Novinky
Autor by si měl dát pozor na vyjadřování, viz titulek "Ostatní české dálnice..." U nás na Moravě, třeba v Brně nebo Ostravě, totiž máme moravské dálnice. Takže správnější by bylo "Ostatní dálnice v ČR".
@Petr Kozohorský
Česke značí ty co leží v ČR.
Analogicky německé jsou ty co lezi v srn, bez ohledu na tom zda jsou v Baden Wurtenberg, Bayern, Hessen, atd.
Nechápu, proč Vy moravaci máte furt potřebu si léčit komplexy.
Česke značí ty co leží v ČR.
Analogicky německé jsou ty co lezi v srn, bez ohledu na tom zda jsou v Baden Wurtenberg, Bayern, Hessen, atd.
Nechápu, proč Vy moravaci máte furt potřebu si léčit komplexy.
@vencelín tohle taky nechápu. Navic z Ostravy by se na něj oborili, ze jsou Slezsko a ne Morava.
@Mikesus
Tihle moravsti extremiste jsou fakt zvláštní sorta lidi. Nejlepší pro všechny by bylo kdyby se šestehovali do jedné vesnice a udělali si městský stát. Jsem zvědav jak dlouho by je to bavilo.
Tihle moravsti extremiste jsou fakt zvláštní sorta lidi. Nejlepší pro všechny by bylo kdyby se šestehovali do jedné vesnice a udělali si městský stát. Jsem zvědav jak dlouho by je to bavilo.
@vencelín Chtěl jsem na Váš hloupý a v podstatě rasistický příspěvek (Chcete někoho někam koncentrovat? To dělali nacisté) reagovat, ale pak jsem si to rozmyslel.
@Petr Kozohorský
Já že chci koncentrovat.....
Když tak lpite na té suverénní Moravě, tak jak si to představujete?
Předpokládám, že by jste z české republiky chtěl udělat Moravskou republiku, tak aby vše rázem bylo Moravské.
Mimochodem mne jsou normální Moravaci vcelku u žádku, nic proti nim nemám. Ale lidé vašeho kalibru dělají Moravakum danajskou sluzbu
Já že chci koncentrovat.....
Když tak lpite na té suverénní Moravě, tak jak si to představujete?
Předpokládám, že by jste z české republiky chtěl udělat Moravskou republiku, tak aby vše rázem bylo Moravské.
Mimochodem mne jsou normální Moravaci vcelku u žádku, nic proti nim nemám. Ale lidé vašeho kalibru dělají Moravakum danajskou sluzbu
@vencelín Co to plácáte? Co si to vymýšlíte? Kde jsem psal, že lpím na "suverénní Moravě" nebo že bych "z české republiky chtěl udělat Moravskou republiku"? Jste vůbec normální?
@Petr Kozohorský i na Moravě jsou dalnice české. Kromě toho, ze jsou na území ČR, tedy české, tak jsou placeny ze státního, českého, rozpočtu. Dalnicni známka na nich platná je česká, i poplatky za mýto jdou do českého rozpočtu. Obecne proti Moravě nic nemám, jezdim tam casto a znam tam dsot lidi, ale chtělo by se to naučit význam českých slov, kdyz uz v Česku bydlíte. Je rozdíl v Čechách a v Česku.
@Mikesus V článku nebyla řeč o dálnicích v Česku, nýbrž o českých dálnicích.
@Petr Kozohorský
Vy jste opravdu výtečný zabednenec.
Česke dálnice jsou ty v ČR.
Pochybuji že by třeba bavori začali takhle vyskakovat jak to děláte vy, kdyby byl článek o nemeckych dálnicích.
Takovéhle tiky jako máte vy někteří moravane nemají ani katalane ani baskove.
Jinak co České dráhy, České aerolinie, Česká správa sociálního zabezpečení, České energetické závody....
Taky v těchto případech vyskakujete jak čertík z krabičky a zvatlate něco o moravském cosi?
Vy jste opravdu výtečný zabednenec.
Česke dálnice jsou ty v ČR.
Pochybuji že by třeba bavori začali takhle vyskakovat jak to děláte vy, kdyby byl článek o nemeckych dálnicích.
Takovéhle tiky jako máte vy někteří moravane nemají ani katalane ani baskove.
Jinak co České dráhy, České aerolinie, Česká správa sociálního zabezpečení, České energetické závody....
Taky v těchto případech vyskakujete jak čertík z krabičky a zvatlate něco o moravském cosi?
Překvapivě by bylo kdyby se v těch rekonstrukcich nevrtali XY dlouhých měsíců a makali soboty neděli a odpoledne.
Souhlasím.
Bohužel většinou je to tak nějak že v 8 začnou dělat že dělají a ve 2 už padla a to během týdne.
Ilustrační příklad, ulice cca 1 km, dělali ji cca rok. Teď na jaře zavřeli náměstí, které se musí objizdet tak jsem zvědav jak dlouho se budou vrtat tama. Od druhé půlky května shrablu asfalt a vycutl i 3 díry a tot vše....