Novinky
psel                    
        10

@jersey.se ještě sem tyhle hlouposti napiš alespoň 100x, možná ti to někdo bude věřit.
        Přejít do diskuze

Pomalu se to spěje tam kde to má být. Hlavně si nenechat ujet Čínu, však ona taky ztratí tah.
        @gil54 jako fakt komentuješ interier studie jen na základě fotek? Já bych s tím rozčilováním se počkal do uvedení na trh a ošahání. Jinak ti co měli možnost říkají, že ten tvůj šmirglpapír je prý velmi příjemný na dotek.
        @gil54 Tak za mě je top hlavně ten hadrovej volant. V tý hrubý textilii se vůbec neusadí žádnej bordel a pot z dlaní. To bude přímo hygienický nebe.
A nebo jen designérům jebe.
A nebo jen designérům jebe.
        @jersey.se 
A když ten spalovák bude nedej bože čínskej, tak to už je pak úplná katastrofa 😅
A když ten spalovák bude nedej bože čínskej, tak to už je pak úplná katastrofa 😅
        ...praktický interiér... 
...zejména strukturou a barvou většiny materiálů interiéru (palubní deska, panely dveří, sedačky, sloupky) bude tato varianta lahůdkou při běžné údržbě. A to zatím nevíme, jaké to bude na omak, nicméně na pohled to vypadá jako šmirglpapír. Možná se ale pletu a bude to jemňounký udržitelný samet z PETet, starých rybářských sítí, borových šišek a kukuřičného šustí. 😀
...zejména strukturou a barvou většiny materiálů interiéru (palubní deska, panely dveří, sedačky, sloupky) bude tato varianta lahůdkou při běžné údržbě. A to zatím nevíme, jaké to bude na omak, nicméně na pohled to vypadá jako šmirglpapír. Možná se ale pletu a bude to jemňounký udržitelný samet z PETet, starých rybářských sítí, borových šišek a kukuřičného šustí. 😀
        @jersey.se neviem o tom, ze by Rusi mali nejake zasoby surovin pre baterky. Pre ti si sli na v. Ukrajiny.
        @psel 
Ano, na základě fotek, to se nesmí?
Jen tak mimochodem se
za a) nerozčiluji, dělám si spíš legraci
za b) píšu, že zatím nevíme
za c) podotýkám, že na pohled.
Ale rozumím, chtěl jsi oponovat, budiž. Ještě zbývá dodat, že ti, co měli možnost říkají, že se nešpiní, nečistoty a prach se na tom vůbec neusazují a stačí fouknout a je to čistý.
Ano, na základě fotek, to se nesmí?
Jen tak mimochodem se
za a) nerozčiluji, dělám si spíš legraci
za b) píšu, že zatím nevíme
za c) podotýkám, že na pohled.
Ale rozumím, chtěl jsi oponovat, budiž. Ještě zbývá dodat, že ti, co měli možnost říkají, že se nešpiní, nečistoty a prach se na tom vůbec neusazují a stačí fouknout a je to čistý.
        Jako… sází na tu čínskou techniku a materiály z Číny a Ruska? To je super no. Na jednu stranu teď jezdíme spalovacími auty a nedovážíme ani litr ruský ropy, ale razíme elektromobilitu, kterou se zase k Rusácku uvážeme. Já říkal, že i Leyenová je ruská agentka.
        @Mokrous 
Přesně tak. Dřív součástí návrh uata bylo i to, aby díly šly vyměnit, aby byly přístupné atd. Auta vypadaly, ale braly ohled i na celkovou udržitelnost.
Dnes je jediný ohled design, CO2, aerodynamika a výrobní náklady.
Přesně tak. Dřív součástí návrh uata bylo i to, aby díly šly vyměnit, aby byly přístupné atd. Auta vypadaly, ale braly ohled i na celkovou udržitelnost.
Dnes je jediný ohled design, CO2, aerodynamika a výrobní náklady.
        @gil54 kdo viděl interiér E60ky, šel si do lékárny pro kinedryl. Já ji měl, bylo mi to buřt, interiéry jsem nikdy neřešil. Z nějakého testu😒br />
Spracovanie interiéru už nie je to, čo bývalo. Pôsobí jednoduchším a hlavne lacnejším dojmom. A ešte keď sú v ňom svetlé látkové sedadlá. To je jednoducho veľká katastrofa. Ak ste za auto zaplatili bežných 50 tisíc eur, čakali ste viac. Navyše model pred modernizáciou mal niektoré detaily otrasné. Po modernizácii to však opravili a je na oko príjemnejší.
