Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Luxusní značka Seatu už v Česku prodala 10 tisíc aut. Jubilejní kousek jezdí v Brně

14 komentářů

idam.i
Aj keď tomu mnohí neverili,Cupra zatiaľ celkom šlape.Dizajn predáva.
ptr078
Luxusni... 🤦🤦🤣
MihiCZ
@ptr078 Taky nechápu ten positioning značky, jako že luxusní. Emotivní, designový, sportovnější… všemu by šlo uvěřit více. Má zkušenost je taková, že ekvivaletní model od VW v odpovídající výbavě je luxusnější než Cupra. Cupru mám docela rád, ale ten marketing mě spíš od značky odrazuje.
ptr078
@MihiCZ Tiez nemam nic proti cupre, ale lepsie vybaveny leon nazivat na najlepsom autowebe v strednej europe luxusom je snad zly zart.
MihiCZ
@ptr078 Cupra už dávno není jen re-badgovaný Leon, ale ten ne-luxus platí i pro modely Formentor a Terramar. Mimochodem povedená auta.

Moc nechápu ty články tady, které často zmiňují Cupru jako luxusní značku, přitom na oficiálním webu Cupra o luxusu není ani písmeno. Naopak zmiňovány jsou design, emoce, sportovnost.

Buď je to medvědí služba webu auto.cz nebo v marketingovém oddělení Cupra pravá ruka neví co dělá levá.
Josef Vik
Jen tak dál!! Ať se jim daří.👍
Romcigan
Zájem o model Ateca překvapí jen neznalého. Je to poslední normální tlačítkové auto...
Lempl Klaun
@Romcigan Další hromový romák. 😆🤡
Milan Reznicek
No, přebrendovaný Seat za vyšší ceny a funguje to. Nic proti. Měl jsem Leona ST III a naprosto spokojen. Jen za úplně jiné peníze. V kontextu dnešních cen ale nelze úplně porovnávat.
A všechno pochopitelně spalovací motory...👍
Lempl Klaun
@Milan Reznicek Pochvopitelně, milánku! 🤡
vencelín
Pane autore, prosím Vas o vysvětlení, pro nás méně chapave čtenáře, v čem je Seat luxusní?
3_diamanty
10 000 aut je dozaista pekne cislo.... otazne je ci to za tych 8 rokov na trhu kde sa predava cez 200 tisic aut rocne je vela alebo malo... popravde musim priznat ze vzhladom na ten humbuk aky vznikol okolo cupry by som cakal aspon dvoj ci trojnasobne cislo... ale aj 10 tacov je zatial vlastne vcelku pekny uspech ... hra na luxus zrejme zakaznikov neomrzi nikdy... a vagen tieto finty s logami vie vyuzit dokonale to sa musi uznat... a ze si tymto krokom s cuprou popritom nepriamo zacne potapat seat mozno ani nemal v plane ... alebo ktovie? .. no este to bude nakoniec so seatom zaujimave... kedze to vyzera tak ze pomyselna koncernova "ochranna ruka" je dnes uz prave nad cuprou ... a seat akoby uz bol piatym kolesom na voze... ale mozno je to len moj dojem seat sa nakoniec este rozbehne opat k lepsim casom... neviem ako to ma vacsina z vas... ale fiat alebo ford mi za par rokov v eu ani moc chybat nebudu.. ale ten seat ano...
Stejsn
@3_diamanty Seat byl v koncernu vždycky 5. kolo.
Hvarcz2
Takovej oxymoron