Novinky
To je demagogie ucebnicoveho typu...
😄
MPV jsou stejne tezka a maji stejne motory jako SUV... s polovicni uzitecnosti.
Kdo vozi 3 deti nebo 7 psu, at si koupi MPV.
Nejvetsi problem jsou SUV, ve kterych jezdi jeden, max dva lidi... po dalnici, na 19" kolech s pneumatikami, ktera jedna spotrebuje tolik kaucuku, jako sada 4 normalnich pneumatik.
😄
MPV jsou stejne tezka a maji stejne motory jako SUV... s polovicni uzitecnosti.
Kdo vozi 3 deti nebo 7 psu, at si koupi MPV.
Nejvetsi problem jsou SUV, ve kterych jezdi jeden, max dva lidi... po dalnici, na 19" kolech s pneumatikami, ktera jedna spotrebuje tolik kaucuku, jako sada 4 normalnich pneumatik.
@Ja Prvni 123
Mpv není jak pro převážení dětského domova😊. I když samozřejmě je to jeho asi hlavní použití.
Já Mpv miluju pro jeho vnitřní prostornost, převezu kolo a spoustu naraburdi zároveň a když na to přijde tak uvnitř mohu k tomu i spát. To mi žádné kombi nenabídne, natož SUV.
Mpv není jak pro převážení dětského domova😊. I když samozřejmě je to jeho asi hlavní použití.
Já Mpv miluju pro jeho vnitřní prostornost, převezu kolo a spoustu naraburdi zároveň a když na to přijde tak uvnitř mohu k tomu i spát. To mi žádné kombi nenabídne, natož SUV.
@Ja Prvni 123
Svindgazik by se ještě jaks taks dal pochopit s pohonem 4x4. S prihlednutim k tomu že většina těch Svindgazik má stejně pohonem jen 4x2 pak racionalne smysl nedavaji
Svindgazik by se ještě jaks taks dal pochopit s pohonem 4x4. S prihlednutim k tomu že většina těch Svindgazik má stejně pohonem jen 4x2 pak racionalne smysl nedavaji
@vencelín nedávají žádný smysl, a i když mají 4x4, tak to do terénu není. Tj než dát 1,5mio + za SUV je lepší koupit Multivana T7 a 4x4 tam může být taky. I když teda jen jako PHEV…
@ericn to už je lepší to suv. Sice v t7 bude více prostoru, ale komfort i v něm je jak při přepravě balíků dpd. Nebo, komfortní dodavka v mainstreamu bohužel žádná neni. To uz radši budu mit o trochu mene místa, ale komfort každý bude o level jinde.
Vo výpočte konkurentov chýba ešte Dongfeng Forthink U-Turn či ako sa ten číňan volá. A na moje prekvapenie ich denne stretávam stále viac. Ale vzhľadom k absencii konkurencie sa ani nečudujem.
Pan z Renaultu opomnel říci, že SUV a Mpv sice asi mají velmi podobnou hmotnost i motory, ale variabilita a vnitřní prostornost SUV vůči Mpv je prachbidna.
Každopádně doufám že Rendlik představí opět Espace/Grand Espace či Grand Scenic ve stylu Espace 4 gen či Scenicu 2 nebo 3 gen.
Každopádně doufám že Rendlik představí opět Espace/Grand Espace či Grand Scenic ve stylu Espace 4 gen či Scenicu 2 nebo 3 gen.
@vencelín jenže i když to udělá, tak to bude nejspíš jen elektrika = zas to nebude na cestování 👎 Renault je aktuálně dost praštěný, nemají nic mimo dodávek, co by dávalo smysl…
Nechápu, proč je v US tato kategorie vozidel brána jako 'uncool' a proč se neuplatnily na trhu v Evropě. Snad to souvisí s nízkou porodnosti? Kam se na tyto vozy hrabou ta bůhvíproč módní bachratá, nepraktická SUV.
Mne na Voyageru vadí uspořádání 2,2,3. Já raději 1,3,2. A jako majitel 807 a Grand Scenicu musím říct, že lepších aut na cestování není.
Souhlas. Za mne též lepší 2,3,2 a zadní dát pryč, nebo sklopit. Ale taky aby se na ty 3 vešly 3 dětské sedačky a ne jako ve spoustě suv i evropskych mpv, kam se ty sedačky nevejdou.