Novinky
Gordini je legenda, pojem, jméno, prostě něco jedinečného.
Nevím, jak na to trh, ale srdce každýho Gordiňáka jistě zvyšuje tepovou frekvenci.
Připravuje se Megoš GT a GT line a L.Coupe GT.
Jinak za oprášení Gorini :yes:
A co Alpine? Viděl jsem novej na prkně, ale díky eko.situaci buď pozastaveno, anebo možná vůbec. Pravdou je, že C.Ghoson o něm mluvil jako o hotové věci.
Nevím, jak na to trh, ale srdce každýho Gordiňáka jistě zvyšuje tepovou frekvenci.
Připravuje se Megoš GT a GT line a L.Coupe GT.
Jinak za oprášení Gorini :yes:
A co Alpine? Viděl jsem novej na prkně, ale díky eko.situaci buď pozastaveno, anebo možná vůbec. Pravdou je, že C.Ghoson o něm mluvil jako o hotové věci.
No... tady snad stačí jen napsat velkými písmeny to kontextově superzasloužené - BRAVWO VW-PORSCHE :yes😒br />
Ach bože, bože, bože...
P.S. Co takhle ještě namodřenou králičí tlapku na zpětným zrcátku? Za komančů to byl prodejní trhák na každý pouti...
Ach bože, bože, bože...
P.S. Co takhle ještě namodřenou králičí tlapku na zpětným zrcátku? Za komančů to byl prodejní trhák na každý pouti...
S tím P.S. musím v podstatě souhlasit, viz má reakce tady, už
v 10:43.
v 10:43.
Mně pseudosportovní malé vozítka vůbec nevadí, naopak jsou mi sympatická. Kapánek silnější motor, nějaké nové plasty, hezké budíky, dobré sedačky a pod. jsou supr pro každodenní život :yes:
Mimochodem, právě ten interiér mě trošku zklamal - šedivé rádio uprostřed panelu v klavírovém laku a panel navigace tu působí jako pěst na oko. Na druhou stranu, sedačky a volant jsou parádní.... proti civilnímu RS je to jednoznačně posun k originalitě.
...často méně znamená více...
Jinak ta barva je "ledovcově" bílá perleť... :yes:
Budou i další modely řady Gordini? Megoš/Laguna, nebo rovnou Koleos >😒]
Megan Gordini bude, o něčem jako je Laguna pochybuju, tam už se to moc nehodí a Koleos? No tak ten by byl! >😁
PS: Ty už si zapomněl vyjmenovaná slova po M? 😄
P.S. Už i tady se něco častěji ztrácí, mně "o", Ronaultovi zase třeba "n"... 😲 8-s 😉
Pro mne je Laguna už příliš luxusně pojatá, než aby nosila sportovní jméno. Ale lecos se může stát...
Laguna Coupe Gordini by nemusela být špatná. Včera jsem potkal jednu černou a minulý týden pro změnu bílou. Líbí se mi čím dál víc :yes:
Volvo (a Audi) přece nikdy! žádné pětivály nedělalo a co měli v autech, bralo jen od Fordu... 😉
Nicméně zpět k věci. Laguna potřebuje black edition paket, čili černá světla a nárazník z GT. Barva na Grandtoure modrá, bílá a nebo černá. Totéž na lift. Nedávat červenou. Dá se polemizovat o stříbrné, ale to jedině v GT verzi, jinak tedy v žádném případě.
takže - normální Laguna (ve správné barvě) je úplně OK. Black Edition Packet jí posouvá na level PERFEKTNÍ. (vždy počítám dobrá kola)
Barvy😒br />
1. černá
2. černá
3. černá
4. ocelově šedá (pozor neplést se stříbrnou)
5. bílá
6. částečně akceptovatelná bordó
nelíbí se mi business modrá, červenou jsem tuším ani neviděl, a stříbrnou taky moc nemusím
EDIT - úplně jsem zapoměl na tu krásnou sytě modrou která se dává na Lagunu GT, tu bych teda dal na 4.místo za černou, nebo možná i na 3. místo za černou >😒]
Jinak opět bravo Dieppe :yes:
dedlifta zavolám! >😒] >😁
A dokonce jsi to přežil jo...? 😲 8-s >😁