Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Ojeté Audi TT (8N) – Zapomeňte na kadeřnice, tohle je auto pro znalce!

12 komentářů

Hendly
@gil54
Napsal si to a nic se ti nestalo a nikoho to nezajímá.
To je zas debata pod autem…
Lempl Klaun
@Arese To tvoje sebereflexní okénko, to mě fakt dojímá. 🤡
Hendly
@Tycoon
Presne.. vybírat si auto podle toho co reknou sousedi…….
Man Ký
@Tycoon Jednou jsem musel nechat Transita v servisu na Slovensku, v místní půjčovně nic neměli a tak jsem si ve vedlejším Land Roveru půjčil náhradní Evoque.
Druhý den se pro auto vracím a v jednom místě za Brnem je úsekové měření. Tak jedu povolenou 70kou a zezadu na mě zuřivě najížděl Slovák v Superbu. Něco gestikuloval a pustil jsem ho, sjedu z kopce a tam je benzínka a on k ní zajel. Tak já za ním a chtěl jsem mu říct, proč jsem ho "zdržoval". Chudák se zamknul v autě a měl odvahu jenom stáhnout okýnko na 5 cm. Já jsem mu s úsměvem vysvětlil, že ho opravdu nechci bít. V tom okamžiku se mu vrátilo svědomí a začal s posměšky na to, v čem jedu😊
Jezdil jsem holčičími auty ex (včetně toho Brouka) a bylo mi úplně jedno, co si kdo myslí a když jsem vystoupil z auta, bylo po úsměvech😊
Lempl Klaun
@Arese Ukázkový příklad bezbřehé demagogie. Co tam máš dál, elektropošuku? 🤡
Arese
Autor to má trochu popletené - první Audi TT totiž bylo nazýváno "autem pro kadeřníky" jako narážka na to, že bývalo velmi populární u 4procentní menšiny. 😊
Arese
@Lempl Klaun Hele, co ti kmitá za hovadiny ve tvé nemocné kebuli mě fakt nezajímá. 😊
PavelK_
Více než čtvrt století mladé první jízdní dojmy ;
- dobře bylo vidět jen dopředu. Výhled vzad, šikmo vpřed a do boku téměř žádný
- moc hezky to šlo za plynem, bez prodlevy.
- mělo tě pěkný zvuk. Lehce brumlavější, s pískáním turba výraznějším, než třeba u Passatu a a A4
- neskutečně krátké řazení, pořád jsem měl tendenci na páku víc tlačit, protože jsem měl pocit, že ještě nemůžu mít po tak krátkém pohybu dořazeno
Tycoon
@Arese

Přesně to jsem chtěl napsat. VW New Beetle a Audi TT, do toho si chlap sednout nemůže, aby si něco sousedi nemysleli.
Ja Prvni a Posledni
@Lempl Klaun

Proč na tyhle čoráky pořád reagujete??? Nechápete o co jim jde?
PavelK_
@Arese zase jsi to nevydržel 🤦🏻‍♂️🙁
gil54
@Arese

Tak, tak. Stejně, jako se říkalo, že v MB 190 SL jezdily lepší kur*vy.

Jenže dneska řekneš buze*rant nebo kur*va a komunita LGBTQIA+ tě žene hnedle k Evropskýmu soudu pro lidský práva až do Štrasburku. 😀

Tak pro jistotu raději napíšou "kadeřnice".