Novinky
GTI
0
Jak, že nová 308? Já zatím vidím jen dokonale nasejřenou 307. No, tak to jsem zvědavý, jaké ódy si tu od fanoušků Peugeotu přečtu... Někde jsem četl o legendární francouzské eleganci. Musím se podívat do slovníku, co vlastně to slovo "elegance" znamená...
Klaudius
0
Elegancia a evolucia nie su protiklady, do toho slovnika sa teda urcite pozri. 😉
0
Tahle šereda nemá s prvním slovem rozhodně nic společného. Elegance zmizela a zůstala jen evoluce - nevydařená evoluce.
GTI
0
Pokud ovšem výsledek evolučního vývoje postrádá eleganci... pak, zejména u fracouzské produkce, jsou rozpaky tou hlavní emocí.
Klaudius
0
Proti tomu sa neda nic namietat. O istej elegancii by sa mozno dalo este hovorit, ak by tie iste atributy nemal dizajn 206, 207 a 307. Teraz je to uz vazne iba NUDA ako som pisal na inom mieste.
GTI
0
Jo.
Klaudius
0
To som zvedavy, ako bude vyzerat Break ci SW v podani 308. Snad ho nesprznia az tak ako 207. Ale neviem, asi je to blahovy napad v to dufat, vzhladom na to, co zacal Peugeot predvadzat...
Tomiss
0
Nesmíš čekat zázraky 😉
Klaudius
0
Ved praveze necakam. len mam trochu strach, ze to bude este horsie. Potom uz vazne radsej ten Ami...
0
Break ani SW nebude, ale pouze nějaké MPV. Alespoň jsem to někde četl.
Klaudius
0
Tomu by som asi tak bezvyhradne neveril. Break/SW v podani 307 je celkom uspesny, tak by to bolo trochu divne, keby kombik nerobili...
Tomiss
0
307 byla podle toho navoněná krasivce...P.S.A pak ať mi někdo říká,že nová Fabie je škaredá 😉 :yes:
Klaudius
0
Je skareda. Skoro jak Peugeot 308.
0
>😁 >😁 >😁 :yes:
Tomiss
0
Mrkni na ni ještě jednou... 😉
Klaudius
0
Mrkol som a hlasim to iste. Je skareda. Ja by som nakreslil 100x krajsiu... >😁 😉
Tomiss
0
Kreslit asi umíš... 😉 >😁 >😁
Klaudius
0
To si pis!!! Uvidis ako vsetkych prekvapim. 😉 Ved moje IQ je velmi velmi vysoke!!! (Ale uz koncim tymto DD stylom, lebo sa po.... od smiechu >😁 )
0
Ta elegance v pripade Peugeotu byla italska. On mistr Pinninfarina opravdu umi, o to smutnejsi je soucasna dekadence vlastniho stylistickeho studia Peugeot. Navic mam spatny pocit ze Peugeot s tou designerskou nudou vyrazne opisoval od nejvetsich "mistru" od VW.
DanieliDesign
Klaudius
0
To je asi ta chyba, chcelo by to mladu krv. Naco potom kazde dva roky mrhaju casom a peniazmi na dizajnersku sutaz Contest Design, ked si z nej vobec neberu inspiraciu a vyrabaju taketo kreatury?
0
vynimocne s tebou suhlasim...toto je taka...hm, nazval by som to evolucia za kazdu cenu...
0
Že by se ozvala potrefená FauWé husa? 😉 >😒]
...dalsi odvar starych znamych tvarov, Peugeot ide takmer podla sablony Seatu, nastastie na rozdiel od Spaniela iba v dizajne. Ten je celkovo sklamanim, aspon pre mna, aj ked uz davnejsie bolo jasne, ze nebude iny. Palubovka a najma pristroje mi silne pripominaju nove Bravo. Takze celkovo nic nove pod slnkom, sed, ktora nevybocuje z priemeru. Pokial novy Peugeot nezaboduje inymi kvalitami, velmi rychle sa nan, ako na novinku, zabudne. V sucasnom automobilovom svete, ked je dizajn "IN" je takato stagnacia krokom vedla...
