Ojetiny
Pro mě dodnes nejkrásnější hatchback segmentu B! Navíc skvělá vnitřní prostornost i přístupnost a takřka nezničitelný čtyřválec FIRE s pěkným zvukem. I jízdně je to auto velmi povedené.
Pětidveřovou verzi EVO 1.4 8V jsem měl tu čest vlastnit a moc rád na toto skvělé autíčko vzpomínám! 🙂👍🇮🇪
Přesně nějaké takové auto by Fiat měl vyrábět i dnes a lidí by mu utrhali ruce!
P.S. Trapnou placenou sekci si redakce strč někam! 😡👎
Pětidveřovou verzi EVO 1.4 8V jsem měl tu čest vlastnit a moc rád na toto skvělé autíčko vzpomínám! 🙂👍🇮🇪
Přesně nějaké takové auto by Fiat měl vyrábět i dnes a lidí by mu utrhali ruce!
P.S. Trapnou placenou sekci si redakce strč někam! 😡👎
@Arese Souhlas. Ja měl původní verzi 1.4 16v starjet. Ve verzi sport. V té době (2007) to byla bomba. Skvělý podvozek a prostornost. Sedačky ve verzi sport byly úžasné. No myslím že dodnes by to auto nedělalo ostudu. Ba právě naopak
Grande Punto bylo krásné a praktické auto segmentu B. Je škoda, že nedostalo nástupce. Mělo i pěknou skladbu benzinových i naftových motorů a kdo chtěl mohl mít i malou raketu Abarth s 155k nebo 180k 😉
@ericn Grande punto bylo prostě skvělé. Výborné motory skvělý podvozek nádherný design úžasná prostornost. Kéž by udělali nástupce. Protože ten křáp jménem grande panda doopravdy není nástupcem punta.
A ano, posledni Punto lze doporucit prave proto, ze pochazi konstrukcne z historie.
To jest jednoduche, spolehlive a dobre fungujici auto.
Jen atmosfericka 1.4 je trochu hlucnejsi. Protoze katalyzator je primo ve vyfokovych svodech... a tim je to trochu tezky.
Ale nic, nad co by se nedalo povznest, nastesti ten zvuk neni neprijemny.
Jinak pro me dodnes designove nejhezci B segment P206.
A jsem rad, zeho mam.
I kdyz v tom finale uz hodne poskrtali dostupne barvy,
Jediny komoromis.