Novinky
KANKUNEN
5
To je symbol slabého motoru, vyjícího CVT a vysoké spotřeby a ta velká hvězdička je vzpomínka na slávu rally.
traveldrive
1
@KANKUNEN Kedy si naposledy sedel v Subaru? Alebo máš nahrávku toho "vyjícího" CVT? 😁
KANKUNEN
5
@traveldrive Poslouchej, ber neustále na vědomí, že ti to často nemyslí. Já Subaru vlastním, Sti, co dá kilo za 5 sekund. Naštěstí můj kolega měsíc zpět prodal zánovní XV a tak už se tou srágorou línou vozit nebudu. Co to je za úchylku, naprosto proti pravdě tvrdit, že CVT nevyje. To je stejné, jak obhajovat rusáka. Bída, chlast, zmar, ale někomu se to líbí. Proč se rusofilům nelíbí raději Čína, protože se tam namísto chlastu pracuje 996?
Honza Mička
6
@KANKUNEN to je prachsprostý alibismus.
KANKUNEN
0
@Honza Mička Co je alibismus? Fakt nerozumím. Prosím o vysvětlení, Děkuji pěkně.
Honza Mička
6
@KANKUNEN vždyť je to přece úplně jasné!
traveldrive
0
@Honza Mička Niekto si myslí, že je vtipný. Trápny pokus. Už sa úrovni ACZ nedivím.
Lempl Klaun
@traveldrive A tu vstal ze země slovenské rytíř Potrefen z rodu Husenů, hrdina všech bitev internetových. Byl vždy první v komentářích, leč poslední v argumentech. A kdežto jiní mlčeli, on kejhal, neb se cítil býti zasažen každým slovem, i kdyby bylo o zelí či o počasí. 🤡
Radek Holodňák
6
@KANKUNEN magor
traveldrive
0
@KANKUNEN Je mi fuk, či jazdíš v STi, alebo niečom inom. Skús novšieho Forestera napríklad. CVT v Subaru nevyje. Radí predvolené prevodové pomery, hladko a v pohode.Vyskúšaj, zistíš. Ty pravda.