Proc nikoho neprekvapuje designova podobnost poslednich 3.generaci Golfu a naopak jsou vsichni rozcarovani z evoluce revolucniho modelu P307?
Pretoze od Golfa uz po doterajsich skusenostiach nikto revoluciu necaka, kdezto v pripade Peugeota je takato evolucia dost nemilym prekvapenim, najma po nie celkom pozitivnych ohlasoch na dizajn P207. Co sa inovativnosti dizajnu tyka, tak modelom 308 padol na uroven Golfa, co sa naozaj pozitivom nazvat neda.
Nie celkom pozitivne ohlasy na dizajn P207 asi nebrání tomu, aby P207 byl za březen nejprodávanější automobil v EU bez rozdílů tříd.
To nie, tento model ma ine kvality, ktore oslovia, napriek tomu, ze ja mam proti nemu este jednu vytku, a to naozaj podpriemerny priestor na zadnych sedadlach. Inak neskodilo by sa zamysliet nad pojmom "nie celkom pozitivne". To neznamena ze negativne, ale ze aj negativne. Negativne v tom zmysle, ze dizajn 207 je iba evoluciou dizajnu predchadzajuceho modelu. Komu sadne predna maska, rozhodne problem s dizajnom ostatnych casti auta a najma nie interieru, v ktorom travime predsa len najviac casu.
To: Paja - máš pravdu! Posranej VW dělá pořád to stejný dokola a nikoho to nepřekvapuje. P308 je zdokonalená 307 (aspoň podle mě co se týká linií). Je to NÁDHERA!!!!!
Soutěž o nejošklivější auto roku má nového velmi silného favorita. Tohle spíš než auto připomíná vetřelce. Po P207 Break a téhle hrůze začínám vnímat automobilku Sang Young jako velmi elegantního výrobce automobilů.
Tak zase neprehanaj. Kralovnou krasy rozhodne nie je, ale mrkni do historie, co sa vyrabalo a predavalo v dobach minulych. Voci takym autam je tato 308 krasavicou.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Může se bez nějakého studu postavit po jejich bok. Jen ten poslední odkaz tam nemá co dělat, to auto není pěkný, ale šereda není.
P.S.: koukám, že jsi musel sáhnout hodně do minulosti, aby jsi našel podobné exoty 😊 .
P.S.: koukám, že jsi musel sáhnout hodně do minulosti, aby jsi našel podobné exoty 😊 .
Ano, to mas pravdu. Ale napriek tomu, ze ten dizajn nebol pekny (ani ten Ford teda krasou nevynika), tak bol rozhodne zaujimavy a nezovsednel tak rychlo. Ovsem P308 je iny pripad, az taky skaredy mi nepripada, voci nim je ale total sedivy a nezaujimavy. Zato taky Ami6 by som bral ako veterana vsetkymi desiatimi. Mat ho, tak tu nesedim a nepisem blbiny, ale s otvorenymi oknami sa v nom pomaly vozim niekde starych asfaltkach medzi lesmi a uzivam si to...
Tak pozor, na ami 6 mi tu nikdo šahat nebude.....chápu, že se to někomu nemusí líbit, ale pro mě je třeba negativní sklon zadního sloupku velmi zajímavý a elegantní...s takovou evolucí v době, kdy každéha zajímají jen prodejní čísla, už jen tak někdo nepřijde...ten taunus hezký není, ale na design citroenu ze 20.-70.let nesahat...
Ten dizajn je neskutocne skaredy, to je fakt. Neskutocne. Az tak skaredy, ze je krasny. Ked budem mat moznost, Ami6 budem mat doma. Jeden co je na predaj mam v zalohe, len prachy este chybaju...
