Testy
A to je prostě to, co musí potvrdit úplně každý, kdo udělá zkušenost : na elektromobilu z hlediska jízdních vlastností není vůbec nic špatného.
... jako takhle, jsem rád že někdo dělá elektromobil co dobře funguje a daleko dojede.... však to taky není konečně SUV/crossover ale prostě běžné, nízké auto.
ale mám dvě poznámky
1 ) "božsky plachtí" skoro všechna elektroauta ne? i můj PHEV Superb když dám ve 150 nohu z plynu a cvaknu rekuperaci na 0 tak pojede půl hodiny... U téhle Audiny je to samozřejmě navíc podpořeno tou hmotností. Jako beru že EV SUV tak dobře neplachtí protože ho zabrzdí aerodynamika, ale že by to byl až tak "božský" rozdíl?
2) je fajn že to má nízkou spotřebu, ale v testu se jedná o kombinaci všech režimů a to prostě není dost relevantní. u EV je největší problém spotřeba na dálnici a tu je potřeba měřit při striktních 130kmh dle GPS. Ke 100km na dálnici stačí přidat nějaké omezení a pak 10km po městě a už vám to spotřebu hodně zdeformuje směrem dolů. Moje Niro EV jezdí dlouhodobě za 15kwh ale ryzí 130 na dálnici je prostě 21!
Každopádně auto cajk 😉
ale mám dvě poznámky
1 ) "božsky plachtí" skoro všechna elektroauta ne? i můj PHEV Superb když dám ve 150 nohu z plynu a cvaknu rekuperaci na 0 tak pojede půl hodiny... U téhle Audiny je to samozřejmě navíc podpořeno tou hmotností. Jako beru že EV SUV tak dobře neplachtí protože ho zabrzdí aerodynamika, ale že by to byl až tak "božský" rozdíl?
2) je fajn že to má nízkou spotřebu, ale v testu se jedná o kombinaci všech režimů a to prostě není dost relevantní. u EV je největší problém spotřeba na dálnici a tu je potřeba měřit při striktních 130kmh dle GPS. Ke 100km na dálnici stačí přidat nějaké omezení a pak 10km po městě a už vám to spotřebu hodně zdeformuje směrem dolů. Moje Niro EV jezdí dlouhodobě za 15kwh ale ryzí 130 na dálnici je prostě 21!
Každopádně auto cajk 😉
@Igor Albert 50 tisíc kilometrů? to je naprosto neuvěřitelné. tolik se ani nedá najet. znamená to, že se to nikdy nevyrovná! to je strašné. proč to vlastně vyrábíme?
Parádny elektromobil. Tu už naozaj spaľovacia verzia nedáva zmysel a dojazd nijako neobmedzuje až na extrémne prípady, ktorých je tak 1%.
Už len tento EV hardware dostať do Superbu za 1 000 000kc a bola by to pecka.
Už len tento EV hardware dostať do Superbu za 1 000 000kc a bola by to pecka.
@Igor Albert
Je tohle prispevek do diskuse?
Ne.
Je to jen po tisicé sireni mixu polopravd ze vsech dezobublin.
Chces o tom debatovat a prijmout i moznost, ze je to jinak, anebo uz si ztracen a budes verit temto vecem co si precetl bůhví kde?
Je tohle prispevek do diskuse?
Ne.
Je to jen po tisicé sireni mixu polopravd ze vsech dezobublin.
Chces o tom debatovat a prijmout i moznost, ze je to jinak, anebo uz si ztracen a budes verit temto vecem co si precetl bůhví kde?
@Igor Albert Češi budou jaderku rozšiřovat, stejně tak Slováci a jiní.... jsi trošku mimo...
@PavelK_ když já mám k testování aut ještě i jiné povinnosti, nemůžu se "jen" vozit celý týden 😊
@skejpa dáš na 100km dálnice 10km zůžení co se jede 80kmh a hned máš průměrku klidně o 10% nižší.... já mám to Niro rád ale při čisté 130 na dálnici jdeš i s 65kwh baterkou prostě po 280km nabíjet. V létě.
@Pavel Kočí tématu trvalého a maximálního výkonu elektromobilu vč. chlazení se věnuji zde: auto.cz/…ednoducha-155184
@PowerHouse tak ja som nemyslel výkon, ale kapacitu batérie, nízku karosériu a rýchlosť nabijania.
@Rasto
A co ten běžný HW s tím 210 kW motůrkem, co je v tom Elroqu.
Mnozí ten výkon 545 Nm nemají v Superbu dnes.
