Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

SEAT León s leasingem již za 379.900,-Kč

12 komentářů

Tomiss
No teda tohle je velmi dobrá volba pro tvou garáž... 😉
Len keby nemala v znaku SEAT.
>😁 :yes: >😒]
DanieliDesign
Ten titulok by si mohol zmeniť DanielDesing, podla toho ťa spoznaju. Ak sa pítašna cenu alebo si ňou ohurený daj na konci otaznik.
Ten titulok by si mohol zmeniť DanielDesing, podla toho ťa spoznaju. Ak sa pítaš na cenu alebo si ňou ohurený daj na konci otaznik.
Mno docela slusna nabidka ale chtel bych pakket sport a zadni elektricky okn a to tu komentujou jenom slovaci???p.s. nic proti jen sem zvedavej
To tak prece to jde,jedni{skoda prodavaji maly auto za stejny prachy}a druzi seat kia atd nabizi vetsi velikost za stejny prachy monttovany za hranicemi nasi zeme kde je levna pracovni sila.Jaktoze skoda nestoji nova 2oo litru a octavka tak 350 litru?
Myslim ze se to auto prodava jen z principu,uprimne receno ted mam taky skodu moji prvni predtim jsem zkusiruzny a musim rict ze skoda me nezklamala jenom proto ze jsem ji koupil za mooooooooooooc dobrou jenu pred dvema lety a od te doby jen pneu olej!
ale sory tady je to o seatech,leon je nej seat dnesni doby a ta cena super,ted si ho nemuuzu dovolit....bydlet musim !!!!
Tak nechapu tvrzeni "Len keby nemala v znaku SEAT" rekni mi co se ti na znaku SEAT nelibi? At reknes VW, Skoda nebo SEAT vetsina ti rekne VW group a stejne jako VW jsou na tom tyhle znacky se spolehlivosti. Nebo jestli mas predsudky proti minulosti SEATu tak to te lituju protoze zabyvat se minulosti cehokoliv je kontraproduktivni. Brat ti ale nazor nechci nechces SEAT nechtej ja bych ho chtel strasne moc. Mam Ibizu 2002 a jsem s ni naprosto spokojen at uz diky designu, jizdnich vlastnosti nebo kvality a Leon je uz jenom dalsi krucek ktery ted bohuzel kvuli financim nemohu udelat 😒 Ale za ty penize ho kazdymu kdo na to ma doporucuju, BOMBA!
Tohle vypada jako reklama, jen to tam neni uvedeno -coz v serioznim periodiku asi melo.. Nevim proc ale vzdy se najde dost blbu, kteri se nechaji nachytat na takzvanou 'cenu v pripade leasingu' -procpak je asi levnejsi nez v pripade platby v hotovosti? Ze by proto, ze ve velkem naviseni je schovana tucna provize z leasingu??
Tohle vypada jako reklama, jen to tam neni uvedeno -coz v serioznim periodiku asi melo.. Nevim proc ale vzdy se najde dost blbu, kteri se nechaji nachytat na takzvanou 'cenu v pripade leasingu' -procpak je asi levnejsi nez v pripade platby v hotovosti? Ze by proto, ze ve velkem naviseni je schovana tucna provize z leasingu??
ze je nevhodny predmet (spam) a pak to zverejni oba....pardon..