Přesně tak to je. To ti přeju, abys ty peníze sehnal...my máme doma 2cv, SM a 2 Citroeny 7 z roku 1935, takže na citroen nedám dopustit.....a navíc ami6 má stejný podvozek jako kachna a to sakra stojí za to....
to je fakt neštěstí ty vado. Už se mi ani nechce opakovat tejden starý slova o 207SW, ale někdo tady konání PEUGEOTu připodobnil k SEATu a to byl úder na hlavičku. Hnusnější automobily se snad v Evropě nedělají, i Logan Combi vypadá aspoň nudně ale jakžtakž vyváženě. Tyhle pažoutí tlamy s plastem uprostřed a podivně zlámaný z.a.dky, to je fakt otřesný
Ano s tou tlamou to uz vazne prehanaju, chcelo by to tento prvok vyrazne zjemnit, pokial uz ho chcu drzat ako identifikacny prvok znacky. Chcelo by to vymenit sefa dizajnu u Peugeotu. Navrhujem tam dosadit prispievatela s nickom Daniel Design. Kto je za? >😒]
DanielDesiqn
Ano ano vieme o autach prd. Len ty si e😜ert. Podla teba je Tiida konkurentom Passatu, 4X4 je vybava auta, Fox je podla teba maly a skaredy a preto by ho VW mal prestat vyrabat, a vcera si dokonca objavil ze ak niekto chce N1 tak si moze objednat super tenku mrezu a ze dokonca ! predstavte si zadne sedacky sa daju aj sklapat !!! Tie tvoje znalosti su asi nastudovane z casopisov ako Cosmopolitan, EVA, Dorka a pod.
Tento lev teda moc krásy nepobral a 308 rozhodně nebude číslo,které si fanoučci Peugeotu nechají vytetovat na paži...Design Peugeotů už dávno ztratil své "magické"kouzlo.Co je hodně zajímavé,že korejští výrobci aut se snaží přistoupit na vkus evropských zákazníků,kdežto evropští výrobci nám začínají korejský design nabízet...čert aby se v tom vyznal ;-\ 😲
Aspon je o com pisat a kritizovat. Uz nam tu chyba naozaj len DanielDesign, aby namaloval dizajn 100x krajsi... >😁
No tak to je síla, jsem myslel že horší než 407 to být už nemůže. To už i ten Auris je hezčí, a to je co říct. Každý tady nadává na golf, ale vedle tohohle by současná V vypadala pořád dobře, i přes rozdíl generace. NO možná i ten ceed, ale to nevim nevim....
Preco, 407 Ti pripada byt az tak od veci? Prave tento model mi z tych sucasnych pripada najelegantnejsi, k nemu mi proste aj ta nechutna maska tak nejak sadne. Najvacsi problem vidim v tom, ze vsetky Peugeoty zacinaju vyzerat uplne rovnako...
Když postavim 406 vedle 407 tak nemůžu věřit že jde o stejnou řadu.Hlavně u kombi. 406 je u mě poslední opravdu krásný peugeot. Jo a jumpy, ten je fajn i ted. :yes: Ale já to mám trochu jinak, dodnes se mi líbí třeba i Omega, a to hodně. Možná jsem ufon >😒]
406 bol dost konzervativny, voci nemu su tvary 407 dost odvazne....skus si odmysliet tu velku tlamu vpredu, mozno zistis, ze tie proporcie su vcelku zaujimave a velmi dynamicke. Dlhy predoka dlhy predny previs, kratky zadok, ma to smrnc...teda aspon podla mna...
Mě to nic neříká, vůbec. Když jsem loni kupoval nové auto této třídy k pažoutům jsem vůbec nešel, ztráta času.
