Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Speciální letní video: Martin Vaculík vykoupal Multivan T7 4Motion v blátě

9 komentářů

KANKUNEN
PANE Vaculíku, děkuji a zároveň musím smeknout před znalostmi, které ten to test odeslali na samou špici testů aut. To vyvrácení mýtu o staré 4x4 je dokonalé. Tak dokonalé testy umí jen Muldix, jen je směřuje směrem na pocity řidiče.
Man Ký
@KANKUNEN jasný, mluvím o tom, že stará mechanická čtyřkolka má pořád svoje místo v určitých případech.
KANKUNEN
@Man Ký Úkol Multivanu je rozjet se v zimě do kopce, projet zasněžený vracák v Alpách, dojet na apartmán v Alpách.
Man Ký
@KANKUNEN mhm no na safari do Afriky to ještě chvilku nebude😊 ale souhlas, TORSEN se asi dá překonat😊
Man Ký
@KANKUNEN ale pro takové je přece mnoho jiných recenzentů na youtube. skoro bych řekl většina😊
KANKUNEN
@Lupo_1 Kasprik akorát napsal, stačí mi povrchní pocity a zůstat blbej.
Lupo_1
@Kasprik
Chápem že niekoho môže zaujímať zhodnotenie pocitu z auta a kvalita spracovania. No mňa napríklad, tie technické veci okolo toho, zaujímajú veľmi, preto si rád takéto video pozriem. Ale, že plky vesnického rozumbrady? Myslím, že keby každý vesnický rozumbrada u vás mal vo svojej profesii také znalosti a schopnosti vo svojom obore, ako má pán Vaculík v tom čo robí, tak mi z SK, by sme vám okrem prezidenta mohli závidieť stovky špičkových vedcov, desiatky nositeľov Nobelovej ceny, a niekoľko celosvetovo významných patentov. Že vesnický rozumbrada🥺
Trtkal
Vůbec bych nečekal, že je to schpné s těmito plášti vyjet takové bahno. A dokonce se na něm i rozjet do kopce.
Kasprik
Nekoukal jsem na to, nemám už sílu poslouchat jak jsou umístěna ramena, kolik tam je čepů a kloubů a náklon kol. Jestli je miska tlumičů plechová nebo hliníková nebo železná. Jak je umístěn motor, jestli napříč nebo podélně a podle toho se pozná kvalitní auto a další plky od vesnického rozumbrady. To mě nezajímá. Stačí zhodnocení celkového pocitu z auta a kvalita zpracování.