Novinky
Pekelná Micinka
0
Já bych ho taky bral všemi čtyřmi, ale Z4 je na běžný ježdění určitě rozumější volba, přeci jen zázemí automobilky BMW je neporovnatelné s Ronartem, tohle je na vyjížďky v hezkém počasí a na okruh.
Přejít do diskuze
Interiér s volantem jak počítačový Logitech G25, zadek na první pohled TVR a zepředu tak trochu JAG. Bral bych ho všema deseti! Pro tyhle konzervativní sporťáky ze starý britský školy mám slabost - Bristol, TVR, Macros... Minimum elektroniky a pořádná porce zábavy za solidní peníz, navíc s puncem exkluzivity. Kdo by si kupoval Z4M?
:-! Tyhle auta třeba jako třěba TVR byly vždycky dělaný bez airbagu.Víš kolik váží takovej airbag s veškerým zařízením,pro tyto auta je to zbytečná zátěž,jako taky nárazníky atd.Řeknu vám jedno: dřív auta taky neměli airbag a nehody byli taky a dneska chce každý airbag.Já teda nevím ale já bych si dám do auta jiný pásy(myslím ty dvojtý přes ramena)určitě tím ušetříš nějakou tu váhu a když tě náhodou na křižovatce sestřelí kamion tak máš hold smůlu.Tak to chodí. :-!
:-! Tak tahle kára vipadá dost retro,coš na kráse určitě neubírá.No ale kdyby se mě někdo zeptal co to je za auto asi bych si to spletl s TVR,dost se podobá modelu Tamora.Jinak dobrý. :yes:
Zda se ze nechapes rozdil mezi sportakem a . Clovek ktery si koupi takove auto aby s nim jezdil na sichtu do fabriky nebo rano pro mliko by se mel jit lecit. Takove auto je o adrenalinu a pocitu rychlosti. To se ale na beznych silnicich provozovat neda, byt se o to nekteri psychopati pokousi a to v tuctovych vozech. Stejne tak pokud si myslis, ze ti pri bouracce ve vysoke rychlosti bude neco platny nejaky airbag, tak jsi naivka co podlehl reklamam.
Částečně ano, inspirace tam určitě byla. Lightning je můj velký favorit, kdysi jsem viděl fotku a neznal výrobce, až mi někdo tady na foru řekl co to je. Jinak XK180 se dá "koupit" v podobě repliky viz [odkaz] Mě osobně se líbí víc než jakékoliv TVR. Jinak Ronart/Vanwall nabízí i možnost výroby vozu od návrhu až po "sériovou" výrobu. Samozřejmě by to nebylo za hubičku, výrobce by tedy určitě byl schopen upravit Lightning k představám majitele. Pokud by to bylo na mě tak bych si představoval pozměněný nárazník, přepracování a jiné umístění blinkrů vpředu, jinak pojatá zadní světla (jen dvě na každé straně) a jednodušeji tvarovaný interiér.
Nechces mi rict na co ti budou airbagy kdyz se vysekas ve 200km/h? Tyhle auta muze ridit clovek, ktery opravdu ridit umi a dojede v 1 kuse. Nejsou delane na to, aby jsi si s nimi boural. Pokud bouras, mas smulu.