A kde si se nakonec "zastavil"? 😉 😄
na parkovišti... >😁
Vole >😁
Na parkovišti >😁 U forda. Vim, je to výběhovej model, hranatej a jen ford, ale s V6 nejlevnější na trhu, kombik jako hrom a navíc to mám jako pracovní auto. Ale kupovat dnes tak jdu pro S-type, i když to neni kombi. Ty ceny ted jsou neuvěřitelný. :yes:
petrt? Takže Mondeo? Ten S-Type by byla náramná volba., 😉
No to jo, loni stál ale 1600000, dnes pod mega. To je jen o trochu víc než to mondeo ghia. Sice by mě nevrátili DPH ale to bych přežil 😄 Aspon bych nebyl pro GTI ho přepážkovej kofboj 😃)
Ale je fakt že loni jsem k Jagu ani nenakoukl, prostě mě nenapadlo že bych na něj měl. 😄
😄 :yes: Jaguar je pořád vnímán jako značka, "na kterou nemám", což už neplatí a je dobře, že Jaguar dělá vše proto, aby si našel cestu k vícero zákazníkům. A zároveň je fajn, že lidé jako ty, o Jaguaru uvažují stejně jako o jakékoli jiné značce. Nevím, kolik by si tratil, a zda je to pro tebe i jinak možné, ale co se zbavit Mondea a pořídit S-type. 😉
Mám ho na laesing a to je pak ztráta dost vvýrazná. Za předčasné ukončení. Už jsem to jednou udělal,. u nissana, páč to byl křáp co nejezdil atd. a byla to hrůza co v těch smlouvách je těma malejma písmenama napsaný >😁 Navíc jsem s tim fordem dokonale spokojený, nikdo nezávidí a přitom je to celkem luxus. Jen někdo občas pohrdavě pronese proč nemám tdci...ale my co víme prostě víme proč. >😒]
... jsou ta zpětná zrcátka. Vypadá to, jakoby je tam někdo přidělal na poslední chvíli a z úplně jiného auta.
Nejvíce duní sud, když se z kopce valí prázdný. Stále ti stejní prskalové a samozvaní soudci... ;-\
Ale klid... jednoho dne takový prskal zastaví na křižovatce, brzdy jeho Fabie nehezky zaskřípají a z přes otevřené okénko s vystrčeným loktem se ven vydere kouř a duté tóny z empétrojky. A pak to přijde! Vedle pomalu zastaví tenhle Lev, šibalsky mrkne xenonem do zrcátka a s drzým úsměvem se postaví vedle HTP "střely" z Boleslavi.
Pod kapotou ševelí naftová paráda se sto sedmdesáti černými koníky. Testosteroňák projede pohledem boční profil, užasle kouká na tu pikantní linku po celém boku, na ta krásná velká kola a čisté tvary.. a najednou mu to dojde :😉
A když v tom dokonalém béžovém interiéru uvidí i JI, konečně mu vypadne oslintaná žvýkačka z pusy. Právě mu, prskalovi, spadly šupiny z očí, zrovna ve chvíli, kdy mu 308 nezadržitelně rychle mizí z pohledu. Trpká pilulka, ale nakonec bude chutnat sladce, uvidíte. Počketjte si, prskalové, až toho krále uvidíte naživo. Pak vás plky o nudě přejdou, zvláště když se Lev uvolí a zaparkuje vedle některé z ikon vašeho nebe. Rozdíl bude trpký :-! :yes:
Ale klid... jednoho dne takový prskal zastaví na křižovatce, brzdy jeho Fabie nehezky zaskřípají a z přes otevřené okénko s vystrčeným loktem se ven vydere kouř a duté tóny z empétrojky. A pak to přijde! Vedle pomalu zastaví tenhle Lev, šibalsky mrkne xenonem do zrcátka a s drzým úsměvem se postaví vedle HTP "střely" z Boleslavi.