A co ten běžný HW s tím 210 kW motůrkem, co je v tom Elroqu.
Mnozí ten výkon 545 Nm nemají v Superbu dnes.
@adamzprahy
Máš pravdu, velikost čelní plochy hraje roli, koeficient Cx také, stejně jako jízdní odpory, zejména pneumatiky.
Ale když vezmeš prastarou Karosu ŠL 11, plně jí obsadíš, rozhulákáš jí na kilo a na rovině jí "vyndáš z držky", tak taky pojede setrvačností půl dne, tahle krabice od bot taky báječně "klouže vzduchem" a "má dechberoucí schopnost plachtění".
Cx, neCx, čelní plocha, nečelní plocha. Proč? Protože má v tu chvíli hmotnost 15 tun. 😀
Máš pravdu, velikost čelní plochy hraje roli, koeficient Cx také, stejně jako jízdní odpory, zejména pneumatiky.
Ale když vezmeš prastarou Karosu ŠL 11, plně jí obsadíš, rozhulákáš jí na kilo a na rovině jí "vyndáš z držky", tak taky pojede setrvačností půl dne, tahle krabice od bot taky báječně "klouže vzduchem" a "má dechberoucí schopnost plachtění".
Cx, neCx, čelní plocha, nečelní plocha. Proč? Protože má v tu chvíli hmotnost 15 tun. 😀
@twistedTSD píšu to často, ale cx 0.21 je koeficient a pro celkový odpor vzduchu ho musíš započítat s celkovou čelní plochou. Ve většině testů se to docela mylně interpretuje způsobem, že SUV s nízkým cx je velmi aerodynamické auto. Když to přepočteš na plochu tak sedí laický odhad že SUV má odpor cihly, jen ta cihla má zaoblené hrany. Tím neříkám že je to špatný, ale prostě není to absolutní údaj. Elektromobily i když nejsou SUV rostou dost do výšky kvůli baterkám, k tomu šířka, takže celková aerodynamika pořád není jako u nějakého placatého auta. Ale tak samozřejmě pořád lepší než SUV, každý centimetr výšky bude na odporu znát.
@gil54 Vypadá to, že poměr prosklení/ponton se do správných proporcí vrátí až s BMW neue classe. Koncern se zatím nevymanil z tohoto gangsta panzerwagen konceptu, naopak se to stále zhoršuje. A nejsou sami a nemusí to být EV, viz. třeba okna zadních dveří Mazdy 3 apod... Taky to nechápu, ale lidi to mají zřejmě rádi, černý folie objednává 9 z 10ti. 😊
Poklud vezmu na vědomí, že se jedná o EV a smířím se z cenou, která +/- odpovídá konkurenci ve své třídě, tak je to auto svými parametry a vybavením docela v pohodě.
Mně osobně nejvíc vadí, z hlediska designu, strašná výška pontonu a můžou tam dát zbytečných černých plastových vopičáren a prolisů kolik chtějí. Výška plechu dveří je dvojnásobná proti zasklení, to je moc. Z optického hlediska a vyváženosti by ponton měl končit nad tou černou vopičárnou. To mají BMW i4, i5 a EQE zvládnuté daleko lépe, i když i tam je to nahraně.
A do oka mi také nepadlo řešení partie zadního okna (v pátých dveřích). Působí to na mě jako kdyby to okno použili z jiného auta nebo bylo nějak divně zamaskované jako v testovacích prototypech.
Mně osobně nejvíc vadí, z hlediska designu, strašná výška pontonu a můžou tam dát zbytečných černých plastových vopičáren a prolisů kolik chtějí. Výška plechu dveří je dvojnásobná proti zasklení, to je moc. Z optického hlediska a vyváženosti by ponton měl končit nad tou černou vopičárnou. To mají BMW i4, i5 a EQE zvládnuté daleko lépe, i když i tam je to nahraně.
A do oka mi také nepadlo řešení partie zadního okna (v pátých dveřích). Působí to na mě jako kdyby to okno použili z jiného auta nebo bylo nějak divně zamaskované jako v testovacích prototypech.
Pane redaktore, 500 testovacích km za týden, to není test, to jsou jízdní dojmy 🤦🏻♂️. Já mít takové auto k dispozici, tak najezdím 500 km denně😊
Jinak na mě tohle Audi působí velmi dobře, konečně téměř klasická karoserie, slušné parametry výkonu, spotřeby i dobíjení. Jen ta cena už je mi trošku vzdálená. No nic, půjdu si přes sklo výlohy autosalonu prohlížet Elroqa.
