho aspoň trochu stydí.
rohYpnol
@Ja Prvni 123

Všechny produkty co mám z Číny tak maximální spokojenost. Ne, nestydím se. Až vyrobi něco konkurenceschopného v EU, velmi rád upřednostňím Made in EU 😎 Takže se opravdu ale vůbec nestydím.
ericn
@rohYpnol takže i auto? Povídej…
rohYpnol
@ericn

Nikde jsem nenapsal že i auto. Ale nemám důvod si myslet, že neumí vyrobit kvalitní auto. To samozřejmě ke koupi ale nestačí...
salamoon
az jedna fotka , kde niekto sedi ako v aute, a nie ako doma, na plazi, alebo v posteli... to su pozy 😁
anton benes
Příspěvek podléhá schvalování.
Jon Bon Novy
A co maju na Aliex presse vypredaj?
argejev
asi zistili, ze ked si vymyslia kravinu ako 200 000 za 10 minut tak im na to nikto neskoci. tych 10 000 by malo zniet uveritelnejsie - ale samozrejme to je toez klamstvo. preco by niekto potreboval nieco taketo rezervovat v takych poctoch, ked je zrejme ze sa predava ppdstatne menej ako sa vyraba. "sme spickova cinska automobilka a sme vypredani do konca roku a prave preto potrebujeme e😜andovat do EU ktora nas navyse zatazuje clami a kde neexistuje distribucia- pretoze je to sice oxymoron, ale verte nam"...

take kecy...
ericn
@argejev nejspíš zkouší staré triky na Evropany, ale ti jim to nebaští 😋 Až na pár zdejších fandů, kteří by…. 🤣
argejev
@ericn urcite existuju spolocnosti podnikajuce v nasom regione, ktorym sa oplati kupit cinske auta. nasadil by som na ne danovu kontrolu, pretoze sami seba okradaju a smrdi mi to tunelovanim resp pranim penazi...
xxc
@argejev Najprv by som zacal riesit spolocnosti a jednotlivcov, ktori sami seba okradaju a este podporuju nepriatelske mocnosti kupou a naslednym spalenim ropy. Potom sme mohli nejaku kontrolu poslat automobilkam, ze preco taketo auta neponukaju europske automobilky. A nasledne riesit ludi, preco by mali kupovat cinske auta, ked europske automobilky by ponukali lepsie a dokonca aj lacnejsie auta 😄
argejev
@xxc mozno som mal objasnit, ze som narazal na nedavno rozbity kartel cinskych "podnikatelov", ktori prave cez supervyhodne nakupy v cine a nasledne refakturacie okradali EU obcanov o danove vratky.
skejpa
Jo, tohle nám sem dovezte a ne ty *** od MG, Omoda, Voyah a další auta k ničemu.
5C nabíjení je paráda (12minut 10-80%, kde jsou ty argumenty, jak nechtěj lidi trčet na nabíječce teď?), auto velké pěkné, komfortní. A za míň peněz než Tesla. Pecka. Škoda, že českej distributor úplně mlčí. Jako by neexistoval.
kuk
@skejpa Za míň penež než Tesla to nebude ty naivko. Sni dál. 😜😂🤪
skejpa
@kuk tak G6 je za stejny penize a v Nemecku je nejlepsi motorizace s nejvetsi baterkou asi za 45tisic eur, tedy 1.125.000 Kč. A to je tedy sakra levnejsi nez Tesla Y.