Pod kapotou ševelí naftová paráda se sto sedmdesáti černými koníky. Testosteroňák projede pohledem boční profil, užasle kouká na tu pikantní linku po celém boku, na ta krásná velká kola a čisté tvary.. a najednou mu to dojde :😉
A když v tom dokonalém béžovém interiéru uvidí i JI, konečně mu vypadne oslintaná žvýkačka z pusy. Právě mu, prskalovi, spadly šupiny z očí, zrovna ve chvíli, kdy mu 308 nezadržitelně rychle mizí z pohledu. Trpká pilulka, ale nakonec bude chutnat sladce, uvidíte. Počketjte si, prskalové, až toho krále uvidíte naživo. Pak vás plky o nudě přejdou, zvláště když se Lev uvolí a zaparkuje vedle některé z ikon vašeho nebe. Rozdíl bude trpký :-! :yes:
Tak, pokud se nemýlím, jsi první vizionář, který je tu uhranut krásou 308. A pokud nejsi první, pak v něčem jsi nutně králem. V tom, že 308 prorovnáváš s Fabií... Zapomněl jsi jaksi na segmentární konkurenci, kterou tedy v případě Škody je Octavia, nikoliv Fabia. P.S. A tím ševelením naftovejch koníků >😁 tím jsi to dodělal >😒] :no: 😉
Spletl si zvíře, mělo tam být chrochtání naftovejch prasátek 😄
Myslím, že nejsem ani první, ani poslední. Všimni si té boční linky, nic jí nenarušuje, táhne se napříč celým autem a krásně ho odlehčuje. "Zobák" na předku kapoty.. to je výzva! To v nižší střední nenajdeš. Když jsem poprvé viděl faceliftovanou 307, mojí oblíbenou 307.. bylo mi tak nějak teskno a zapochyboval jsem, není-li ve státě lvím něco shnilého. Už nepochybuji a jsem za ty plivance nahoře svým způsobem i rád. Už ten počet příspěvků během krátké doby je dost jasným důkazem, že tady se jednoznačně hraje první emoční liga. Nemám nejmenší pochybnosti o tom, že se bude 308 v Evropě prodávat výborně. Stejně jako 207, která se velmi dobře chytla a koneckonců už jí vídám na českých silnicích mnohem častěji, než dříve. Peugeot se našel a jsem moc rád, že si svůj e😜eriment odbyl na odcházející 307.
GTI, buď jsi přebral, nebo špatně snášíš horko 😄 V životě by mě nenapadlo, abych 308 srovnával s Fabií >😒] Narážel jsem na Prskala. Tomu přisuzuji nelehký osud trávení chvilek za volantem této HTP střely a šupiny na očích. V tom našem malém rybníčku se ani není čemu divit. Takovou pohanu bych nepřiznal ani na mučidlech 😉
Už jsi vyzkoušel nové 2,2 HDI? Proč se ptám.. nevyzkoušel. Až se ti to podaří, zamyslíš se nad tím, co jsi napsal :-! :no:
GTI, buď jsi přebral, nebo špatně snášíš horko 😄 V životě by mě nenapadlo, abych 308 srovnával s Fabií >😒] Narážel jsem na Prskala. Tomu přisuzuji nelehký osud trávení chvilek za volantem této HTP střely a šupiny na očích. V tom našem malém rybníčku se ani není čemu divit. Takovou pohanu bych nepřiznal ani na mučidlech 😉
Už jsi vyzkoušel nové 2,2 HDI? Proč se ptám.. nevyzkoušel. Až se ti to podaří, zamyslíš se nad tím, co jsi napsal :-! :no:
Souhlas s tebou, ten "zobák" na kapotě je excelenní designový prvek, už 307 byla nejhezčí ve své třídě po celou dobu její existence její design jako by neznal slovo stárnutí, ale 308 jde ještě dál. Snad se polepší v kvalitě zpracování a na úspěch je zaděláno. Po 207 další velmi povedený Pažout :yes:
Kvalita bude nepochybně velmi vysoká. Stačí se podrobně podívat na 207.
