Novinky
Á, další zoufalý pokus evropské automobilky o "sportovní", resp. "závodní" elektromobil. Opel ještě stále nepochopil, že je to jen nesmyslné vyhazování peněz z okna a že mu to nikdo kupovat nebude...😞
Jo opel využil zkušenosti jo? No já že jsem už slyšel že tyto zkušenosti využila Alfa pak Abarth následně Lancia dále Peugeot a nyní tedy Opel. Tak jak to tedy je? 🤣🤣🤣 komedie Stelantis.
aj ked Opel mam rad , tak toto auto s prednym nahonom (a blbsim rozlozenim hmotnosti na napravy ako u spalovaku) tazko zaradit medzi sportove. kebyze to ma aspon zadny nahom, tak by to mohlo v niecom byt nadpriemerne zabavne oproti beznemu autu, ale toto bude len rychlejsie.
@Jano- Korňa Teraz si ma sklamal. Kde je nejaký poriadny "ypsilon"? 😉
@traveldrive
😄 😄 😄 nuz abi som ty zlebsyl naladu ..... AHOJ 😄 😄 😄
a teraz daj nieco o aute z clanku .
- ak by to bolo na mne za dane peniaze, tak by som isiel radsej k VW , predsa len dany vykon zadnohrab lepsie prenesie o zem a aj hodit troska auto bokom chlapa viac potesi ako blikajuca kontrolka na hrane nedotacaveho smyku.
😄 😄 😄 nuz abi som ty zlebsyl naladu ..... AHOJ 😄 😄 😄
a teraz daj nieco o aute z clanku .
- ak by to bolo na mne za dane peniaze, tak by som isiel radsej k VW , predsa len dany vykon zadnohrab lepsie prenesie o zem a aj hodit troska auto bokom chlapa viac potesi ako blikajuca kontrolka na hrane nedotacaveho smyku.
Rano vstaneš, udelas si kafe, prectes si clanek o elektromobilech ktere nesnasis a zacnes pod ne psat prispevky jak jsou spatne…
Prijde to nekomu jako rozumná činnost?
A nebo kde spis o trolly?
Prijde to nekomu jako rozumná činnost?
A nebo kde spis o trolly?
@Hendly Pokud ti ty elektrosráče nějaký pojebaný bruselský úředník dnes a denně násilím cpe jako šišky do husího krku, je to naprosto logická reakce!
Citace - ....Pro optimální rozdělování točivého momentu je na přední nápravě umístěn vícelamelový samosvorný diferenciál Torsen...
Torsen byl vždy šnekový. Oni fakt úplně změnili konstrukcí ?
Torsen byl vždy šnekový. Oni fakt úplně změnili konstrukcí ?
Stejný pohon má dostat P-e208 GTi, za mě nepochopitelné a pro GTi naprosto nevhodné...
Podle Spritmonitoru má Mokka-e průměr 17.83kWh/100km (54 záznamů) a to je předpokládám při normální jízdě. Jak to bude asi vypadat při té sportovní jízdě? Hmmm
Spritmonitor jako důkaz? Jo, a příště přijď s horoskopem. Tam to bude taky napsané. 😋
proč na tyhle čoráky pořád reagujete??? Nechápete o co jim jde?