Ojetiny

Zpět na článek

Ojetý Fiat Punto III. generace (2005–2018): Drobek v obleku

16 komentářů

Ja Prvni 123
Placenou cast si strcte za klobouk.

A ano, posledni Punto lze doporucit prave proto, ze pochazi konstrukcne z historie.

To jest jednoduche, spolehlive a dobre fungujici auto.

Jen atmosfericka 1.4 je trochu hlucnejsi. Protoze katalyzator je primo ve vyfokovych svodech... a tim je to trochu tezky.

Ale nic, nad co by se nedalo povznest, nastesti ten zvuk neni neprijemny.
KANKUNEN
@Ja Prvni 123 Tohle auto je neskutečný krasavec. A vypadal by dobře i teď jako novinka
Ota4
@KANKUNEN Za mne dodnes nejhezčí malé auto. Hlavně v původní verzi grande punto.
el sendador
@Ota4 Prvni i posledni verze moc pekna, prostredni Evo se moc nepovedlo, nicmene s odstupem casu mi uz vlastnetolik nevadi, jako kdyz s tim prisli.
Jinak pro me dodnes designove nejhezci B segment P206.
Ja Prvni 123
@el sendador Koupil jsem posledni Punto, asi tyden pred tim, nez uplne zavreli linku.

A jsem rad, zeho mam.

I kdyz v tom finale uz hodne poskrtali dostupne barvy,
Jediny komoromis.
Arese
Pro mě dodnes nejkrásnější hatchback segmentu B! Navíc skvělá vnitřní prostornost i přístupnost a takřka nezničitelný čtyřválec FIRE s pěkným zvukem. I jízdně je to auto velmi povedené.
Pětidveřovou verzi EVO 1.4 8V jsem měl tu čest vlastnit a moc rád na toto skvělé autíčko vzpomínám! 🙂👍🇮🇪
Přesně nějaké takové auto by Fiat měl vyrábět i dnes a lidí by mu utrhali ruce!
P.S. Trapnou placenou sekci si redakce strč někam! 😡👎
Ota4
@Arese Souhlas. Ja měl původní verzi 1.4 16v starjet. Ve verzi sport. V té době (2007) to byla bomba. Skvělý podvozek a prostornost. Sedačky ve verzi sport byly úžasné. No myslím že dodnes by to auto nedělalo ostudu. Ba právě naopak
Ja Prvni 123
@Arese Mam ho dodnes.
A uz neprodam.

Tipo asi pustim, vymenim za automat.

Ale Punto ne.
A mam ho taky jako 1.4 osmiventil.
Arese
@Ja Prvni 123 No, já ho právě s několikaletou přestávkou vyměnil za Tipo hatch. Taky skvělé nenáročné auto, většinou Čechů hloupě nedoceněné...
Jan Nudera
Mám takový auto a je dobré.
ericn
Grande Punto bylo krásné a praktické auto segmentu B. Je škoda, že nedostalo nástupce. Mělo i pěknou skladbu benzinových i naftových motorů a kdo chtěl mohl mít i malou raketu Abarth s 155k nebo 180k 😉
Ota4
@ericn Grande punto bylo prostě skvělé. Výborné motory skvělý podvozek nádherný design úžasná prostornost. Kéž by udělali nástupce. Protože ten křáp jménem grande panda doopravdy není nástupcem punta.
ericn
@Ota4 souhlas 👍
Ja Prvni 123
@Ota4 Neni to krap.

Ale souhlas, ze to neni nastupce Punta.
Arese
@Ota4 Naprostÿ souhlas!
Jaros 00071
Jako platit si článek? Hnus 👎☹️