😉 :yes:
😉 :yes:
Jel jsem ve 407... znám motory Peugeot. Velmi kultivované.
tvuj prispevek celkem presne vystihuje povahu majitele peugeotu, clovek volici vuz predevsim podle designu. Je vsak treba uznat ze 206 a 407 sou desingove vyjmecny vozy a kazdy ve svoji dobe znamenal hodne. Bohuzel vsechny ostatni modely rozvijejici puvodni ideu 206, sou jen horsi az velice spatne (obzvalste 6ka) a tahle 308 to jen potvrzuje. Jinak stranou designu ma peugeot uz jen jednu prednost a tou prave ony HDI motory.
Jistě, ta boční linka, už jsem o ní psal na blogu, je nádherná. Když jsem vyděl spy foto částečně odhalené 308, moc mě překvapila. Nevypadá tak nafoukle, jako 207. Prostě ty tvary na voze takové délky už vyniknou. A ten "zobák" ala 907, moc pěkný. Povedený je i nasávací otvor v předním nárazníku, jehož žebra jsou prohnutá. Už to nevypadá tak násilně. Trochu si zvykám na černý plast. Chtělo by to více fotek. Zadní nárazník s černým plastem tam taky sedne. Rozhodně je vůz fotogenický, což se o leckterém novém voze říct nedá, přesto počkám jaký bude naživo. Interiér je čistý a jednoduchý, podobně tomu bylo i u 207. Ale po usednutí ta čistá plocha před spolujezdcem vypadala velice elegantně. Zvědavý jsem na techniku-hlavně jaký bude podvozek ( zda evoluce C4 nebo si půjčí něco od 407?). Zatím dávám :yes:
kdyz tu tak pejes o HDI motorech uz si vydel spojkovy setrvacnik kde cely vykon motoru spociva na 6 kovovych malickych ockach ze silikovou vlozkou ktery ozraly francouz todle vymyslel nad flaskou vina by me zajimalo jinak jsou HDI fajn ale menit komplet spojku za 27k co 100k km me prijde trosku hodne humus a u sylnejsich verzi se to sere jeste rychleji holt vetsi kroutak je vetsi kroutak
No hlavně že jsi nezapoměl na tu naftovou parádu....to je ale hrozná nemoc. Názor na vzhled je idividualní, mě se nové pažouty nelibí ani trochu.
Ale na první pohled se pozná, že je to osobitý Francouz. Určitě ho na silnici nepřehlédnete!
Mne sa páči, má kombináciu šarmu a elegancie. Nie je to dizajnový kráľ, ale na ulici je 2/3 horších. Skúste si niekedy obzrieť aj 407. Krása.
Niet nad nemecky, a cesky dizajn. Proste klasika,elegancia, ziadny extrem aky tu predvadzaju francuzi s peugeotu a hlavne citroenu. Bleee :no:
Tak jediné co by se líbí, jsou 5dv. resp. tvar zadního okna. Zbytek je hodně, hodně diskutabilní. Rozhodně eleganci šarmantní vystřídala taková "místy elegance v detailu" sportovní. Francouzský král téhle třídě je pro mě jen jeden a to C4. Možná by si obecně automobilky měli uvědomit, že celek není jen souhrn detailů. Bohužel hodně dnešních aut staví právě na takovém "designu".
DanieliDesign
A naco 4 kolesa ? 😲 >😒]
DanieliDesign
Běž do tátínkova auta a spočítej to. Možná se budeš divit >😒]
A ako prosím ťa???
Velmi jednoducho. Z kazde koleso na auticku vystries na rucke jeden prsticek potom ukazes mamke rucku a ona ti povie kolko to je.
Pripada mi to ako francuzska sackova polievka za 10 korun. Je to lacne, neohrabane... neviem co by som este dodal. 308 je ako francuzsky bozk. Od velkej tucnej mastnej Francuzky s neumytymi zubami. Dufam, ze Peugeot za toto vsetko dostane na drzku, aby sa konecne zobudil.
