Design
Barry Lyndon
3
Když tak moc řeší aerodynamiku (což je dobře), hodil by se spíš liftback. 😊
Opravte si ten nadpis, je to lez, nic neodhalili
@Freddka Přesně jak jsem před pár dny psal. Další zbytečný clickbait z nekonečné řady clickbaitů na téma podívejte se na Škodu, jakou svět neviděl. Jako s tou jitrnicí...
A stejně mají příjmy z reklamy, protože my pitomci si to budeme psát o jejich trapnosti a tím jim tu trapnost sponzorovat...
A stejně mají příjmy z reklamy, protože my pitomci si to budeme psát o jejich trapnosti a tím jim tu trapnost sponzorovat...
A co prosím odhalili výjma tváří nějakých kresličů? Opět nadpis aby přilákal pozornost, obsah článku a foto tristní.
Těžko říct jestli jste trapnější vy nebo Škodovka.
Náhodou, první skici jsou velmi dobré lákadlo. Ovšem ta realita je potom frustrující. O něco méně u škodovek.
Pokud se znovu vrátí k zobrazenému provedení B- sloupku (resp. jeho překrytí panelem dveří až po horní hranu oken), pak je za to velice pochválím. Tomu říkám signifikativní prvek. Vždy se mi na Octavii líbil.
Pokud se znovu vrátí k zobrazenému provedení B- sloupku (resp. jeho překrytí panelem dveří až po horní hranu oken), pak je za to velice pochválím. Tomu říkám signifikativní prvek. Vždy se mi na Octavii líbil.
Ach jo - protisměrně se otevírající dveře bez B sloupku už měla nejmíň stovka různých konceptů, ale přitom každý ví, že do sériové výroby je to nepoužitelné řešení. A když se tedy realizuje s B sloupkem, zákazníci to příliš neocení (viď Merivo?). Tak proč to sakra škodovka zase cpe na svůj koncept? 😞
Ďalšia lož od ACZ. Dokedy chcú takýmto novinárskym odpadom šponovať nervy čitateľov a pritom sa alibisticky ohrádzať, že nie sú bulvár?