Novinky
Mali by každé také auto zdaniť 500% clom a PZP by malo začinať napríklad 25000€ na rok...
Inak krajšiu budúcnosť nevybudujeme...
Len rozmanitá genderovo rôzna elektrická budúcnosť má budúcnosť...
😄 😄 😄
Inak krajšiu budúcnosť nevybudujeme...
Len rozmanitá genderovo rôzna elektrická budúcnosť má budúcnosť...
😄 😄 😄
@Igor Albert
Jasně, bzuciva kazen musí být! Tj, kdo nebzuci s námi, bzuci proti nám! 😊
Jasně, bzuciva kazen musí být! Tj, kdo nebzuci s námi, bzuci proti nám! 😊
@vencelín ale dookola to tu píšu ludia, ktorí v EV ani len nesedeli. Ťažko si už aj vybrať kto je horší, či EV fanatici alebo fanatický odmietači EV. Asi to vyjde na rovnako
@dodo24
Proti bzucakum nic nemám. Na městský či příměstský provoz to fyzikální dává smysl. Nicméně jsem proti tomu aby byly násilné protlacovany
Proti bzucakum nic nemám. Na městský či příměstský provoz to fyzikální dává smysl. Nicméně jsem proti tomu aby byly násilné protlacovany
@vencelín to je prosté vazelíne, ty na něho nemáš a násilím, tzn. že ti ho někdo koupí, to se nestane😊
@Man Ký
Moncicaku, větší kravinu jste vyplodit nemohl? Padate do zumpy v které je Šašek a Debilito a myslím že máte intelektuálně na vyšší úroveň než jakou předvádí výše uvedení exoti.
Moncicaku, větší kravinu jste vyplodit nemohl? Padate do zumpy v které je Šašek a Debilito a myslím že máte intelektuálně na vyšší úroveň než jakou předvádí výše uvedení exoti.
@vencelín protože vazelíne opakuješ furt ty stejný hovadiny vo tom, jak se nemá nic prosazovat násilím, co DDT? co freony v lednicích? proč je tam nenechali dojet do té doby, než to výrobce přestane bavit? proč přestali dávat pravou koku do coca-coly? já myslím, že svoje ctitele by to mělo😊
@Man Ký
Moncicaku, nezlobte se to je výstavní demagogie a citováne příklady jsou nevypividajici.
Když si do im vyjádřit třebas k těm lednička, tak tam v provozu vůbec není rozdíl jaké chladivo koluje v okruhu. Chladivo není třebas doplňovat, všechny chladí stejné a při provozu je nám zcela jedno zda v okruhu je chladivo takové či makove.
A teď se mezmeme srovnání bzucaku a klasického paliva.
Tak bzucak😒br /> - nízký dojezd
- pomalé nabijeni
- nižší hustota dobíjecích mist
- nižší užitečná hmotnost
- leckdy nemoznost tz
Teď běžná paluva😒br /> - přijatelný dojezd
- rychle taknovani
- hustá síť čerpacích stanic
- přijatelná uzitecnahmotnost
- instalace tz bez problemu
To nezminuji cenový aspekt, ten jsem ignoroval i u tech ledniček, tak ať jsme objektivní.
Nicméně všechny výše zmíněné aspekty silně ovlivňují jak mohu vozidlo využívat a jaké omezení dané vozidlo mne bude přinášet při mém využití.
Já apriori proti bzucakum nic nemám. V městském a příměstské provozu mají fyzikální opodstatnění.
Takže nemám nic proti tomu když specifické vozidlo bude nabídce jak ve verzi se spalovacím motore tak i ve verzi bzucive a ať si zákazník vybere která verze leooe splní požadavky jeho využití.
Evidentně vy by jste vše narizoval bezelem. Tvoje ale cesta do pekel. To už tu bylo v období od 48 do 90.
Kdyz Vám to udělá dobře, klidně si mne zaskatulkujte do skupiny chronický h odpurcu bzucaku, to je Vaše věc. Mně to je jedno.
Moncicaku, nezlobte se to je výstavní demagogie a citováne příklady jsou nevypividajici.
Když si do im vyjádřit třebas k těm lednička, tak tam v provozu vůbec není rozdíl jaké chladivo koluje v okruhu. Chladivo není třebas doplňovat, všechny chladí stejné a při provozu je nám zcela jedno zda v okruhu je chladivo takové či makove.
A teď se mezmeme srovnání bzucaku a klasického paliva.
Tak bzucak😒br /> - nízký dojezd
- pomalé nabijeni
- nižší hustota dobíjecích mist
- nižší užitečná hmotnost
- leckdy nemoznost tz
Teď běžná paluva😒br /> - přijatelný dojezd
- rychle taknovani
- hustá síť čerpacích stanic
- přijatelná uzitecnahmotnost
- instalace tz bez problemu
To nezminuji cenový aspekt, ten jsem ignoroval i u tech ledniček, tak ať jsme objektivní.
Nicméně všechny výše zmíněné aspekty silně ovlivňují jak mohu vozidlo využívat a jaké omezení dané vozidlo mne bude přinášet při mém využití.
Já apriori proti bzucakum nic nemám. V městském a příměstské provozu mají fyzikální opodstatnění.
Takže nemám nic proti tomu když specifické vozidlo bude nabídce jak ve verzi se spalovacím motore tak i ve verzi bzucive a ať si zákazník vybere která verze leooe splní požadavky jeho využití.
Evidentně vy by jste vše narizoval bezelem. Tvoje ale cesta do pekel. To už tu bylo v období od 48 do 90.
Kdyz Vám to udělá dobře, klidně si mne zaskatulkujte do skupiny chronický h odpurcu bzucaku, to je Vaše věc. Mně to je jedno.
@vencelín ty nejsi odpůrce elektromobility. ty na ni prostě nemáš a vydáváš svoje potřeby za volbu rozumu. stejně, jako většina ostatních. z nouze činíš ctnost.
@Man Ký
Vy možná máte nějaké halere v peněžence, ale občas jste prostý duchem (jinak byjste takové příspěvky vyplodit nemohl).
Zda se že, když jsem Vám věčně vyvrátil argumenty, tak castujete oponenta coby chudinku.
Má argumentace cenový aspekt vůbec nezahrnovala, takže nechápu, proč pláčate to co plácate.
Vy možná máte nějaké halere v peněžence, ale občas jste prostý duchem (jinak byjste takové příspěvky vyplodit nemohl).
Zda se že, když jsem Vám věčně vyvrátil argumenty, tak castujete oponenta coby chudinku.
Má argumentace cenový aspekt vůbec nezahrnovala, takže nechápu, proč pláčate to co plácate.
@vencelín proč opakuješ furt dokola co víme? chytrý telefon se taky nabíjí denně a všichni to víceméně akceptují a ještě jsem neviděl nikoho, kdo by to nezvládnul.
neboj, budou ojetiny, budou laciné, reálně se řeší, co bude v roce 2035-40, budeš na něj mít i ty, není třeba panikařit.
neboj, budou ojetiny, budou laciné, reálně se řeší, co bude v roce 2035-40, budeš na něj mít i ty, není třeba panikařit.
Moncicaku, mohu se Vas zeptat, jak souvisí pov ci rz s bzucaky, potažmo s použitou motorizaci?