Tak já nevím, ale mě se celkem líbí, i když jsem samozřejmě čekal také trochu něco jiného. Interiér se mi zamlouvá, je decentní a to mám rád. Exteriér kazí jen ta maska s ošklivým předním nárazníkem - docela by mě zajímalo, jak by to vypadalo, když by byl ten nárazník v barvě.
Žalostná parodie na vlastní design. Jedinou světlou stránkou této designové evoluce bude, že v modelu 309 (rok 2011) bude tou dírou vepředu vidět řidičkám pod sukni.
Když byly v televizi záběry ze setkání prezidentů v Brně, tak se mluvilo o připravenosti Policie ČR, no a hle v záběru později bylo hezky v řade seřazených asi 10 vozů Audi RS4 v barvách Policie ČR, vědel jsem, že si je slováci objednali v černé, ale teď v TV byly RS4 v barvě Policie ČR, nevšiml jsem si nikde, že by se psalo, že PČR kupuje RS4😊
Když byly v televizi záběry ze setkání prezidentů v Brně, tak se mluvilo o připravenosti Policie ČR, no a hle v záběru později bylo hezky v řade seřazených asi 10 vozů Audi RS4 v barvách Policie ČR, vědel jsem, že si je slováci objednali v černé, ale teď v TV byly RS4 v barvě Policie ČR, nevšiml jsem si nikde, že by se psalo, že PČR kupuje RS4:
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
jasneze, omlouvam se,myslel jsem S4😊
Dokonce ted jsem se dival znova,pac to mam na kazete nahrane ty zpravy, tak jsou to S6😊no clovek se nekdy zmyli😊jsou to S6
Na to ze se pohybujes na strankach fandu automobilu si prokazal totalni neznalost vozu Audi. Zadny rs4 nase policie opravdu nema. Jsou to "normalni" A6, ktery slouzi ochrannemu oddeleni. Krome nich tam byly videt Fordy Mondeo st220 a nove oktavky. Bavoraky stare uz hodili do srotu, ty s nima jezdili driv. Proste audi na plne care vede. Jo a poprve jsem tam videl policejni oktavku RS, hezkej kousek 😄
Četnost s jakou chrlí pežot nové modely je obdivuhodná.Jen mám obavy,že se jaksi zapomíná na kvalitu = spokojenost.Za posledních 10 let jde ke dnu a nepomůžou tomu ani dizajnérské cvičení typu 307/407/607 potažmo 308.Zajděte do bazaru a dělejte čárky za každý kus.Bude jich mnoho....
Práve som si prečítal diskusiu pod Golfom GTI W 12 kde sa znovu otvorila otázka kW vs. k. Je zrejme, že veľká časť diskutujúcich ani nevie, čo to výkon motora je. Takže chalani: výkon je veličina získaná nepriamo. To znamená, že sa vypočítava z veličín nameranych, v tomto prípade z krútiaceho momentu a otáčok motora. Postupne si tu odvodíme vzťah pre jeho výpočet. Výkon je definovaný ako práca za čas teda P=W/T. Z toho 1/T=n sú otáčky motora za sekundu. Práca W=F*s teda sila krát dráha. Točivý moment M je sila pôsobiaca na rameno o dížke 1 meter čo znamená, že táto sila pri jednej otáčke motora (hriadeľa) opíše kruh s obvodom 2Pi (6,24 m). Z toho vyplýva, že točivý moment pri jednej otáčke vykoná prácu W=M*2Pi. Dosadením do základného vzorca teda dostaneme že výkon P=M*2Pi*n. Vzhľadom na to, že u nás sa používajú jednotky SI sústavy a koniec koncov udávanie točivého momentu v Nm nikomu z vás neprekáža, je celkom logické udávať výkon v kW.
sexi auta 8-s
je nadherne, nech ho uz mam 😁 308 proste uzasne
DanielDesing už prestaň písať ! Zabávaš my celú firmu a práca stojí. Dám ti k náhrade prestoje. Popularitu si buduj inak a inde.
