Novinky
Panoramatická střecha prodělala za 30 let ohromný pokrok. Víte, kdo byl v Evropě průkopníkem?
12 komentářů
Střešní okno = továrna na problémy a starosti. Nikdy ani zadarmo.
Víc peněz, méně místa, horší těžiště, v zimě zima v létě horko, vrzání, zatékání, usazování nečistot, nutná pravidelná údržba a čistění, atd. atd...
Víc peněz, méně místa, horší těžiště, v zimě zima v létě horko, vrzání, zatékání, usazování nečistot, nutná pravidelná údržba a čistění, atd. atd...
@Mokrous Souhlas! Zadarmo drahé, bohužel Japonci to cpou do nejvyšší výbav bez možnosti odvolání 😊 . Nicméně pravé peklo nastává u skleněné střechy ala Tesla/Enyaq liftback/CLA bez čehokoliv... Do EVéček to dávají zřejmě proto, že když je to bez stínění, tak to místo naopak šetří a auto může být o pár cm nižší...
Auto s jakýmkoli typem střešního okna mi nikdy nesmělo, nesmí a nebude smět přes práh. Je to jen drahá poukázka na méně tuhou karoserií, zvýšené těžiště, různé pazvuky a potenciální zatékání. NIKDY! 👎
@Arese
Proč tedy kupuješ auto s převodovkou? Je to jen poukázka na různé pazvuky, zvýšené těžiště, sníženou ucinnost, potenciální problémy a drahé opravy a ještě v suv, ktere ma vyšší těžiště? Když bys ji tam neměl, tak se těchto věcí bat nemusíš, a mohl jsi vzít sedan. U jednoho ti to vadí a u druhého ne?
Tyhle obavy chapu, ale ne u lidí, kteří to ignorují i u jiných částí, které naopak vyžadují.
Proč tedy kupuješ auto s převodovkou? Je to jen poukázka na různé pazvuky, zvýšené těžiště, sníženou ucinnost, potenciální problémy a drahé opravy a ještě v suv, ktere ma vyšší těžiště? Když bys ji tam neměl, tak se těchto věcí bat nemusíš, a mohl jsi vzít sedan. U jednoho ti to vadí a u druhého ne?
Tyhle obavy chapu, ale ne u lidí, kteří to ignorují i u jiných částí, které naopak vyžadují.
Mel jsem sibr i panoramu. Panorama tim ze se vysouvala nad auto byl mnohem hlucnejsi. O daleko vetsi choulostvosti mechanismu a okna samotneho nemluve… takze kdyz uz tak jedine stary dobry sibr..
Tak roletku až na pár výjimek ( Tesla) snad maji všude, ne? Nikde jinde jsem panorama bez roletky nezazil.
Ale neoteviratelna panorama je naprostá zbytečnost.