Novinky
xiaomi
0
Je mi fuk, jestli to nás, daňové poplatníky, stály tyto vozy 25 milionů Kč. Pro mě je důležité, aby “popelnice” nesplňující technické předpisy dále po našich silnicích nejezdili. Zvlášť dieslové motory, z kterých jde čoud či jiné svinstvo. Tedy zanedbaných kousků.
Dobře investované peníze. Každý přece říká, že u něj je zdraví na prvním místě. Jenom si spousta lidí neuvědomuje, že jízda s nebezpečnými šroty ohrožuje jak jich, tak jejich rodin a okolních lidí. A není to jen o penězích.
@johny555
Souhlas. Tohle má byt na silnicích všude a kontrolovat ty vraky. A nekompromisně pokutovat majitele. A pokud jezdi opakovane s nějakým takovým vrakem, brát řidičák. Pokud neni sám schopen uznat, ze nema na údržbu, nema na silnici co delat.
Souhlas. Tohle má byt na silnicích všude a kontrolovat ty vraky. A nekompromisně pokutovat majitele. A pokud jezdi opakovane s nějakým takovým vrakem, brát řidičák. Pokud neni sám schopen uznat, ze nema na údržbu, nema na silnici co delat.
Tohle je cele špatně. První dát pravomoci které teď mají, dále zimou státní rozpočet a kapsy řidičů. Stát už neví jak by svoji aroganci a touhou po moci nebo omezování šlapat na lidi. Proc mobilní STK? Pošlu ridice na STK a nebudu utrácet peníze které nemáme. Tuto složku jsem bral než ji narostla křídla, teď nemají u me respekt vůbec.
Klidně 20! Ať to denně jezdí v každém větším městě a zbavuje nás to těch sazometů.
Soukromé STK jsou zhruba totéž, jako kdyby daňové kontroly dělali soukromí daňoví poradci. Dopadlo by to dost podobně. Privatizace státních represivních složek nedopadne nikdy dobře. Nakonec musíte mít kontrolu na kontrolu, jako v tomto případě 😊