Spracovanie interiéru už nie je to, čo bývalo. Pôsobí jednoduchším a hlavne lacnejším dojmom. A ešte keď sú v ňom svetlé látkové sedadlá. To je jednoducho veľká katastrofa. Ak ste za auto zaplatili bežných 50 tisíc eur, čakali ste viac. Navyše model pred modernizáciou mal niektoré detaily otrasné. Po modernizácii to však opravili a je na oko príjemnejší.
        @rohYpnol  Souhlas. To je dnes úplně všude a ve všem. Ergonomie, logika, praktičnost, odolnost, ... to vše dostalo na pjdel a bylo nahrazeno samoúčelnými designovými debilitami, které někomu mohou připadat hezké na reklamní fotce, případně na showroomu, dokud se toho někdo nedotkne rukou...
Procházíme fází totální debilizace společnosti za účasti AI a je otázkou, zda a kdy tato fáze skončí a vrátíme se k racionalitě.
Procházíme fází totální debilizace společnosti za účasti AI a je otázkou, zda a kdy tato fáze skončí a vrátíme se k racionalitě.
        @Mokrous 
Studie se obvykle predstavuji pred premierou modelu.
Je to soucasti marketingu.
M.j. se sleduji reakce na design.
Nemas zac.
Studie se obvykle predstavuji pred premierou modelu.
Je to soucasti marketingu.
M.j. se sleduji reakce na design.
Nemas zac.
        @kozakm A ta je teda dobrá k čemu? Jako sociologický průzkum zda si tupá většina nevšimne debilního řešení, nebo na co?
        @Mokrous 
Celkově bych řekl, že praktičnost a nějaký selský rozum při návrhu se z dnešních aut úplně vytrácí.
Viz móda čalouněných palubek. Když tam je hadra, tak to v podstatě nelze udržovat v čistotě.
Navíc ty různé kombinace materiálů... Je to sice blbost, ale když prostě palubku potřebuji ošetřit přípravkem na plasty, ale v palubce mám vložené díly čalouněné, tak jako jak?!? A proč čalouní díly, které jsou poličkami a odkládacími místy...? Prostě účel dostal padáka a hlavní je design na papíře. To je dnešní doba.
Celkově bych řekl, že praktičnost a nějaký selský rozum při návrhu se z dnešních aut úplně vytrácí.
Viz móda čalouněných palubek. Když tam je hadra, tak to v podstatě nelze udržovat v čistotě.
Navíc ty různé kombinace materiálů... Je to sice blbost, ale když prostě palubku potřebuji ošetřit přípravkem na plasty, ale v palubce mám vložené díly čalouněné, tak jako jak?!? A proč čalouní díly, které jsou poličkami a odkládacími místy...? Prostě účel dostal padáka a hlavní je design na papíře. To je dnešní doba.
        V tom předním spoileru to má výfuk, nebo co? 🤣
Displej před řidičem se zdá být větší, než ve škodovce, to chválím. Ale ta změť tlačítek na volantu se mi nelíbí ani trochu, tam má zase navrch Epiq. Uvidíme naživo.
Displej před řidičem se zdá být větší, než ve škodovce, to chválím. Ale ta změť tlačítek na volantu se mi nelíbí ani trochu, tam má zase navrch Epiq. Uvidíme naživo.
        @rohYpnol Ako existuje prípravok na plast, existuje aj prípravok na textil. Stačí nebyť dement.
        @traveldrive 
Samozřejmě že horší je. Protože plastovou část musíš ošetřit přípravkem na plasty. Ale přípravek na plasty nesmí na čalouněnou vsazenou část. To nehovořím o tom, že ta čalouněná část bude za chvíli vypadat jak od prasete, protože z plastové palubky prach a špínu setřeš. Z čalounění ne.
Samozřejmě že horší je. Protože plastovou část musíš ošetřit přípravkem na plasty. Ale přípravek na plasty nesmí na čalouněnou vsazenou část. To nehovořím o tom, že ta čalouněná část bude za chvíli vypadat jak od prasete, protože z plastové palubky prach a špínu setřeš. Z čalounění ne.
        @DonVito Vždy když se svými hlubokými moudry a "schopností" chápat ironii vstoupíš do diskuze, kladu si otázku, zda jsi člověk, nebo dnešní AI.
        @rohYpnol Nepleť. Pri konceptoch praktičnosť nikoho netrápi. A textilný povrch niektorých prvkov nie je na údržbu o nič horší ako plastový, teda pokiaľ nečistíš aj interiér auta wapkou...🤪