DanieliDesign
DanieliDesign
A už ma nechaj na pokoji ! Ja som tu bol so svojimi nazormi uznavani pokial si ma nezačal kritizovat !!!!!!!! Už každy vie kto je pravy a kto nepravy.
Vážený, Daniel nás tu ťahá za nos. Videli ste jeho namakaný nick? Taky nemá nikto. Mám pocit že Daniel chce byť silou mocou stredobodom pozornosti a pomocou dvojníka chce svoj nick prezentovať a aký je múdry. Neverím že by niekto vedel napodobniť tak ***ské prispevky a ešte aj s takými chybami.
Daniel nemusím byť psycholog, ale mňa tym neoklameš. Ale musí priznať že si už web celebrita.
Daniel nemusím byť psycholog, ale mňa tym neoklameš. Ale musí priznať že si už web celebrita.
Našlápnout skoro dokonale v podobě modelů 206 a 306 a následně zpackat, co se dá... to nemají rozum??? 8-s 8-s 8-s 😒
Nechápu, co proti němu všicni máte? Vždyť je úplně úžasnej. Já bych ho brala hned. Doteď jsme přemýšleli o 307 sw combi, ale nechala bych se přemluvit na třistaosmičku. Je to aspoň pořádný auto, ne nějakej chabej sporťáček, o kterým se chlapi mylně domnívají, že se na něj chytí holky >😁
ale jinak jste zdravá slečno? BTW: 307SW je na to kolik stojí naprostá hrůza- všechno vrže, zadní náprava pracuje špatně, motor hrozný (jel jsem v 2.0HDI) a cena 800 tis. :no:
DanieliDesign
DanieliDesign
jj..přesně 😄
nejhnusnější auto své třídy. Peugeot by s tím, že produkuje takové obludy, už měl něco začít dělat ;-\
DanieliDesign
Zepredu vypada opravdu moc hezky,drave a sexy,zezadu je trosku zbytecny uskok zade alá Megane...Doufam,ze zpresnili prevodovku,kulisu razeni a pridali ke sklenené střeše o něco výkonější klimatizaci.Ze středové konzoly palubní desky mi,nevím proč,sálá inspirace Alfou 147...Jinak moc pěkné a turbomotory 1.6 můžou být spolu se solidními HD-íčky zajímavými hráči na trhu nižší střední třídy.Ovšem netuším,jak to bude s vnitřním prostorem?
UPLNĚ JSEM MIMO Z TOHO JAK TU JSOU BORCI UNEŠENI Z DESIGNU OCHCAVKY A GOLFA.TEN 308 SICE TAKY NIC MOC ALE OPROTI TĚM NUDAM OD WW JEŠTĚ V POHO.
UPLNĚ JSEM MIMO Z TOHO JAK TU JSOU BORCI UNEŠENI Z DESIGNU OCHCAVKY A GOLFA.TEN 308 SICE TAKY NIC MOC ALE OPROTI TĚM NUDAM OD WW JEŠTĚ V POHO.
To je aspoň nezmar, nekvalitní silnice mě nerozhází, nežere to, když mě honí švestky pro rychlou jízdu, tak můžou i střílet. Tak jděte s 308 do háje >😒]
OTRAS, OTRAS, FUY OTRAS: som zvedavý kam až chcú tie svetlomety naťahovať, zachvíľu budú dlhšie ako kapota. A tá humusácká diera na chladič... OTRAS, spätné zrkadlá? OTRAS,
Jestli jsem jeste nekdo z vás občas zabrouzdá, tak...právě včera jsem narazil informaci, že je nový Peugeot 308 v akční nabídce za 350tisíc. Což je opravdu výborná cena a lepší už asi nebude. Co si o tom myslíte?