Jinak na mě tohle Audi působí velmi dobře, konečně téměř klasická karoserie, slušné parametry výkonu, spotřeby i dobíjení. Jen ta cena už je mi trošku vzdálená. No nic, půjdu si přes sklo výlohy autosalonu prohlížet Elroqa.
@Man Ký To je ale málo platný, protože pokud je někdo Motorista mentálně zaseknutý v 8 letech, tak mu tam ty zvuky prostě chybí a musí si je dodělávat pusou 😃
@Mr.Murphy Přesně, spotřeba při stabilní 130ce by měl být normální údaj, který bude v technických parametrech včetně dojezdu při takové rychlosti. A konstantní myslím přesně to, co píšete, tedy bez zpomalení.
"Umožní to tak vozu delší dobu jet vysokou rychlostí po německé dálnici bez rizika přehřátí některé z komponent."
Počkat počkat, Já jsem u předchozích testů nedával pozor, nebo se i nějakém riziku přehřívání elektromobilů dosud nikdy nepsalo?
Počkat počkat, Já jsem u předchozích testů nedával pozor, nebo se i nějakém riziku přehřívání elektromobilů dosud nikdy nepsalo?
Značka AUDI poslední roky na mě nezanechávala vůbec žádné emoce. Prostě pouze jenom nudná koncernová značka, stejně nudná jako Volkswagen. Co jsem viděl první video, tak to vypadá, že by zavanul trošku svěží vítr do této značky. To auto vypadá pěkně, zajímavě a zdá se, že bude mít i nějaký jízdní charakter. Určitě si dovedu představit jako manažerské auto, které bude level výš než solidní usazená ID.7. Jenom si musí ohlídat, aby technologicky vše fungovalo minimálně stejně dobře jako v Tesle. Aby si Teslisti nemohli vysmívat, že i tahle drahá audina neumí základní věci, které Tesly umí už roky (perfektní infotainment, průběžné aktualizace, propojení s mobilní aplikací, perzonalizace atd.).
Volvo😒br />
Pri predaji nového elektrického auta je jeho uhlíková stopa podstatne väčšia ako stopa spaľovacieho auta. Keď elektromobil začne jazdiť, vzájomný pomer emisií sa logicky začína postupne meniť, no nejde o žiadne vykúpenie, pretože v prvom rade záleží na spôsobe výroby elektrickej energie v konkrétnej krajine. Ak by existoval štát, ktorý dokáže vyrobiť 100 percent elektriky len z obnoviteľných zdrojov, stopa CO2 by sa v prípade porovnávaných áut vyrovnala až po 50 tisícoch kilometrov! Až potom začne mať batériové vozidlo zelenú výhodu... No ako vieme, nikde na svete sa dnes a ani v najbližších rokoch elektrická energia výhradne z obnoviteľných zdrojov nevyrába ani vyrabať nebude...No a atómové elektrárne si rušíme ... 😄
@PowerHouse Nejde o ten výkon. Ten je v Enyaqu i Elroqu dobrý. Ale jde o ten dojezd daný kapacitou baterie a následně rychlost nabíjení, která je také mnohem vyšší.
Mě by zajímalo kolik to žere při 130 - 160 km/h s třemi koly na kouli. Jen zvědavost, nic nehejtím. Nedávno jsem takto jel Belgie - ČR a nezůstalo jen u 160 a to moje auto už žralo jako tank kolem 10-11 litrů na 100.
OK EVéčko, ale
1. na to jak je auto vysoké, je prostě na zadních sedačkách málo místa ve vertikálním směru... To asi až tak nevadí u Tesly 3, ale u auta vyšší střední třídy je to imho chyba (byť třeba mně osobně by to až tak nevadilo, 4-5 dospělých vozím jen zřídka a spíš na krátké vzdálenosti).
2. to auto se dá naklikat klidně za 3 mega plus, pak nechápu to šetření na "haléřových" položkách typu tvrdé plasty tam či onde...
1. na to jak je auto vysoké, je prostě na zadních sedačkách málo místa ve vertikálním směru... To asi až tak nevadí u Tesly 3, ale u auta vyšší střední třídy je to imho chyba (byť třeba mně osobně by to až tak nevadilo, 4-5 dospělých vozím jen zřídka a spíš na krátké vzdálenosti).
2. to auto se dá naklikat klidně za 3 mega plus, pak nechápu to šetření na "haléřových" položkách typu tvrdé plasty tam či onde...
BRAVWO AUDI 👏