Ojetiny
@Tycoon Jednou jsem musel nechat Transita v servisu na Slovensku, v místní půjčovně nic neměli a tak jsem si ve vedlejším Land Roveru půjčil náhradní Evoque.
Druhý den se pro auto vracím a v jednom místě za Brnem je úsekové měření. Tak jedu povolenou 70kou a zezadu na mě zuřivě najížděl Slovák v Superbu. Něco gestikuloval a pustil jsem ho, sjedu z kopce a tam je benzínka a on k ní zajel. Tak já za ním a chtěl jsem mu říct, proč jsem ho "zdržoval". Chudák se zamknul v autě a měl odvahu jenom stáhnout okýnko na 5 cm. Já jsem mu s úsměvem vysvětlil, že ho opravdu nechci bít. V tom okamžiku se mu vrátilo svědomí a začal s posměšky na to, v čem jedu😊
Jezdil jsem holčičími auty ex (včetně toho Brouka) a bylo mi úplně jedno, co si kdo myslí a když jsem vystoupil z auta, bylo po úsměvech😊
Druhý den se pro auto vracím a v jednom místě za Brnem je úsekové měření. Tak jedu povolenou 70kou a zezadu na mě zuřivě najížděl Slovák v Superbu. Něco gestikuloval a pustil jsem ho, sjedu z kopce a tam je benzínka a on k ní zajel. Tak já za ním a chtěl jsem mu říct, proč jsem ho "zdržoval". Chudák se zamknul v autě a měl odvahu jenom stáhnout okýnko na 5 cm. Já jsem mu s úsměvem vysvětlil, že ho opravdu nechci bít. V tom okamžiku se mu vrátilo svědomí a začal s posměšky na to, v čem jedu😊
Jezdil jsem holčičími auty ex (včetně toho Brouka) a bylo mi úplně jedno, co si kdo myslí a když jsem vystoupil z auta, bylo po úsměvech😊
Autor to má trochu popletené - první Audi TT totiž bylo nazýváno "autem pro kadeřníky" jako narážka na to, že bývalo velmi populární u 4procentní menšiny. 😊
Více než čtvrt století mladé první jízdní dojmy ;
- dobře bylo vidět jen dopředu. Výhled vzad, šikmo vpřed a do boku téměř žádný
- moc hezky to šlo za plynem, bez prodlevy.
- mělo tě pěkný zvuk. Lehce brumlavější, s pískáním turba výraznějším, než třeba u Passatu a a A4
- neskutečně krátké řazení, pořád jsem měl tendenci na páku víc tlačit, protože jsem měl pocit, že ještě nemůžu mít po tak krátkém pohybu dořazeno
- dobře bylo vidět jen dopředu. Výhled vzad, šikmo vpřed a do boku téměř žádný
- moc hezky to šlo za plynem, bez prodlevy.
- mělo tě pěkný zvuk. Lehce brumlavější, s pískáním turba výraznějším, než třeba u Passatu a a A4
- neskutečně krátké řazení, pořád jsem měl tendenci na páku víc tlačit, protože jsem měl pocit, že ještě nemůžu mít po tak krátkém pohybu dořazeno
@Tycoon takže
VW New Beetle a Audi TT, do toho si chlap sednout nemůže, aby si něco sousedi nemysleli.
to byla ironie? tak to jsem nepochopil😊
VW New Beetle a Audi TT, do toho si chlap sednout nemůže, aby si něco sousedi nemysleli.
to byla ironie? tak to jsem nepochopil😊
@Arese
Přesně to jsem chtěl napsat. VW New Beetle a Audi TT, do toho si chlap sednout nemůže, aby si něco sousedi nemysleli.
Přesně to jsem chtěl napsat. VW New Beetle a Audi TT, do toho si chlap sednout nemůže, aby si něco sousedi nemysleli.
@Arese
Tak, tak. Stejně, jako se říkalo, že v MB 190 SL jezdily lepší kur*vy.
Jenže dneska řekneš buze*rant nebo kur*va a komunita LGBTQIA+ tě žene hnedle k Evropskýmu soudu pro lidský práva až do Štrasburku. 😀
Tak pro jistotu raději napíšou "kadeřnice".
Tak, tak. Stejně, jako se říkalo, že v MB 190 SL jezdily lepší kur*vy.
Jenže dneska řekneš buze*rant nebo kur*va a komunita LGBTQIA+ tě žene hnedle k Evropskýmu soudu pro lidský práva až do Štrasburku. 😀
Tak pro jistotu raději napíšou "kadeřnice".
Nie zeby to auto bolo pre nejakych inych ( oblubenosti a teda srdcu nerozkazes ) ... ale uz len to logo so styrmi kruzkami je za mna dost hmmm ......
ale inak ma audina dachtore šumne motoriky ... bars šumne ... ale šicke peneži by som tam neochabil za ne v totym šourume ani bohovi
ale inak ma audina dachtore šumne motoriky ... bars šumne ... ale šicke peneži by som tam neochabil za ne v totym šourume ani bohovi
@3_diamanty
Ty najväčší hejter VAG-u a velebiteľ H/K si nakoniec peniaze doniesol k VW.
Podobne by to dopadlo aj s Avdy.
Ty najväčší hejter VAG-u a velebiteľ H/K si nakoniec peniaze doniesol k VW.
Podobne by to dopadlo aj s Avdy.
Hmm, ale kdyz uz, tak az od roku 2007... v druhe generaci.
Ta uz tu "sebevrazednou" zadni napravu nemela.
Klasicky VW: prvni pokus byl velikej pruser...
Ta uz tu "sebevrazednou" zadni napravu nemela.
Klasicky VW: prvni pokus byl velikej pruser...
@Tycoon A proč by si do toho nemohl sednout chlap? Co máš proti TTčku? I ten New Beetle v cabriu s 2,0 nebo 1.8T by byl v pohodě, i když pravda bych raději jezdil s 3 generací Beetla 😉
A hlavně, co je ti po sousedech? Jejich názor, na to v čem jezdím, by mě ani na vteřinu nezajímal...
A hlavně, co je ti po sousedech? Jejich názor, na to v čem jezdím, by mě ani na vteřinu nezajímal...
Napsal si to a nic se ti nestalo a nikoho to nezajímá.
To je zas debata pod autem…