Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Ojetý Fiat Punto III. generace (2005–2018): Drobek v obleku

16 komentářů

Ota4
@KANKUNEN Za mne dodnes nejhezčí malé auto. Hlavně v původní verzi grande punto.
KANKUNEN
@Ja Prvni 123 Tohle auto je neskutečný krasavec. A vypadal by dobře i teď jako novinka
Arese
@Ja Prvni 123 No, já ho právě s několikaletou přestávkou vyměnil za Tipo hatch. Taky skvělé nenáročné auto, většinou Čechů hloupě nedoceněné...
Arese
Pro mě dodnes nejkrásnější hatchback segmentu B! Navíc skvělá vnitřní prostornost i přístupnost a takřka nezničitelný čtyřválec FIRE s pěkným zvukem. I jízdně je to auto velmi povedené.
Pětidveřovou verzi EVO 1.4 8V jsem měl tu čest vlastnit a moc rád na toto skvělé autíčko vzpomínám! 🙂👍🇮🇪
Přesně nějaké takové auto by Fiat měl vyrábět i dnes a lidí by mu utrhali ruce!
P.S. Trapnou placenou sekci si redakce strč někam! 😡👎
Ja Prvni 123
Placenou cast si strcte za klobouk.

A ano, posledni Punto lze doporucit prave proto, ze pochazi konstrukcne z historie.

To jest jednoduche, spolehlive a dobre fungujici auto.

Jen atmosfericka 1.4 je trochu hlucnejsi. Protoze katalyzator je primo ve vyfokovych svodech... a tim je to trochu tezky.

Ale nic, nad co by se nedalo povznest, nastesti ten zvuk neni neprijemny.
ericn
@Ota4 souhlas 👍
Ota4
@ericn Grande punto bylo prostě skvělé. Výborné motory skvělý podvozek nádherný design úžasná prostornost. Kéž by udělali nástupce. Protože ten křáp jménem grande panda doopravdy není nástupcem punta.
ericn
Grande Punto bylo krásné a praktické auto segmentu B. Je škoda, že nedostalo nástupce. Mělo i pěknou skladbu benzinových i naftových motorů a kdo chtěl mohl mít i malou raketu Abarth s 155k nebo 180k 😉
Ja Prvni 123
@el sendador Koupil jsem posledni Punto, asi tyden pred tim, nez uplne zavreli linku.

A jsem rad, zeho mam.

I kdyz v tom finale uz hodne poskrtali dostupne barvy,
Jediny komoromis.
Ota4
@Arese Souhlas. Ja měl původní verzi 1.4 16v starjet. Ve verzi sport. V té době (2007) to byla bomba. Skvělý podvozek a prostornost. Sedačky ve verzi sport byly úžasné. No myslím že dodnes by to auto nedělalo ostudu. Ba právě naopak
Jaros 00071
Jako platit si článek? Hnus 👎☹️
Arese
@Ota4 Naprostÿ souhlas!
Ja Prvni 123
@Ota4 Neni to krap.

Ale souhlas, ze to neni nastupce Punta.
Ja Prvni 123
@Arese Mam ho dodnes.
A uz neprodam.

Tipo asi pustim, vymenim za automat.

Ale Punto ne.
A mam ho taky jako 1.4 osmiventil.
Jan Nudera
Mám takový auto a je dobré.
el sendador
@Ota4 Prvni i posledni verze moc pekna, prostredni Evo se moc nepovedlo, nicmene s odstupem casu mi uz vlastnetolik nevadi, jako kdyz s tim prisli.
Jinak pro me dodnes designove nejhezci B segment P206.