Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Česko bude letos plné letních omezení! Kde si dát pozor a kudy se vydat?

16 komentářů

Mikesus
To je každý rok. Nic překvapivého.
vencelín
@Mikesus
Překvapivě by bylo kdyby se v těch rekonstrukcich nevrtali XY dlouhých měsíců a makali soboty neděli a odpoledne.
Mikesus
@vencelín to by překvapení opravdu bylo. A za takové bych byl i rád, ani bych mi nevadilo, ze to stojí více peněz.
vencelín
@Mikesus
Souhlasím.
Bohužel většinou je to tak nějak že v 8 začnou dělat že dělají a ve 2 už padla a to během týdne.
Ilustrační příklad, ulice cca 1 km, dělali ji cca rok. Teď na jaře zavřeli náměstí, které se musí objizdet tak jsem zvědav jak dlouho se budou vrtat tama. Od druhé půlky května shrablu asfalt a vycutl i 3 díry a tot vše....
Petr Kozohorský
Autor by si měl dát pozor na vyjadřování, viz titulek "Ostatní české dálnice..." U nás na Moravě, třeba v Brně nebo Ostravě, totiž máme moravské dálnice. Takže správnější by bylo "Ostatní dálnice v ČR".
vencelín
@Petr Kozohorský
Česke značí ty co leží v ČR.
Analogicky německé jsou ty co lezi v srn, bez ohledu na tom zda jsou v Baden Wurtenberg, Bayern, Hessen, atd.
Nechápu, proč Vy moravaci máte furt potřebu si léčit komplexy.
Mikesus
@vencelín tohle taky nechápu. Navic z Ostravy by se na něj oborili, ze jsou Slezsko a ne Morava.
vencelín
@Mikesus
Tihle moravsti extremiste jsou fakt zvláštní sorta lidi. Nejlepší pro všechny by bylo kdyby se šestehovali do jedné vesnice a udělali si městský stát. Jsem zvědav jak dlouho by je to bavilo.
Petr Kozohorský
@vencelín Chtěl jsem na Váš hloupý a v podstatě rasistický příspěvek (Chcete někoho někam koncentrovat? To dělali nacisté) reagovat, ale pak jsem si to rozmyslel.
vencelín
@Petr Kozohorský
Já že chci koncentrovat.....
Když tak lpite na té suverénní Moravě, tak jak si to představujete?
Předpokládám, že by jste z české republiky chtěl udělat Moravskou republiku, tak aby vše rázem bylo Moravské.

Mimochodem mne jsou normální Moravaci vcelku u žádku, nic proti nim nemám. Ale lidé vašeho kalibru dělají Moravakum danajskou sluzbu
Petr Kozohorský
@vencelín Co to plácáte? Co si to vymýšlíte? Kde jsem psal, že lpím na "suverénní Moravě" nebo že bych "z české republiky chtěl udělat Moravskou republiku"? Jste vůbec normální?
vencelín
@Petr Kozohorský
Proč tedy Vas tak poburuje vyjádření "české dálnice" pro označení dálničních komunikaci nalezajicich se v ČR???????
Petr Kozohorský
@Mikesus Coby člověk, často navštěvující Ostravu, bych řekl, že Ostraváci by Vás především označili za hlupáka bez znalostí. Jinak byste věděl, že část Ostravy leží na moravské straně a část na slezské. Příště se vyjadřujte pouze k tomu, čemu rozumíte.
Mikesus
@Petr Kozohorský i na Moravě jsou dalnice české. Kromě toho, ze jsou na území ČR, tedy české, tak jsou placeny ze státního, českého, rozpočtu. Dalnicni známka na nich platná je česká, i poplatky za mýto jdou do českého rozpočtu. Obecne proti Moravě nic nemám, jezdim tam casto a znam tam dsot lidi, ale chtělo by se to naučit význam českých slov, kdyz uz v Česku bydlíte. Je rozdíl v Čechách a v Česku.
Petr Kozohorský
@Mikesus V článku nebyla řeč o dálnicích v Česku, nýbrž o českých dálnicích.
vencelín
@Petr Kozohorský
Vy jste opravdu výtečný zabednenec.
Česke dálnice jsou ty v ČR.
Pochybuji že by třeba bavori začali takhle vyskakovat jak to děláte vy, kdyby byl článek o nemeckych dálnicích.
Takovéhle tiky jako máte vy někteří moravane nemají ani katalane ani baskove.

Jinak co České dráhy, České aerolinie, Česká správa sociálního zabezpečení, České energetické závody....
Taky v těchto případech vyskakujete jak čertík z krabičky a zvatlate něco o moravském cosi?